ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان.

behnaz.h

New member
حديث جونم من كوچيكتر از اونم كه بخوام راهنماييتون كنم اما اينجور مواقع دل آدم درست ميگه اگه دلت قرص نيست بدون طرف نيت خوبي نداره ما كه اون استاد رو نميشناسيم شنيدين ميگن (هركي 2 بار از روي يك سنگ بلغزه شايسته هست كه هر دو پاش بشكنه؟ ) خيلي حواستون باشه كه خيانت نكنه چون قبلا ذاتشو نشون داده اما اصلا نترس شما خدا رو دارين!

Artmis.a

New member
حديث جونم من كوچيكتر از اونم كه بخوام راهنماييتون كنم اما اينجور مواقع دل آدم درست ميگه اگه دلت قرص نيست بدون طرف نيت خوبي نداره ما كه اون استاد رو نميشناسيم شنيدين ميگن (هركي 2 بار از روي يك سنگ بلغزه شايسته هست كه هر دو پاش بشكنه؟ ) خيلي حواستون باشه كه خيانت نكنه چون قبلا ذاتشو نشون داده اما اصلا نترس شما خدا رو دارين!

ممنونم/ توکل به خدا.:riz304:

antenyus

Active member
سلام دوستان
اگه خاطرتون باشه من برای دوتا از دانشگاهها مصاحبه داده بودم و قرار بود تدریس کنم.
ولی بنا بر دلایلی(سنگ اندازی و دخالت مشاور پایان نامم) رد شدم.
امروز مشاورم تماس گرفت و گفت به فلان دانشگاه توی فلان شهر که رئیسش آشنای منه معرفیت کردم برای تدریس!
و یه روز بیا برای مصاحبه از شرایطشم اینه که باید تعهد بدی که تمام وقت برای دانشگاه کار کنی و سفته بدی که به بهانه ی تحصیل و پژوهش غیبت نداشته باشی و به کار تمام وقتت توی دانشگاه متعهد باشی بعد هم لیست مقالات چه نوشته شده و چه در دست نوشت و ژورنالهاشونو ازم خواست (مثلاً سی وی من)! منم تقریباً پیچوندم و چیزی نگفتم یعنی به نظرم قضیه مشکوکه! نظر شما چیه؟
برم مصاحبه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ چنین آدمی که یک بار کار منو ازم گرفته چرا میخواد برام کار جور کنه؟

سفته ...برا استخدام....WOow ...چ خطرشناک..... فکنم قضیه مشکوکه...بوی شر میاد...کارای غیر قانونی...خیانت ب وطن.... قاچاق اسلحه!!!!...
فک کنم حالم خوب نیست!!!...
حدیث نبینم سر از زندون در بیاری.....زندون نت نداره...من دلم برات تنگ میشه.....

mehrshad

New member
engar khoshi zade zire deleta.maghalei ke apply kardi dg un mikhad chekar kone.badesham asle maghalaro nade.abstract bede tamam. Tu cv ham ke nemituni maghalei ke accept nashodaro biari ke ! Pas mosahebaro boro.haghotadris ke in harfaro nadare.sati 4t ! Boro kheyliam khube .cv ro ham ghavi mikone badan

varia

Well-known member
سلام دوستان
اگه خاطرتون باشه من برای دوتا از دانشگاهها مصاحبه داده بودم و قرار بود تدریس کنم.
ولی بنا بر دلایلی(سنگ اندازی و دخالت مشاور پایان نامم) رد شدم.
امروز مشاورم تماس گرفت و گفت به فلان دانشگاه توی فلان شهر که رئیسش آشنای منه معرفیت کردم برای تدریس!
و یه روز بیا برای مصاحبه از شرایطشم اینه که باید تعهد بدی که تمام وقت برای دانشگاه کار کنی و سفته بدی که به بهانه ی تحصیل و پژوهش غیبت نداشته باشی و به کار تمام وقتت توی دانشگاه متعهد باشی بعد هم لیست مقالات چه نوشته شده و چه در دست نوشت و ژورنالهاشونو ازم خواست (مثلاً سی وی من)! منم تقریباً پیچوندم و چیزی نگفتم یعنی به نظرم قضیه مشکوکه! نظر شما چیه؟
برم مصاحبه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ چنین آدمی که یک بار کار منو ازم گرفته چرا میخواد برام کار جور کنه؟

سلام حدیث خانوم خوبید؟
این چیزایی که گفتید واسه چه استخدامیه؟؟ چیز رسمی ی هست یا پیمانی یا قراردادی؟ این استاد راهنماتون کیه حالا ؟!ادم درست حسابیه(یعنی دستی در پژوهش و آموزش داره!)؟ جسارتا اگه این کارتون قراردادی یا حق تدریسیه ایشون کلا چرت گفتن!
.الا بازم خودتون یه تحقیقی بکنید ولی ایشون فکر کنم یه قصد دیگه ای داره!
راستی حدیث خانوم چرا میری از اینجا؟؟ بابا چرا واسه خودت سخت میگیری؟بجای رفتن منظم باش و گهگاهی بیا؟ خوب واسه آدم سرگرمی و حضور در برخی انجمنها مفیده.

Artmis.a

New member
سلام حدیث خانوم خوبید؟
این چیزایی که گفتید واسه چه استخدامیه؟؟ چیز رسمی ی هست یا پیمانی یا قراردادی؟ این استاد راهنماتون کیه حالا ؟!ادم درست حسابیه(یعنی دستی در پژوهش و آموزش داره!)؟ جسارتا اگه این کارتون قراردادی یا حق تدریسیه ایشون کلا چرت گفتن!
.الا بازم خودتون یه تحقیقی بکنید ولی ایشون فکر کنم یه قصد دیگه ای داره!
راستی حدیث خانوم چرا میری از اینجا؟؟ بابا چرا واسه خودت سخت میگیری؟بجای رفتن منظم باش و گهگاهی بیا؟ خوب واسه آدم سرگرمی و حضور در برخی انجمنها مفیده.

سلام
استاد مشاورم نه راهنما
پيماني
اره به نظر خودمم مشكوكه
فكر كنم اينطورى بهت باشه

Lilinaz22

New member
من اگه بودم عمرا بهش اعتماد نمیکردم,ماشاالله حدیث خانوم شما اینقدر چیزای بد ازش گفتین که من ندیده ازش ترسیدم,والا به خدا...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

Lilinaz22

New member
این آقا حدودا چند سالشه؟ببخشید که پرسیدم اینو ولی دوست داشتم بدونم!:21:

Artmis.a

New member
به خیر گذشت امروز باید توی مصاحبه حضور پیدا می کردم که نرفتم. خدایا خودت کمکم کن هرچی خیرمه همون بشه.:riz304:

MAHSABANOO

New member
به نظر منم کار خوبی کردی نرفتی یعنی چی که تعهد میگیرن غیبت نداشته باشی شاید تو خواستی یه کار پژوهشی داشته باشی اونوقت تکلیف چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Lilinaz22

New member
احسنت, منم بودم نمی رفتم, همیشه به ندای قلبت گوش بده, اگه ته دلت قرص نیست کاری رو انجام نده.
با آرزوی موفقیت برات عزیزم:riz304:

Artmis.a

New member
به نظر منم کار خوبی کردی نرفتی یعنی چی که تعهد میگیرن غیبت نداشته باشی شاید تو خواستی یه کار پژوهشی داشته باشی اونوقت تکلیف چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

موارد عجیب زیاد داشت.

خداوندی که از روزی ماهی کوچکی در اعماق اقیانوس و یا مورچه ی نحیفی درون عمقی ترین لایه ی زمین غافل نیست حتما حواسش به منه بنده اش هم هست.

برای هرکسی روزی ای مقرر شده و هرکس برای کار و ماموریتی به این دنیا فرستاده شده تا جایگاه من کجا باشه و کی برای رسیدن بهش آماده و لایق بشم دست از تلاش و صبر و کسب علم برنمیدارم به لطف و کمک خدا انشاالله.:sarma::a2d3::auizz3ffy9vla57584x:riz304:

بالا