هلنا جون من با رتبه ی 900 رفتم ژنتیک! ما بیسوادیم؟ دستت درد نکنه که اینقدر راحت در مورد ماها قضاوت میکنی..
سلام مریم جون...اینجا چیکار میکنی شیطون؟!!!
اواتارت خیلی قشنگه
موفق باشی عزیزم:28:
سلام عزیزم مرسییی لطف داری کاش دخترم این شکلی بشه:thumbsupsmileyanim:
سر کار خانم هلنا که داری به بچه های زیست میگی سواد رشته های ارشد بهداشتو ندارن ندارن.خیلی از همین بجه ها توی رشته ی شماها موفق ترن. و البته خیلیاشون رتبه شون بهتر از شماها شده و به دلایلی از جمله نرفتن به شهرستان انتخاب نکردن. سواد داشتن به کار آموزی و این حرفانیست. هرکسی تو رشته ی خودش سواد داشته و داره.دوست من با رتبه 1000 زیست دانشگاه تهرانو خوند چون علاقه داشت.واقعا متاسفم برا آدمایی که خودشون رو برتر و بهتر از همه می دونن و فکر میکنن با سوادتر از خودشون وجود نداره.خود من علوم آزمایشگاهی تهران راحت قبول میشدم اما چون کاردانی بود نزدم.همه حق دارن برای رسیدن به خواستشون تلاش کنن. از هر راهی و با همه ی سختیش.زیست پایه علم پزشکیه.اصل و شروع رشته های پزشکی
هلنا جون من با رتبه ی 900 رفتم ژنتیک! ما بیسوادیم؟ دستت درد نکنه که اینقدر راحت در مورد ماها قضاوت میکنی..
عزیزم من به شما نگفتم بی سواد.منظورم سواد در هر رشته ای بود.مثلا بچه های کارشناس زیست در ارشد و دکترای ژنتیک خیلی موفقتراز علوم ازمایشگاهیان چون 4 سال درساشو مدام حلاجی کردن و اونوقت یه علوم میاد با3 واحد زیستی که پاس کرده میاد با خوندن یه کتاب مثلا تامسون رتبش عالی میشه ولی اصل قضیه اینه که کسی که روی کارشناسیش وقت گذاشته و کارکرده.شما مطمینن خیلی ازمایشگاه زیست کار کردین درحالیکه مانه.
یا همینطور درمورد رشته های بیوتکنولوزی و خیلی چیزای دیگه که ما سوادش را نداریم لطفا با دید مثبت به حرفای دیگران نگاه کنین.
نیوشا هم درست میگه من ممکنه برای دکترایم دربین رقیبام که داروسازی خوندن جابزنم و نتونم راحت قبول شم چون من کلش7 واحد فارماکو در ارشدم پاس میکنم پس منم در برابر یه داروساز شاید واقعا بیسواد باشم
ی صلوات بفرست . این بحثارو تموم کن...
منتظر بقیه علوم ازمایشگاهی ها هم هستیم هاااااا:riz304: