mohana92
New member
تبریک میگم.ممکنه درصداتونو بذارید؟ممنون میشمbioshimi balini zanjan
تبریک میگم.ممکنه درصداتونو بذارید؟ممنون میشمbioshimi balini zanjan
سلام اشکان عباسی هم دانشگاهی من بودی آخه من پارسال زیست عمومی دانشگاه شیراز بودم اعتماد به سقف فکر کردم سال 2 ارشدی که به من میگی ترم بوقی ایمنی ابولعباس ترجمه ماهرو میر احمدیان وسلولی مهدوی بخون اگه وقت نداری که وقت نداری سلولی دکتر یوسفی بخون آخه من سال اولم هم از تابستون شروع کردم وپارسال از مهر شروع کردم ویوسفی خوندم وباکتری عباس بهادر و بیوشیمی سعی کن کامل مخصوصا دکتر تخشی پیدا کنی وکتابچه بیوشیمی برای کنکور واسه همش تستiqb بزن اگه تست نزنی خوندنت بی فایده هست من میلیونها تست زدم زبان لزگی فول باش احتیاج به iqb زبان نداری اگه وقت داشتی کتاب زبانهایی که سنجش واسه امتحان ایمنی معرفی کرده بخون اگه نه لزگی خوب بخون هرکمکی بتونم به همه ی شما میکنم
سلام تبررررررررررررریک میگم.امیدوارم همیشه موفق باشین.میشه منابع مورد استفادتون رو با درصدهایی که حساب کردین بگید.خیلی ممنون
من اولین انتخابم شهر خودم شیراز بود mehdi_imunoکدام شهر زندگی میکنی ؟موفق باشی
سلام ببخشید شما اطلاع دارید دانشگاه تهران پزشکی امسال ایمونو گرفته یا نه؟ واسه ما که بهداشته
من بین الملل قبول شدم برای مصاحبه چی میپرسن؟
بین الملل ارس -آره مصاحبه داره ولی اصلا نگفته تو سایتش در مورد چی و از چی میخوان سوال کنن...بچه ها کسی میدونه شهریه اش ترمی چه قدر میشه؟من تو چندبرابر ظرفیتش قبول شدم[/i]تا جایی که میدونم و تماس گرفتم همه ی دانشگاههای بین الملل من جمله بهشتی مشهد و اصفهان اسامی خودشون تو شایت اعلام میکنند:smiliess (12):
- - - updated - - -
بین الملل کچااا؟؟؟؟؟؟؟/
بین الملل ارس -آره مصاحبه داره ولی اصلا نگفته تو سایتش در مورد چی و از چی میخوان سوال کنن...بچه ها کسی میدونه شهریه اش ترمی چه قدر میشه؟من تو چندبرابر ظرفیتش قبول شدم[/i]
سلام اشکان عباسی parisa 90 به من گفته بود سال آخر دانشگاه شیرازه فکر کردم شمایید که سال آخره زیست هستید به من میگید ترم بوقی سو تفاهم شده بود .حداقل رشته خودت پایین نیار .مهم اینه که واسه خواسته هامون تلاش کنیم وبهش برسیم.که من زحمت زیادی کشیدم و رسیدم .مهم نیست بقیه اش چی میشه.اوه اوه چقد بد اخلاقی مرسی از معرفی استاد راهنمات وکمکی که به من کردی اگه همه کمکهای دنیا اینجوری باشه دنیا گلستان میشه ونا امیدی ریشه کن میشه به تو باید بگن به یه نفر امید بده داغونش میکنی میره