ماست و بادمجان
اول 2 یا 3 تا بادمجان را روی شعله ی مستقیم به مدت حدود 10 دقیقه کبابی کنید به طوری که قشنگ بوی کباب شدنش دربیاد. بعد پوست اونهارو بکنید و با چنگال خوب و یکدست لهشون کنید طوری که حالت بورانی بشه.
بعضی کارخانه ها هم به صورت آماده این ماست خوشمزه را درست کرده اند، ولی هیچ کدومشون به خوشمزگی خونگی اش نمیشه. یه نکته دیگه اینکه سعی کنید از ماست ترش استفاده کنید یا اگه ماست ترش دوست ندارید، حداقل به ماست شیرین چند قاشق ماست ترش اضافه کنید، چون من همه جورش را امتحان کردم و نظرسنجی هم کردم از بقیه، با ماست ترش خوشمزه تر میشه.
اول 2 یا 3 تا بادمجان را روی شعله ی مستقیم به مدت حدود 10 دقیقه کبابی کنید به طوری که قشنگ بوی کباب شدنش دربیاد. بعد پوست اونهارو بکنید و با چنگال خوب و یکدست لهشون کنید طوری که حالت بورانی بشه.
توی یه ظرف به میزان دلخواه ماست بریزید و یه حبه سیر خیلی کوچیک را توش رنده کنید و مقداری هم نمک بهش بزنید. توجه کنید که سیر خیلی کوچک باشد تا بوی خوب بادمجان کباب شده را تحت شعاع قرار نده.
در مرحله آخر بادمجان ها را با این ماست و سیر مخلوط کنید، روشو تزئین کنید و نوش جان کنید.
اینقدر خوشمزه میشه که حد نداره...
در مرحله آخر بادمجان ها را با این ماست و سیر مخلوط کنید، روشو تزئین کنید و نوش جان کنید.
اینقدر خوشمزه میشه که حد نداره...