ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان.

Artmis.a

New member
سلام دوستان
اگه خاطرتون باشه من برای دوتا از دانشگاهها مصاحبه داده بودم و قرار بود تدریس کنم.
ولی بنا بر دلایلی(سنگ اندازی و دخالت مشاور پایان نامم) رد شدم.
امروز مشاورم تماس گرفت و گفت به فلان دانشگاه توی فلان شهر که رئیسش آشنای منه معرفیت کردم برای تدریس!
و یه روز بیا برای مصاحبه از شرایطشم اینه که باید تعهد بدی که تمام وقت برای دانشگاه کار کنی و سفته بدی که به بهانه ی تحصیل و پژوهش غیبت نداشته باشی و به کار تمام وقتت توی دانشگاه متعهد باشی بعد هم لیست مقالات چه نوشته شده و چه در دست نوشت و ژورنالهاشونو ازم خواست (مثلاً سی وی من)! منم تقریباً پیچوندم و چیزی نگفتم یعنی به نظرم قضیه مشکوکه! نظر شما چیه؟
برم مصاحبه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ چنین آدمی که یک بار کار منو ازم گرفته چرا میخواد برام کار جور کنه؟

bahar.zr93

New member
به دلیل مبتلا شدن به بیماری وجدان درد!:25r30wi:

البته شوخی کردم. من تجربم کمتر از اینه که بخوام نظر بدم.

Artmis.a

New member
به دلیل مبتلا شدن به بیماری وجدان درد!:25r30wi:

البته شوخی کردم. من تجربم کمتر از اینه که بخوام نظر بدم.

متاسفانه خانوادمم همینو میگن!
ولی من بعید میدونم!
نمیدونم چرا یکی بهم میگه نیت خوبی از اینکار نداره و کاسه ای زیر نیم کاسه است.
فکر میکنم میخواد یه جوری مانع چاپ مقاله هام بشه یا واسه دکترا راهمو سد کنه.:smiliess (11):

bahar.zr93

New member
آره خب البته تو چون باهاش برخورد داشتی بیشتر میشناسیش و میتونی رفتارشو تحلیل کنی... اما من یا هرکس دیگه ای که این استادو نمیشناسه اولین چیزی که به ذهنش میرسه همینه!

TUMS

Well-known member
من میدونم چی میگی
کارشناسی که بودم هر که برام یه کار خوبی میکرد 100 درصد به حسن نیت طرف اعتماد داشتم نمیدونم جو ارشد اینجوری هست الان تا یکی کاری برات انجام میده میترسی که چرا برات داره این کارو انجام میده
ولی خوب باش و خوب بمان بدون هیچ چشم داشتی و مطمین باش این خوبی ها گم نمیشوند:riz304:

Artmis.a

New member
من میدونم چی میگی
کارشناسی که بودم هر که برام یه کار خوبی میکرد 100 درصد به حسن نیت طرف اعتماد داشتم نمیدونم جو ارشد اینجوری هست الان تا یکی کاری برات انجام میده میترسی که چرا برات داره این کارو انجام میده
ولی خوب باش و خوب بمان بدون هیچ چشم داشتی و مطمین باش این خوبی ها گم نمیشوند:riz304:

سلام ایمونو
والله چی بگم توی این ارشد چیزایی دیدم که دیگه از محبت هم میترسم و از اونجایی هم که این آقا و برخورداش و برخوردی که باهاش داشتم توی ذهنمه همینطور ترم بهمن 91 که قرار بود ترم تدریسم باشه که... نمیدونم! یعنی متحول شده؟! نقشه ای چیزی؟!

TUMS

Well-known member
سلام ایمونو
والله چی بگم توی این ارشد چیزایی دیدم که دیگه از محبت هم میترسم و از اونجایی هم که این آقا و برخورداش و برخوردی که باهاش داشتم توی ذهنمه همینطور ترم بهمن 91 که قرار بود ترم تدریسم باشه که... نمیدونم! یعنی متحول شده؟! نقشه ای چیزی؟!
به نظرم برو شرایط را ببین
با توجه که اونو میشناسی زود متوجه میشی
به نظرم برو و شرایط را ببین متوجه خواهی شد
فرصتت را از دست نده

Artmis.a

New member
به نظرم برو شرایط را ببین
با توجه که اونو میشناسی زود متوجه میشی
به نظرم برو و شرایط را ببین متوجه خواهی شد
فرصتت را از دست نده

مقاله هام هنوز اکسپت نگرفتن نمیتونم عنوانشون کنم که...
تازه اگه سفته ازم بگیرن چی...:sadsmiley:

ZOT

New member
سلام حدیث جان
این فرد خودش دکترا داره !؟
این دانشگاهی که میگه چه نوعیه !؟ از نظر خودت معتبر میاد !؟
با چندتا از اساتیدت که بهشون اعتماد داری به نظر من مشورت کن ببین چی میگن !
کارش زیادی سخت نیست!؟
دانشگاهای قبلی که می خواستی بری تدریس هم همین شرایط رو داشت؟!

Artmis.a

New member
سلام حدیث جان
این فرد خودش دکترا داره !؟
این دانشگاهی که میگه چه نوعیه !؟ از نظر خودت معتبر میاد !؟
با چندتا از اساتیدت که بهشون اعتماد داری به نظر من مشورت کن ببین چی میگن !
کارش زیادی سخت نیست!؟
دانشگاهای قبلی که می خواستی بری تدریس هم همین شرایط رو داشت؟!

سلام زهرا جون
نه ارشد داره و مربی و عضو هیئت علمیه
آزاد
یک ساعت پیش با استادم صحبت کردم به نظر اونم قضیه یکم مشکوکه بهم گفت اصلا اسم ژورنالهاتو عنوان نکن و مراقب باش تمام روند استخدامت و فرم ها و شرایط کاملا قانونی باشه.
چرا بنظرم سخته چون میگن تمام وقت درصورتی که من بنا به دلایلی بین چندتا شهر برای کارای تحقیقاتیم باید در رفت و آمد باشم ولی اینا میخوان سفته بگیرن که نتونم استعفا هم بدم.
نه اونا انقدر دیگه شرط و شروط در رابطه با تمام وقت و دکترا و اینا نداشتن.

Artmis.a

New member
آره خب البته تو چون باهاش برخورد داشتی بیشتر میشناسیش و میتونی رفتارشو تحلیل کنی... اما من یا هرکس دیگه ای که این استادو نمیشناسه اولین چیزی که به ذهنش میرسه همینه!

همین هم باعث شده من نتونم با خیلیا در این رابطه مشورت کنم.

monika.6

New member
آره حدیث جان به نظر منم قضیه مشکوکه مخصوصا اینکه لیست مقالات و کارایی و که در دست داری سوال میکنه باید خیلی احتیاط کنید از افرادی که طرف و خوب میشناسن تحقیق کنید

Artmis.a

New member
آره حدیث جان به نظر منم قضیه مشکوکه مخصوصا اینکه لیست مقالات و کارایی و که در دست داری سوال میکنه باید خیلی احتیاط کنید از افرادی که طرف و خوب میشناسن تحقیق کنید

دخترخالم لیسانس دانشجوی ایشون بوده میگه آدم خوبی نیست. نظر خودمم با چیزایی که دیدم نسبت بهش منفیه. خدا میدونه که چی در انتظارمه. به خدا واگذار میکنم.

reza.n

New member
حدیث مصاحبه رو که حتما برو.نمیخان که همونجا ازت چک و سفته بگیرن.cv هم همیشه شامل لیست مقالاتی که چاپ شده هست پس نیازی نیست که چیز اضافه تری بهشون بدی.من بدبین نیستم فقط خودم بودم حاضر نبودم که بخام تمام وقت باشم و نتونم کار پژوهشی انجام بدم یا اگه شرایط بهتری پیش اومد نتونم برم.توام برو اونجا در حد معمولی که جاهای دیگه CVمیخان یا شرایط میذارن خب قبول کن اگه نه که میگی نه.اونا هم نهایتش اینه که قبولت نکنن که تازه میرسی به اولش که اصلا نمیخاستی بری اونجا.نظر من اینه.

Artmis.a

New member
حدیث مصاحبه رو که حتما برو.نمیخان که همونجا ازت چک و سفته بگیرن.cv هم همیشه شامل لیست مقالاتی که چاپ شده هست پس نیازی نیست که چیز اضافه تری بهشون بدی.من بدبین نیستم فقط خودم بودم حاضر نبودم که بخام تمام وقت باشم و نتونم کار پژوهشی انجام بدم یا اگه شرایط بهتری پیش اومد نتونم برم.توام برو اونجا در حد معمولی که جاهای دیگه CVمیخان یا شرایط میذارن خب قبول کن اگه نه که میگی نه.اونا هم نهایتش اینه که قبولت نکنن که تازه میرسی به اولش که اصلا نمیخاستی بری اونجا.نظر من اینه.

ممنون از نظرت آقا رضا
هیچکدوم هنوز چاپ نشدن تازه فرستادمشون:sadsmiley:
دکترا و سفته هم برام غیرقابل هضمه.
میدونم که قبلا این دانشگاه با پرونده سازی برای یکی از اساتید جوونش چطور آیندشو به باد دادن برا همین خیلی نگرانم.
چطور این فرد یکدفعه خیرخواه شد؟! اصلا نمیفهمم.

reza.n

New member
ممنون از نظرت آقا رضا
هیچکدوم هنوز چاپ نشدن تازه فرستادمشون:sadsmiley:
دکترا و سفته هم برام غیرقابل هضمه.
میدونم که قبلا این دانشگاه با پرونده سازی برای یکی از اساتید جوونش چطور آیندشو به باد دادن برا همین خیلی نگرانم.
چطور این فرد یکدفعه خیرخواه شد؟! اصلا نمیفهمم.
خواهش میکنم.خب تو که چنین چیزیو میدونی دیگه چرا ریسک میکنی.
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن حدیث جان.تو که هدفت بزرگتره خودتو محدود به چندرغاز(درست نوشتم دیگه؟؟!!)حقوق اونجا با ترس دایمی از اینکه حتی اگه تووش هم بری یکی بخاد یه کاری کنه،نکن.ضمن اینکه مطمئنا بگردی جاهای دیگه ای هم هست که بتونی بری کار کنی.درسته؟

Artmis.a

New member
خواهش میکنم.خب تو که چنین چیزیو میدونی دیگه چرا ریسک میکنی.
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن حدیث جان.تو که هدفت بزرگتره خودتو محدود به چندرغاز(درست نوشتم دیگه؟؟!!)حقوق اونجا با ترس دایمی از اینکه حتی اگه تووش هم بری یکی بخاد یه کاری کنه،نکن.ضمن اینکه مطمئنا بگردی جاهای دیگه ای هم هست که بتونی بری کار کنی.درسته؟

منم الان دائم دارم اینو به خانوادم میگم ولی کو گوش شنوا...

reza.n

New member
منم الان دائم دارم اینو به خانوادم میگم ولی کو گوش شنوا...

حدیث اصفهان کار باشه میری؟من میتونم یه جا بهت بگم رزومه بدی شاید قبول کردن.واسه پارک فناوری اصفهان اگه اسمشو درست گفته باشم هست.نمیدونم حقوقش چقده یا دقیقا چیکار میکنی ولی میدونم که تحقیقاتیه فقط.میخای پ.خ بده.بابا کار گیرت میاد به خانوادت هم بگو نگران بیکار موندنت نباشن یه وقت خدا بزرگه:riz277:

Artmis.a

New member
حدیث اصفهان کار باشه میری؟من میتونم یه جا بهت بگم رزومه بدی شاید قبول کردن.واسه پارک فناوری اصفهان اگه اسمشو درست گفته باشم هست.نمیدونم حقوقش چقده یا دقیقا چیکار میکنی ولی میدونم که تحقیقاتیه فقط.میخای پ.خ بده.بابا کار گیرت میاد به خانوادت هم بگو نگران بیکار موندنت نباشن یه وقت خدا بزرگه:riz277:

مشکل خیلی پیچیده تره...

monika.6

New member
دخترخالم لیسانس دانشجوی ایشون بوده میگه آدم خوبی نیست. نظر خودمم با چیزایی که دیدم نسبت بهش منفیه. خدا میدونه که چی در انتظارمه. به خدا واگذار میکنم.

امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته

بالا