ما نسل بوسه های خیابانی هستیم ...

reza.n

New member
زندگی هیچ چیز قشنگی نداره...یا حداقل واسه من نداشته...ولی خب...بازم خداروشکر که ازین بدتر نیس..الانه بیان این تاپیکو ببندن:ph34r-smiley:

تورو خدا نگاه کن.هنوز 22 3 سالتون هم نشده اینطور همه دپرس.اخه ادم چی بگه.:j58r36j3gcr4suxymup

mahsa.

New member
زندگی هیچ چیز قشنگی نداره...یا حداقل واسه من نداشته...ولی خب...بازم خداروشکر که ازین بدتر نیس..الانه بیان این تاپیکو ببندن:ph34r-smiley:

نه پری من زندگی قشنگ نیست دیدت باید قشتگ باشه والا زندگی قشنگم بد میبینی

sokot

New member
:whistle:سر دسته بی خیال ها رو هم به جمعتون بپذیرید:riz481:

fateme67

New member
بیا جانم اینم عکسی که همین الان گرفتم:motat:

di-YXGP.jpg

لطفا فیلم دقیق از لحظه رفتن و برگشتن رضا بگیرید ک دیگه بعداا حرف توش نباشههههههههههه!!!!!!!!!!!!:riz481:

fateme67

New member
نجما دقت نمی کنی ها ...........

بخاطر همون حرفت بود که رضا از جو خارج شد باز گذاشتیش کنار فاطمه . نکنه قصد داری سر از یک کهکشان دیگه در بیاره

براااااااااااااااای چی دارین پشت سر من حرف میزنییییییییییییییییین هااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:mad_majidonline: آدم نباید زیاد سخت بگیره خبببببب!!!!!!!رضا در جریانه...سر امتحان ژنتیک جمعیتم!!!!!!!!یادت ک هس رضا؟؟؟؟؟؟

reza.n

New member
براااااااااااااااای چی دارین پشت سر من حرف میزنییییییییییییییییین هااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:mad_majidonline: آدم نباید زیاد سخت بگیره خبببببب!!!!!!!رضا در جریانه...سر امتحان ژنتیک جمعیتم!!!!!!!!یادت ک هس رضا؟؟؟؟؟؟

اره کاملا در جربانم فاطمه:25r30wi:خداییش اصن سخت نگرفته.هرچی عشقش کشیده نوشته:whistle:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fateme67
بالا