متاسفم متاسفم متاسفم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مجید دیجی

مدیر بخش
فعلا علی1366 رفته شماها من رو گیر آوردید گوشه رینگ چپ و راست می زنید ...

بزنید آقا بزنید ...:black_eyed:... (من نه گزارش می دم و نه نمره منفی )... ولی زود قضاوت نکنید ... شما دوست عزیزفقط یک روی سکه رو می بینید ...

آخرین ویرایش:
فعلا علی1366 رفته شماها من رو گیر آوردید گوشه رینگ چپ و راست می زنید ...

بزنید آقا بزنید ...:black_eyed:... (من نه گزارش می دم و نه نمره منفی )... ولی زود قضاوت نکنید ... شما دوست عزیزفقط یک روی سکه رو می بینید ...

مجید جان این چه حرفیه برادر من! بشکنه دستی که بخواد شما رو بزنه.من به شخصه انتظارم از شما اینه که یه توضیح منطقی بدین و اون روی سکه رو هم برای ما نمایان کنید.اگر هم سوالی میپرسم به این خاطره که شما اینجا مسئولید از شما نپرسم از کی بپرسم

varia

Well-known member
دوستان عزیز دفاع کورکورانه از قومیت و توهین به یک قوم دیگر در کشورهای جهان سوم طبیعیه، اینجا حتی برای لایک کردنهای یک پست تعصب نشون داده میشه چه برسه به قومیت. این مسائل حل شدنی نیست تا زمانی که یه عده ای از اون نفع میبرند و انقلابی از لحاظ آگاه سازی در جامعه رخ نداده.

البته ما که در جریان نیستیم ولی چندی پیش به اعراب ایران در یک تاپیکی خیلی توهین شد و بنده هم سکوت کردم چون حرفی بزنیم محکوم به تعصب می شویم(یجورایی خودمم از این نوع مسائل عذاب میکشم).

توجیه خیلی راحته ولی افسوس اثرش ماندگاری نداره!

مهم نیست گذشته چه بودیم و چه فرهنگ و تاریخی داشتیم، مهم اینه که حال و آیندمونو چطور تغییر میدیم.

Taraa

Well-known member
دوستان عزیز نمیدونم پست اخر ali1366 رو دیدید یا نه؟ ایشون تو اخرین پستشون اقرار کرد که امسال اصلا کنکور شرکت نکرده و همه رو سرکار گذاشته حتی گفته بود با دوستام اینقدر بهتون خندیدیم که روده به دلمون نمونده بود! اما اقا مجید اومدن چیکار کردن؟ اومدن اون قسمت از حرفاش رو کات کردن و فقط دو خط اخرش رو گذاشتن! چرا ؟ شاید از اینکه اقرار کنن که از روز اول تو شناسایی این ادم اشتباه کردن واهمه دارن.اقا مجید من از شما انتظار نداشتم واقعا

واقعا ؟!!!

بله تارا خانوم حقیقت داره.Capture.PNG

این پستی که ali1366 گذاشته بود شماره 1 هم داشت که میبینید ویرایش شده.ابتدای این پست اعتراف کرد که چطور داشته بچه هارو سرکار میذاشته و با دوستاش از این کار لذت میبردن.کاش ویرایش نمیشد این پست که در اینده مایه عبرت میشد.ممکنه در اینده هم یکی با کارنامه تقلبی بیاد و بخواد دوباره این بازی رو پیاده کنه.تارا خانوم اگه من حرفی نمیزدم این اقا به کارش ادامه میداد و علاوه بر ادامه بی حرمتی ها و توهین هاش به بازی دادن بچه ها ادامه میداد.اما به جای تشکر مسئولین عزیز پست های من و دوستانی مثل علیرضا و ... رو پاک کردن.اون مطالب براش زحمت کشیده شده بود.زحمت کشیده شده بود که دیگه کسی به خودش جرات نده همچین کاری کنه و بدونه بلاخره یه جا دستش رو میشه.اما خیلی راحت حذف شدن.و نه تنها به خاطر رو کردن دست اون اقا مدیران سایت تشکر نکردن حتی به خاطر پاک کردن مطالب هم عذر خواهی نکردن.سری بعد من اگه همچین چیزی ببینم چیزی نمیگم مدیران سایت وظیفه دارن قبل از تدارک دیدن مصاحبه خودشون کارنامه طرف رو بررسی کنن

ja-alireza

New member
بله تارا خانوم حقیقت داره.مشاهده فایل‌پیوست 7937

این پستی که ali1366 گذاشته بود شماره 1 هم داشت که میبینید ویرایش شده.ابتدای این پست اعتراف کرد که چطور داشته بچه هارو سرکار میذاشته و با دوستاش از این کار لذت میبردن.کاش ویرایش نمیشد این پست که در اینده مایه عبرت میشد.ممکنه در اینده هم یکی با کارنامه تقلبی بیاد و بخواد دوباره این بازی رو پیاده کنه.تارا خانوم اگه من حرفی نمیزدم این اقا به کارش ادامه میداد و علاوه بر ادامه بی حرمتی ها و توهین هاش به بازی دادن بچه ها ادامه میداد.اما به جای تشکر مسئولین عزیز پست های من و دوستانی مثل علیرضا و ... رو پاک کردن.اون مطالب براش زحمت کشیده شده بود.زحمت کشیده شده بود که دیگه کسی به خودش جرات نده همچین کاری کنه و بدونه بلاخره یه جا دستش رو میشه.اما خیلی راحت حذف شدن.و نه تنها به خاطر رو کردن دست اون اقا مدیران سایت تشکر نکردن حتی به خاطر پاک کردن مطالب هم عذر خواهی نکردن.سری بعد من اگه همچین چیزی ببینم چیزی نمیگم مدیران سایت وظیفه دارن قبل از تدارک دیدن مصاحبه خودشون کارنامه طرف رو بررسی کنن

همینو بگو امید جان تشکر و ... نخواستیم اینجا کلا هر زحمتی بکنی وظیفته. لا اقل تشکر نمیکنید حضرات مدیر کمی احترام واسه بقیه قائل باشید. انگار وظیفه منه بیام یوزرهای یه نفر دیگه رو شناسایی کنم و تهدید به تطابق ip کنم چیزی که اصلا امکانش واسه من توی بخش زیست شناسی وجود نداره. اینا به عهده مدیر محترم هستش ولی کو مدیر

اصلا انگار که نه انگار به لاو وایرولوژی عزیز مستقیما توهین شده و یا به شما و بقیه. انگار که نه انگار وایرولوژی کلی زحمت کشیده توی این انجمن.

نمیدونم والا اینارو ادمین میخونن یا نه ولی احیانا اینو باید بدونن که تعداد افرادی که توی این انجمن از لحاظ علمی واقعا زحمت میکشن و انجمن علوم پزشکی رو علمی نگه داشتن به جرات میگم کمتر از 10 15 نفر هستن در بین حدود 35 هزار کاربر. اینو همه میتونن تایید کنن. اگر قرار باشه واسه همین 10 15 نفر هم ارزش قائل نباشید و دونه دونه خداحافظی کنن اونوقت اینجا رو باید بکنید انجمن سرگرمی و جنگ و دعوای علوم پزشکی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

مجید دیجی

مدیر بخش
دوستان خیلی اصرار دارن که به قول بعضیا روشنگری بشه ...​

تو قسمت زیست شناسی معمولا آرامش و دوستی خاصی برقرار بود و به یک بار شخصی وارد میدون شد و گفت من رتبه فلان شدم ... خوب منم اون چیزی که دوستداشت رو بهش دادم تا احساس امنیت کنه ... قول مصاحبه ... حتی یه تایپیک هم در این باره زده شد ... سپس بیش از سی سوال از ایشون پرسیدم که هم روانشناسیش کنم و هم اینکه ببینم بین حرفاش تناقض وجود داره یا نه... به هر حال ایشون از جواب دادن تفره رفتن و شاید ترسیدن که گیر بیوفتن... من حدث می زدم ایشون از اخراجی های قدیم تالار باشن چون با بعضی از مسائل تالار مثل تفرقه انداختن و لذت بردن کاملا آگاه بودن .. به همین خاطر احتیاج بود تا با میدان دادن به ایشون بیشتر با شخصیتش آشنا بشم ... ولی بعضی از دوستان اومدن و اجاق ایشون هیزم اضاف کردن و شعله های جهالت اون آقا دامن بعضی ها رو گرفت ... به هر حال موضوع تالار مدتی بود که منحرف شده بود به همین خاطر تصمیم گرفتم به علی1366 1.اخطار 2.نمره منفی 3.حذف بحث هاش 4.ویرایش پست هاش رو بدم ... البته برابر قوانین تالار سایر موارد خارج از بحث تایپیک نیز پاک شد ...
از نظر من هردو طرف دعوا مقصر بودن چه اون هایی که داشتن از حقشون دفاع می کردن و چه اون کسی که داشت توهین می کرد به بقیه ... قبول کنید که گاها ادبیات درستی بکار نبردید و می شد با ادبیات زیباتری هم سخن گفت ...
بالاخره هر جایی هم قوانین خودش رو داره ... جامعه عادی رو ببینید اگر قرار بود همه شمشیر بدست بیان توی میدون و حقشون رو از هم بگیرن که سنگ روی سنگ بند نمی شد که ...
بعضی از دوستان گفتن چرا اینقدر دیر واکنش نشون دادی ... نمی دونم تا حالا کسی شکایت برده دادگاه یا نه ؟ شما هر شکایتی که داری زمان خاص خودش رو برای رسیدگی داره قاضی باید به شکل مستقیم و یا غیر مستقیم با توجه مستندات تحقیق کنه ...

من سعی کردم از دور ناظر باشم و تمام دوستان نه فقط علی رو ببینم ... روی دیگه سکه اگر ایشون راس می گفت چی ؟ اون موقع چی ؟ دلایل دوستان برای تقلبی بودن کارنامه 99 درصد درست بود اما 1 درصد هم جای شک داشت ... باید با انصاف وارد میدون شد و یه طرفه به قاضی نرفت ...
البته بحث توهین ایشون به قومیت و شخصیت ها جدا هست ( که بنظرم اهداف ریشه داری داشت ) خودم خیلی ناراحت شدم... و قبول دارم به علت مشکل اینترنتی که داشتم نتونستم به موقع وارد جریان بشم ... و از همه مخصوصا ارشدهای تالار معذرت می خوام

اما یه نکته دوستان انبار باروت نباشید که با یه کبریت منفجر بشید ... لطفا یه نگاهی به چن وز قبل بندازید ... واقعا این همه جنجال ارزشش رو داشت ؟ این وسط کی برد و کی باخت ؟ چقدر ناراحت شدید ؟ چقدر اعصابتون به هم ریخت ؟ چقدر از زندگی روز مرتون عقب افتادید؟ ... لطفا منطقی باشید ... اشخاص زیادی ناراحت شدن یه نفر هم اومد و آخرکار گفت کلی خندیدم:13: ... چرا باید اینجور رفتار کنیم که مورد خنده و تمسخر و گاها تفریح دیگران قرار بگیریم ؟؟؟

؟؟آیا واقعا ارزشش رو داشت ؟؟

حالا خودتون رو بذارید جای من ... فکر کنید که من هم مثل یه انبار باروت بودم ... اگر اینقدر به شکل آشکار و یا خصوصی بر علیه شما صحبت ، توهین ، شکایت ، دعوا و.. می شد چیکار می کردید ؟ چی می شد ؟؟؟

همینو بگو امید جان تشکر و ... نخواستیم اینجا کلا هر زحمتی بکنی وظیفته. لا اقل تشکر نمیکنید حضرات مدیر کمی احترام واسه بقیه قائل باشید. انگار وظیفه منه بیام یوزرهای یه نفر دیگه رو شناسایی کنم و تهدید به تطابق ip کنم چیزی که اصلا امکانش واسه من توی بخش زیست شناسی وجود نداره. اینا به عهده مدیر محترم هستش ولی کو مدیر

اصلا انگار که نه انگار به لاو وایرولوژی عزیز مستقیما توهین شده و یا به شما و بقیه. انگار که نه انگار وایرولوژی کلی زحمت کشیده توی این انجمن.

نمیدونم والا اینارو ادمین میخونن یا نه ولی احیانا اینو باید بدونن که تعداد افرادی که توی این انجمن از لحاظ علمی واقعا زحمت میکشن و انجمن علوم پزشکی رو علمی نگه داشتن به جرات میگم کمتر از 10 15 نفر هستن در بین حدود 35 هزار کاربر. اینو همه میتونن تایید کنن. اگر قرار باشه واسه همین 10 15 نفر هم ارزش قائل نباشید و دونه دونه خداحافظی کنن اونوقت اینجا رو باید بکنید انجمن سرگرمی و جنگ و دعوای علوم پزشکی.

من که تازه واردم و سابقه یکی دو ماهه دارم ناراحت شدم چه برسه به شما و لاو وایرولوزی و سایر دوستان پیشکسوت.کمترین انتظاری که میشه داشت اینه که یکی از مسئولین رده بالا قدم رنجه کنن یه توضیح منطقی بدن که ما بدونیم ایا اینجا روش کنترل و نظارتی هست یا اینکه...

مجید دیجی

مدیر بخش
بله تارا خانوم حقیقت داره.مشاهده فایل‌پیوست 7937

آقای اردلانی دلیل ویرایش پست ایشوندلیل بر حمایت من از علی 1366 نبوده بلکه به نظر این نهایت تنبیه یک نفر هست که پست هاش هم حذف و هم ویرایش بشه و بالاخره همه می فهمند که که هر کاری جوابی داره....

تو قسمت زیست شناسی معمولا آرامش و دوستی خاصی برقرار بود و به یک بار شخصی وارد میدون شد و گفت من رتبه فلان شدم ... خوب منم اون چیزی که دوستداشت رو بهش دادم تا احساس امنیت کنه ... قول مصاحبه ... حتی یه تایپیک هم در این باره زده شد ... سپس بیش از سی سوال از ایشون پرسیدم که هم روانشناسیش کنم و هم اینکه ببینم بین حرفاش تناقض وجود داره یا نه... به هر حال ایشون از جواب دادن تفره رفتن و شاید ترسیدن که گیر بیوفتن... من حدث می زدم ایشون از اخراجی های قدیم تالار باشن چون با بعضی از مسائل تالار مثل تفرقه انداختن و لذت بردن کاملا آگاه بودن .. به همین خاطر احتیاج بود تا با میدان دادن به ایشون بیشتر با شخصیتش آشنا بشم ... ولی بعضی از دوستان اومدن و اجاق ایشون هیزم اضاف کردن و شعله های جهالت اون آقا دامن بعضی ها رو گرفت ... به هر حال موضوع تالار مدتی بود که منحرف شده بود به همین خاطر تصمیم گرفتم به علی1366 1.اخطار 2.نمره منفی 3.حذف بحث هاش 4.ویرایش پست هاش رو بدم ... البته برابر قوانین تالار سایر موارد خارج از بحث تایپیک نیز پاک شد ...
از نظر من هردو طرف دعوا مقصر بودن چه اون هایی که داشتن از حقشون دفاع می کردن و چه اون کسی که داشت توهین می کرد به بقیه ... قبول کنید که گاها ادبیات درستی بکار نبردید و می شد با ادبیات زیباتری هم سخن گفت ...
بالاخره هر جایی هم قوانین خودش رو داره ... جامعه عادی رو ببینید اگر قرار بود همه شمشیر بدست بیان توی میدون و حقشون رو از هم بگیرن که سنگ روی سنگ بند نمی شد که ...
بعضی از دوستان گفتن چرا اینقدر دیر واکنش نشون دادی ... نمی دونم تا حالا کسی شکایت برده دادگاه یا نه ؟ شما هر شکایتی که داری زمان خاص خودش رو برای رسیدگی داره قاضی باید به شکل مستقیم و یا غیر مستقیم با توجه مستندات تحقیق کنه ...

من سعی کردم از دور ناظر باشم و تمام دوستان نه فقط علی رو ببینم ... روی دیگه سکه اگر ایشون راس می گفت چی ؟ اون موقع چی ؟ دلایل دوستان برای تقلبی بودن کارنامه 99 درصد درست بود اما 1 درصد هم جای شک داشت ... باید با انصاف وارد میدون شد و یه طرفه به قاضی نرفت ...
البته بحث توهین ایشون به قومیت و شخصیت ها جدا هست ( که بنظرم اهداف ریشه داری داشت ) خودم خیلی ناراحت شدم... و قبول دارم به علت مشکل اینترنتی که داشتم نتونستم به موقع وارد جریان بشم ... و از همه مخصوصا ارشدهای تالار معذرت می خوام

اما یه نکته دوستان انبار باروت نباشید که با یه کبریت منفجر بشید ... لطفا یه نگاهی به چن وز قبل بندازید ... واقعا این همه جنجال ارزشش رو داشت ؟ این وسط کی برد و کی باخت ؟ چقدر ناراحت شدید ؟ چقدر اعصابتون به هم ریخت ؟ چقدر از زندگی روز مرتون عقب افتادید؟ ... لطفا منطقی باشید ... اشخاص زیادی ناراحت شدن یه نفر هم اومد و آخرکار گفت کلی خندیدم:13: ... چرا باید اینجور رفتار کنیم که مورد خنده و تمسخر و گاها تفریح دیگران قرار بگیریم ؟؟؟

حالا خودتون رو بذارید جای من ... فکر کنید که من هم مثل یه انبار باروت بودم ... اگر اینقدر به شکل آشکار و یا خصوصی بر علیه شما صحبت ، توهین ، شکایت ، دعوا و.. می شد چیکار می کردید ؟ چی می شد ؟؟؟

اجازه بدید که من بگم قانع نشدم.ممنون ازینکه حد اقل پیرو شکایات و گله مندی های ما واکنش نشون دادین.اما شما باید به محض اینکه متوجه قضیه شدین جلوی ایشون رو میگرفتید.دوستان زیادی پشت کنکور هستن و دنبال یه راهکار برای موفقیت در کنکور هستن و وقتی یکی مثل ali1366 خودش رو رتبه 1 معرفی میکنه همشون میرن و ازش راهنمایی میخوان و اون اقا هم سرکارشون میذاره و به اینکه کسی متوجه فریبکاریش نشده افتخار میکنه و با یه لحن تمسخر امیز با همه صحبت میکنه.من به شخصه خیلی برام مهمه که کسی به شعورم توهین نکنه.اگه کسی جرات کرد و توهین کرد بدون شک پاسخ میدم.این اقا به من یا دوستانی که تو رو کردن دستش دخالت کردن نخندید. بیایید با واقعیت رو به رو شید.بچه هایی که از نزدیک شاهد قضایا بودن باید راجع به اینکه مقصر کی بوده نظر بدن نه شما که به قول خودتون همه چی رو رها کرده بودین که از دور نظاره گر ایشون باشید.این رفتار رفتار مدیرانه ای نیست.ابروی دوستان و حتی اینده یه سری از دوستان محل ازمون و خطا نیست و کارنامه ایشون هم 99 درصدی نبود بلکه 100 تقلبی بود و جای هیچ شکی باقی نمیذاشت.پس به نظر من شما باید زودتر وارد عمل میشدین.
دوستانی که این پست رو میخونن نظرشون رو بگن ایا من بد کاری کردم که حقایق رو بازگو کردم؟ایا به اندازه کافی صبوری نکردم؟ ایا وقتی ایشون به من عملا و علنا گفت "گاو" و وقتی تهدیدم کرد و وقتی ده ها لفظ ناشایست دیگه رو به کار برد،من پاسخی با سطح ادبیات ایشون دادم؟ با اینکه فوق العاده عصبانی بودم هم از دست اون اق و هم از دست مسئولین که اقدام نمیکردن از منطق دور شدم ؟
مجید اقا همچنان انتظارات من از شما به عنوان یه مدیر فراتر از این حرفاست
بازم تکرار میکنم اجازه بدید بگم که قانع نشدم
و حرف اخر اینکه بله ارزشش رو داشت! تو دهنی زدن به کسانی که به شعور من و دوستانم توهین میکنن ارزشش رو داشت که وقت و اعصابم رو بذارم توهین بشنوم و تهدید بشم.در عوض دوستانی پیدا کردم که هرکدومشون برام یه دنیا ارزش دارن.اما شما چی؟ ایا واقعا ارزشش رو داشت؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

ja-alireza

New member

جناب مجید خان خواهشا بدترش نکنید با این پستای غیر منطقی.

روانشناسی کیلو چنده؟

خیلی توی فیلم تشریف دارید. از دور وایسادید نظاره گر باشید بر اعمال هر دو طرف؟

چرا همون بار اولی که اخطار دادید که اگر اسپم هاتون رو حذف کنید وگرنه خودم حذفش میکنم ولی کسی جز من حذفش نکرد، چرا روی حرفتون نموندید و بقیه رو حذف نکردید؟ چرا به اخطار خودتون پایبند نیستید؟ اگر از همون اول اقدام میکردید و یه واکنش درست و حسابی در پاسخ اون بی شخصیت به لاو وایرولوژی و bitoo نشون میدادید کار به اینجا نمیکشید. مگر غیر از این بود که جلوی همه کاربر بیتوو رو مورد تمسخر و اهانت قرار داد ولی ایشون هیچی نگفت و از همه بدتر شما اقدام درستی نکردید. گذاشتید از دور نظاره گر بودید و رفتید 30 تا سوال روانشناسی طرح کردید که دستشو رو کنید. به جای کارای روانشناسی میتونستید همون موقع پستشو حذف کنید و آزادی عملشو بگیرید. شما با این کارتون فضا رو واسش باز گذاشتید برای توهین ها و تمسخرات بعدی اون بی شخصیت. خیلی مسخره است کارتون.

شما با این کارتون از نظر ما متهم ردیف اول هستید و ابدا در جایگاهی نیستید که بخواید هر دو طرف رو مقصر بدیونید. و قاضی بشید. اینا همه از مدیریت بد شماست.

بد نیست پست اول همین تاپیک رو بخونید ببینید وایرولوژی از کی شاکیه از شما یا از 1366؟

من نمیدونم موقعی که داشتید این پست رو مینوشتید در هوشیاری کامل به سر میبردید؟ دارید یه رسیدگی سریع و حذف پست در اسرع وقت رو با شکایات محیط واقعی و دادگاه مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟ وا عجبا :5::5:

اون دلایلی که امیدجان ارائه کردن به حدی قابل تایید بود که اگر نشون یه فردی که توی عمرش یه کارنامه رو هم ندیده بود نشون میدادید اینو تایید میکرد. حالا شما باز 1 درصد احتمال میدادید؟ من احساس میکنم به حدی بار اول کارتون افتضاح بوده (قضیه مصاحبه) که غرورتون اجازه نداد بیاید کار امید رو تایید کنید و نخواستید بار دیگر تا وقتی که همه چی مشخص نشده قضاوت کنید که مبادا یه اشتباه دیگه مرتکب بشید.

حالا که طرف خودش اومده اعتراف کرده که 10 روزه داریم هر و کر بهتون میخندیم شما به قطعیت رسیدید که اره طرف مشکل داشته. قضاوتتون منو کشته. واقعا خسته نباشی. یعنی اگر طرف باز هم اعتراف نمیکرد مطمئنا شما باز صبر میکردید ببینید چی میشه که دیگه 100 درصد درست بگید. حالا هم که طرف اعتراف کرده در اوج ... هر دوطرف رو مقصر میدونید. متاااااااااااااسفم براتون.

من فکر نمیکنم که تحمل 10 روزه جایی واسه کلمه باروت باقی بزاره که به ما نسبت میدید من احساس میکنم شما زیادی آب یخ تشریف دارید. نمیدونم خودتون رو در چه جایگاهی میبینید که چندین نفر رو باروت میپندارید و فکر میکنید کار درست رو انجام دادید. و در اوج بی احترامی دارید به ما میگید ارزششو داشت؟ متاسفم براتووووون.

جا داره چدتا سوال هم از خودتون رو بپرسید نه اینکه چندین سوال مسخره و بیجا رو به ما روانه کنید.

گذاشتید بعد از چند روز توضیح میدید که آتیش بقیه خاموش بشه که بعد ... .
وا اسفا

ja-alireza

New member

در جریان باشید که این بخش از صحبتاتون دسته کمی از پستهای 1366 نداره.

جدا از این همه بحث واقعا انتظار داشتید به 30 تا سوال پاسخ بدن تا شخصیتش بیاد دستتون؟ طرف برگ چغندر که تشریف نداره مجید جان.

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
اگر نسبت به مدیریت بنده اعتراضی دارید به مدیریت ارشد گزارش بدید ...

من به نظرم کاری که درست بوده رو انجام دادم شما هم به نظرتون کافی نبوده بهتر نیست مشکلاتمون رو از طریق درستش حل کنیم ؟؟؟

اگر هم فکر می کنید که میتونید مدیری بهتر از من باشید ( که بدون شک هرکسی می تونه این طور باشه ) شروع کنید به فعالیت های علمی در بخش زیست شناسی قول می دم خودم از مدیرکل تالار درخواست جابجایی من رو با شما بدم ...

به نظرم ادامه این بحث به درگیری لفظی منجر میشه پس همون طور که گفتم شما تمام مستندهاتون رو جم کنید و گزارش بدید و دلیل شکایتتون هم رو بگید شک نکنید من پسرخاله ادمین محترم نیستم که ایشون بدون هیچ دلیلی از من حمایت کنن اگر واقعا قصوری از من سر زده باشه ایشون رسیدگی خواهند کرد ...

آخرین ویرایش:

من به نظرم کاری که درست بوده رو انجام دادم شما هم به نظرتون کافی نبوده بهتر نیست مشکلاتمون رو از طریق درستش حل کنیم ؟؟؟

اگر هم فکر می کنید که میتونید مدیری بهتر از من باشید ( که بدون شک هرکسی می تونه این طور باشه ) شروع کنید به فعالیت های علمی در بخش زیست شناسی قول می دم خودم از مدیرکل تالار درخواست جابجایی من رو با شما بدم ...

نه دوست عزیز ما ازوناش نیستیم.کارم به گزارش و شکایت نمیکشه مدیریت هم به شخصه برای من جذابیت و اهمیتی نداره.روش صحیح به نظر من این بود که همینجا و در حضور دوستان این قائله فیصله پیدا میکرد نه در حضور مدیرکلی که تنها اقدام و واکنشش یه پست هفت کلمه ای بود.ادامه این بحث هم به نظرم دیگه بی فایدست وتلاش ما برای دریافت یه پاسخ قانع کننده به جایی نخواهد رسید.چند صباحی در این انجمن در خدمت دوستان خواهم بود و با شروع سال تحصیلی از خدمتتون مرخص میشم.از همه دوستانی که ازرده خاطر شدن طلب بخشش میکنم

آخرین ویرایش:

ja-alireza

New member

به نظرم ادامه این بحث به درگیری لفظی منجر میشه پس همون طور که گفتم شما تمام مستندهاتون رو جم کنید و گزارش بدید و دلیل شکایتتون هم رو بگید شک نکنید من پسرخاله ادمین محترم نیستم که ایشون بدون هیچ دلیلی از من حمایت کنن اگر واقعا قصوری از من سر زده باشه ایشون رسیدگی خواهند کرد ...

نخیر مجید خان. گزارش دادن جز بیهوده ترین کارها توی انجمنه اگر چه نفسش خوبه.

من که تا قبل از این مورد با شما مشکلی نداشتم حتی تا قبل از این تاپیک وایرولوژی هم باز باهاتون مشکل حادی نداشتم و فقط دلخوری مختصری بود. ولی وقتی یه رفتار غلط باعث میشه یکی از بهترین کاربرای انجمن خداحافظی میکنه و میره اونموقع هستش که مشکل پیدا میشه. نمیدونم راه درستش چیه چون قطعا ادمین هم باید از این موضوع اطلاع داشته باشه نا سلامتی اونجا هفت تا کلمه پست گذاشتن. لابد ادمین هم نشسته از دور نظاره گر من و شماست فقط امیدوارم کار به سوالات روانشناسی نرسه که من از همین الان بگم اگه سوالاش تستی نباشه جواب نمیدم.

مجید خان من خودم دنبال یه مورد مناسب میگردم که به ادمین پیشنهادش بدم واسه مدیریت بخش بیوشیمی. خودتون هم که مدیریت بخش زیست رو قبل از مشکل 1366 و قبل از اینکه بچه ها باهاتون مشکل بخورن بهم پیشنهاد دادید که در کمال تشکر بهتون گفتم همون بخش بیوشیمی واسم کفایت میکنه.

مشکل من و امثال من ارزش قائل نبودن واسه افراد فعال انجمن هستش گر چه من خوردم رو واقعا فعال نمیدونم. که البته این مشکل هم ریشه از مدتها قبل در انجمن داره.

تمام مستندات رو توی تاپیکی که بسته شد ارائه شد فقط برای اطلاع رسانی به بچه ها که خیلی هم تأیید شد نه برای گزارش به ادمین. اگر امیدخان صلاح دونستن مستندات رو یه بار دیگه اینجا آپلود میکنن.

واقعا متاسفم که به خاطر یک عدم رسیدگی کوچک یکی از بهترین کاربرا از انجمن رفتند.

من حرفامو زدم و مشکل رو هم گفتم کار من با این تاپیک تموم شده سعی میکنم دیگه پستی نذارم مگر اینکه یه پست غیر منطقی ببینم یا اینکه احتیاج باشه به پسی جواب بدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا