با سلام
یک سوال داشتم اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بدم دانشجوی رشته پرستاری هستم و قصد شرکت در ازمون لیسانس به پزشکی دارم و تمامی شرایط دارم اما رشته ما طرح دو ساله داره میخوام بدونم ایا بدون گذراندن طرح میتوان در ازمون شرکت کرد یا نه چون اگه بخوام طرح بگذرونم شرط سنی را رد میکنم
ممنون
با سلام
با توجه به اطلاعیه پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس، حتماً لازم نیست که شما طرح تان را تمام کرده باشید؛ به این دلیل که در بند 5 از شرایط چنین آمده:
5- مشمولان طرح نيروي انساني كه مشغول گذراندن طرح مي باشند مي بايست در صورت قبولي نسبت به ترخيص از طرح اقدام نمايند.
و این نشان دهنده ی این هست که کسانی که طرح شان تمام نشده، می توانند در این آزمون شرکت کنند؛
ولی در مورد ترخیص از طرح بنده اطلاعاتی ندارم چون دانشجوی فارغ التحصیل وزارت علوم هستم. برای اطلاع از چگونگی ترخیص از طرح می توانید از آموزش دانشکده ویا جایی که طرح تان آنجاست ویا هر جایی که میدانید سوال کنید.
با توجه به آنچه که گفتید به نظرم پاسخی که داده شد کافی هست. ولی در مورد اینکه آیا امکان این هست که اصلاً کسی طرح نیروی انسانی را کلاً نگذراند؛ بنده اطلاع دقیقی ندارم ولی تا جایی هم که میدانم خیر گویا چنین چیزی ممکن نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر با دانشکده تان تماس بگیرید.
موفق باشید.
با تشکر