لغو طرح اجباری

Dexter2009

New member

سلام دوستان. همون طور که می دونید از امسال توی دفترچه ی راهنمای آزمون, طرح اجباری رو مطرح کردند . هر کسی که طرح نرفته باشد نمیتواند در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت شرکت کند ... من اسشمو میذارم حق کشی قانونی. چون وزارت بهداشت متولی امور آموزش پزشکی است و طبق قانون میتواند هر قانونی را با توجه به نیازات خود تصویب کند و آن را اجرا کند ولی گاهی این قانون ها با توجه به تجربه قبلی مناسب نبوده و یا نخواهد بود. قانون قبلا اجرا می شد به همه بچه های پیراپزشکی اجازه می داد که آینده خودشون را خودشون انتخاب کنند و تصمیم گیری در انتخاب درس، سربازی و یا طرح با خود فرد بود ولی با اجرای قانون جدید همه باید و مجبورا... تاکید می کنیم باید..... به طرح بروند و بعد از گذراندن مدت طرح خود در کنکور ارشد شرکت کنند در حالی که چنین قانونی برای سایر رشته ها اجرا نخواهد شد و بهترین فرصت است تا رشته های غیرتخصصی وارد گرایش های اختصاصی علوم آزمایشگاهی شوند که از نظر سیاست های آموزشی شاید تصمیم درستی نباشد...اما در این مورد چند نکته قابل تامل است. اول اینکه چرا چنین قانونی باید و مجبوری باشد در حالی که در برخی از شهرهای بزرگ به ویژه تهران باید برای رفتن به طرح مدتی (1 تا 3 سال) منتظر ماند؟ چرا باید با اجرای این قانون بچه های سایر رشته ها ظرفیت های بسیار کم گرایش های علوم آزمایشگاهی را تسخیر کنند!!! علتش هم کاملا معلومه چون بچه های علوم باید چند سال مشغول طرح و سربازی باید باشند و بعد چند سال دوباره تحصیلات خود را ادامه بدهند ولی بچه های سایر رشته ها با اتمام تحصیلات کارشناسی میتوانند در گرایش های ارشد ادامه تحصیل بدهند.دوم اینکه رشته علوم آزمایشگاهی رشته ای است که دارای دانشجویان بسیار زیادی است بنابراین با توجه به تعهد بچه ها نسبت به وزارت بهداشت هیچ کم و کاستی نسبت به کمبود نیرو وجود ندارد و حتی دانشگاه های غیر انتفاعی هم دانشجوی علوم دارند. نکته بعد اینکه اجرا این قانون شاید از نظر مسئولین قابل توجیه هست ولی من به عنوان یک دانشجو با اجرای این قانون کاملا دپرس می شوم و هیچ امیدی برای ادامه تحصیلاتم نخواهم داشت و معرتضم . چون فاصله عامل فراموشی است و چه بد اینکه فاصله بین درست بیافتد چون سرمایه 15 -17 ساله بچه ها برای چند سال راکد می ماند و این خود بزرگترین عامل برای نامیدی نسبت به اینده است . این نظر شخصی خودم هست... نکته اخر اینکه قانون طرح باید اجرا شود و همه دانشجویان پیراپزشکی مسئولن که این قانون را اجرا کنند ولی چرا باید به بدترین شکل این قانون را اجرا کنیم؟ مثلا اگر برای دانشجوهای برتر فرصت بدهند ویا اینکه یک سال حداقل برای بچه های پیراپزشکی فرصت بدهند هیچ مشکلی پیش نمیاد و انگیزه هم ایجاد می شود.
می خوایم با هم کار کنیم تا هرطور شده صدا مون رو به بالا برسونیم و این قانون ناجوانمرانه رو لغو کنیم. هر کس به هرطریقی می تونه کمک کنه و مطمئن باشید تلاش هامون بی اثر نخواهد بود همون طور که سال های پیش این قانون با اعتراض دانشجویان لغو شد.

لطفا هرکس می خواد این قانون لغو بشه آمادگی خودش رو اعلام کنه

آخرین ویرایش:

jo-boy

New member
انشاا.. بعد قضیه ارشد حتما میایم و رو این مسئله تمرکز میکنیم چون واقعا ظلم بزرگیه

mohana

Well-known member
هستم..
حق کشی برای علوم آزمایشگاهیا هست و ادامه داره...
کیه که به حرف ما گوش بده؟!

nilam

New member
منم هستم اصلا این چه قانونیه که حتما باید تا شهریور طرحو تموم کرد مگه نمیشه هم طرح رفت هم درس خوند در ضمن چرا اونایی که استخدام هستن اگه ارشد قبول بشن میتونن حین کار درس بخونن ولی حین طرح نمیشه درس خوند!!!!!!!!!!! واقعا این قانونشونم مزخرفه- خودشونم ازش سر در نمیارن

Dexter2009

New member
نامه ای که برای اعتراض تنظیم کردم ...نظرتون رو بگید حتما

======================================

بسمه تعالی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وزیر محترم بهداشت سرکار خانم دکتر وحیده دستجردی
این نامه از طرف دانشجویان پیراپزشکی سراسر کشور,در رابطه با قانون طرح اجباری را تقدیم حضورتان می داریم.
قانون جدید طرح اجباری پیراپزشکان , هرچند از برخی جنبه ها مثبت ارزیابی می شود ولی از منظر دانشجویان پیراپزشکی کشور نکات منفی آن بر مثبت می چربد و همین موضوع باعث موجی از نگرانی و نا امیدی در خیل دانشجویان گردیده است.
برای تشریح چند مسلئه اصلی را بازگو می کنم:
- اعزام به طرح در برخی از شهرها مستلزم نوبت ماندن حتی تا چند ماه است ,از طرفی طبق این قانون دانشجو تا پایان دوره ی طرح نمی تواند در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کند, حال سوال اینست تکلیف عده ی کثیری از دانشجویان که نه طرح می روند و نه در آزمون کارشناسی ارشد شرکت می کنند چه خواهد شد ؟درحالیکه در سایر رشته ها دانشجویان در حال حرکت به جلو هستند این دانشجویان افسوس فرصت ها را می خورند.
- طبق این قانون , هر دانشجو فقط حق دارد یک مرتبه در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کند و درصورت عدم قبولی حق شرکت در آزمون را تا پایان دوره ی طرح نخواهد داشت. جای بسی تامل است که چرا باید فقط یکبار حق شرکت در آزمون کارشناسی ارشد وجود داشته باشد ؟ فردی که در آزمون شرکت کرده ولی قبول نشده است جای چه فرد دیگری را اشغال کرده است یا چه هزینه ی اضافی را به سازمان وارد آورده است که نمی تواند سال آینده نیز در آزمون شرکت نماید؟
وزیر محترم, سرکار خانم دکتر دستجری و همکاران محترم
از شما استدعا داریم قانون طرح را تعدیل نمایید و حق شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را به همه ی دانشجویان پیراپزشکی بازگردانید.
در پایان از تمامی زحمت کشان وزارت بهداشت , وزیر محترم ,معاونان , مسئولین روابط عمومی وزارت متبوع کمال تشکر را داریم و از درگاه باری تعالی توفیقات روز افزونتان را مسئلت داریم.
و من الله التوفیق

حسان

Well-known member
نامه ای که برای اعتراض تنظیم کردم ...نظرتون رو بگید حتما

======================================
سلام
خوب باب مامه نگاری رو باز کردینااااااااااااااااااااااااااااا
ایشالا کارتون درست بشه
یا علی

support

New member
support

kheili khoshalam ke belakhare eterazamon be goftan namond.manam age komaki az dastam barbiad.nameham perfect.:smiliess (3):

Dexter2009

New member
دوستانی که اعلام آمادگی کردید!!
1- این شماره ی پیغام گیر وزارت بهداشته ----021
8836411
به نظرم اول از تماس تلفنی شروع کنیم...از همین فردا یک متن کوتاه تنظیم کنید و روی پیغام گیر بذارید ( مطمئنا اگه افراد زیادی با صداهای مختلف اعتراضشون رو بیان کنن حتما یه حرکتی از طرفشون صورت می گیره)
کسایی که زنگ می خوان بزنن از مطالب موجود در نامه هم استفاده کنن و اینجا بگن زنگ زدن ( خودم هم ان شالله فردا تماس می گیرم)

2- کسی هست که تهران باشه و توانایی رسوندن نامه ی ما به صورت حضوری رو داشته باشه ؟

sky

New member
من از چند روز دیگه باید برم طرح. اونم به مدت 2 سال. خدا کنه مثل برق و باد بره چون اصلا خوشم نمیاد برم

marava

New member
سلام دوست عزیز من رشته ام انسانی نیست برا ما طرحی نبوده جدیدا اطلاع ندارم ولی تو رشته ما طرح نیست.در هر صورت ممنون که به من هم اطلاع دادی.

ali_ah

New member
سلام
من این سوالو جای دیگه هم مطرح کردم کسی جواب نداد
البته ببخشید که سوالم مربوط به این بحث نیست همونطور که گفتم کسی بهم جواب نداد

کسی میدونه چجوری میشه از طرح معافیت گرفت؟

بالا