محل تجمع قبولی های ارشد91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marava

New member

پسرم نفر اول رشته ما نه!!!! نفر اول شهید بهشتی ها!
من که گفته بودم دانشگاه تهران قبول شدم!!:sad:
بعدشم بدون اغراق میگم--- باکتری امسال اصلا قابل مقایسه با سال های قبل نبود! سطحش بالا بود و در طول تمامی کنکورهای این رشته فقط میتونیم با 1 سال (که اگه درست یادم مونده باشه سال 83 بود مقایسش کنیم!) ! اینجوری قضاوت نکنید .....:smiliess (6):

منم گفته ژوپيترو تاييد ميكنم سطح و شيوه سوالاي باكتري امسال با سالهاي قبل،اصلا قابل مقايسه نبود.ايشالله سوالات كه اومد بيرون خودتون قضاوت كنيد.

n.dalil

New member

n.dalil یه چیزی ازت خواستیما:21:
خوب من کجا برم این همه گزینه -حداقل نگفتید کدوم قسمت برم:sdasdasd:
خوب میرفتید همون صفحه و لینک همون صفحه را کپی میکردید و در قسمت درج لینک لینکش را میگذاشتید:thumbsupsmileyanim:
اگر کسی پیدا کرد لینکش را واسه ما هم بزاره:j58r36j3gcr4suxymup
از شما بعیده تو ص نوشته ثبت نام ارشد 91
ص رو باز میکند نوشته آخر ص قبولی های ارشد 91

n.dalil

New member
ماشالله چه حرکتی زدی شما
با فاصله ی حداکثری نفر اول شدی
ب چرا تهران انتخاباولت نبود؟[/QUOTE

چون قراره اگه خدا بخواد و این مراحل سخت استخدام اینجا بزاره بهشتی استخدام شم الانم دارم فی سبیل..... اونجا کار میکنم:black_eyed:

sara26

New member
سلام حدیث جان تبریک میگم خوش به حالت.میشه بگی چه جوری درس خوندی؟کدوم کتابارو خوندی چه مدت خوندی؟واسه بهداشت مادر و کودک چی خوندی؟درصداتو واسم میگی؟خواهش میکنم راهنماییم کن.مرسی

!i!iEbi!i

New member
بابا نترسید گزینش که گفتن الکیه.منظورشون چندتا فرمه که پر میکنید.

microb2012

New member
سلام به همه. خواهشا هر کی می تونه منو راهنمایی کنه! من همزمان رشته ی زیست شناسی سلولی و مولکولی گرایش میکروبیولوژی وزارت علوم در دانشگاه شهید بهشتی و هم میکروب شناسی پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه قزوین قبول شدم. من لیسانسم رو دانشگاه آزاد نه چندان خوبی تحصیل کردم و همیشه دوست داشتم ارشد جبران کنم الان با اینکه خیلی پرسوجو کردم اکثرا میگن بهداشت بهتره! اما واسه بهداشت کم خوندم که قروبن قبول شدم اگه تهران بود حتما بهداشت رو انتخاب میکردم اما هنوز نتونستم تصمیم درستی بگیرم که کدام رو برم؟ زمان ثبت نام هم داره سپری میشه! به هر دو هم علاقه دارم. کمکم کنید بچه ها!!!! ممنون :wacsmiley:

hadis90

New member
من ناراح نیستم ...
به عکس واسه قبولی دوستام کلی خوشحالم ..
فقط دوست دارم از تجربه های دوستانی که قبول شدن استفاده کنم..ون منم امسال خدا بخواد کنکوریم..:sad:

TUMS

Well-known member
نوشته اصلی توسط Farzan

یعنی واقعا امسال دراین حد سخت بوده سوالات که نمره نفر آخر سال گذشته شده نمره اول امسال؟؟!!!! نگیــــــــــــن توروخـــــــــــدا
285 نمره نفر آخر بوده کارنامه رو پیدا کنم میذارم داخل سایت!!!!!!!!!!!!!!!

آقای ایموننننننننننننو چیو رفتی نگاه کردی من نمرم 321.25
مثل اینکه زیادی از قبولیت خوشحالی کلاً گیج شدی

ندا دلیل .. . ..
من نمره شما را دیدم و بهتون تبریک میگم ولی اینه که این حرف را زده من نبودم و فرزان زده و در مورد شما نیست:wacsmiley:
من به قول شما فکر میکردم فقط خودم گیچ میزنم
مثل اینکه شما هم دست کمی از ما نداری:sad:

TUMS

Well-known member
این چه حرفیه من وقتی کنکور دادم میدونستم تهران قبولم ولی تو ویرایش بازم همون بهشتیو اول گذاشتم نفر 2 ایمنی 88 نفر 5 ایمنی پارسال و چند نفر دیگه که پارسال تهرانو میاوردن اینجا هستن بچه ها انقدر به خودتون مغرور نشید مدیر گروه ایمونو بهشتی دکتر پاکزاد بوده که بازنشست شده. الانم خانم دکتر ستاری هستن بسیار با سواد و فهمیده

تو تهران یه خورده گروه ایمونوش با هم درگیرن اساتیدش نگید از کججا میدونی چون نمیتونم بگم.

ندا خانوم
چرا فکر میکنید هر کی تهران قبول شده مغروره:28:
مجبور شدم این حرف ها را بزنم:28:
اگر نفر 2 ایمنی 88 نفر 5 ایمنی پارسال اونجا باشن حداقل 80 درصد تک رقمی ها دانشگاه تهران هستن
در آخر هم اول برای شما بعد هم برای تمامی دوستان ایمنی آرزوی موفقیت دارم

n.dalil

New member

ندا خانوم
چرا فکر میکنید هر کی تهران قبول شده مغروره:28:
مجبور شدم این حرف ها را بزنم:28:
اگر نفر 2 ایمنی 88 نفر 5 ایمنی پارسال اونجا باشن حداقل 80 درصد تک رقمی ها دانشگاه تهران هستن
در آخر هم اول برای شما بعد هم برای تمامی دوستان ایمنی آرزوی موفقیت دارم

من از حرف آقای آریا ناراحت شدم که گفت بهشتی معتبر نیست منظورم شما نبودی.ولی بعضی ها که قبول میشن خیلی مغرور میشن اینو خودتونم میدونید. بعضی ها یه حرفایی زدن که ناراحت شدم.

vb2

New member
بابااااااااااااااااا بیخیال مهم اینه قبول شدیممممممممممم رفتتتتتتتتتتتتتتت :28:

zemas

New member
سلام بچه ها.کسی هست که علوم پزشکی همدان قبول شده باشه. یا اصلا کسی رو میشناسین که همدان قبول شده باشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا