لطفا مرغ هورمونی نخورید!!

nuter.93

New member
سلام
من واقعا نمیدونم چرا مردم فک می کنن مرغ ها رو با هورمون پرورش میدن. این مرغ هایی که می بینید 40 روزه وزنی بیشتر از 2 کیلو بدست میارن بخاطر دست کاری های ژنتیکی هست که دانشمندان صنعت دامپروری و دامپزشکی انجام دادن و سویه های مختلف با سرعت رشد بالا تولید کردن !!!!. هیج هورمونی به مرغ داده نمیشه تا وزن بگیرند!!!!!!! ولی تا دلتون بخواد انواع داروهای مختلف رو بخورد جوجه از بدو ورود به مزرعه تا زمان کشتار میدن!! هیچ نهادی باقیمانده های دارویی رو در زمان کشتار چک نمی کنه و صرفا با یه بازدید مجوز ورود به بازار رو بدست میاره!! شخصا توصیه می کنم یا مرغ نخورید!!! یا پرورش صحیح و ارگانیک اون مطمئن بشید!! ( که البته این امر در حال حاضر تقریبا غیر ممکنه)وجود این باقیمانده های دارویی میتونه باعث بیماری های زیادی در اینده بشه!! مثل انواع سرطان ها و مقاومت های دارویی و ....

Taraa

Well-known member
امروز یه روایت شنیدم که گفته بود گوشت مرغ تو پرنده ها مث گوشت خوک تو چهارپاها هس ... و توصیه کرده بودن که نخورید

یه مطلب یکی از بچه ها تو همین انجمن خودمون نوشته بود که اگه اشتبا نکنم آقای گلچین که دانشجو دامپزشکی هستن اومدن گفتن که هورمونایی که به مرغ زده میشه تا رشدش بیشتر شه رو بدن انسان اثر نداره و دفع میشه پس جای نگرانی نیس ... حالا یکی بیاد بگه این آنتی بیوتیکا و داروها چطورن ؟ اینا روی بدن انسان اثر دارن ؟ چون فک کنم داروهاشون با داروهای انسانی تفاوتی نداشته باشن

varia

Well-known member
داروهایی که در پرورش طیور استفاده میشه اغلب نسلهای قدیمی داروهای انسانی هستند مثلا از تتراسیکلین ها یا فلومه کوئین که در انسان مصرف نمیشه در طیورگوشتی استفاده میشند. متاسفانه اندازه گیری و رسیدگی جدی در موارد استفاده از داروهای دیگر آنتی بیوتیکی که استفاده از اونها در طیور غیرمجاز هستند(مثلا کلرامفنیکل) در ایران صورت نمیگیره و در مرغداری ها استفاده میشه و همون طور که میدونید این داروها زمان منع مصرف دارند که مرغدار به علت کاهش تلفات در انتهای دوره اونو نادیده میگیره و موجب تولید گوشتهای حاوی باقیمانده ها میشه.
همونطور که میدونید باقی مانده های دارویی علاوه بر اینکه موجب ایجاد سویه ها و بیوتیپهای جدید باکتریایی میشند منجر به سرطانزایی و تراتوژنی میشند که پیامدهای خطرناکی میتونه بدنبال داشته باشه.
البته این به این معنا نیست که ما بگیم گوشت مرغ مصرف نکنیم حتی گوشتهای قرمز(گاو و گوسفند) که مصرف میکنیم هم میتونه به مقادیر زیاد بخصوص بصورت لوکال حاوی باقیمانده آنتی بیوتیکی و حتی ویروس واکسنهای زنده تخفیف حدت یافته باشه که این بررسی هم بصورت آزمایشگاهی در هیچ کشتارگاهی صورت نمیگیره!
در کل بهتره به دامدار و مرغدار در مورد استفاده از داروها توصیه های لازم بشه و ارگانهای مسئول پیگیری جدی در زمینه داروهای منع مصرفی و باقیمانده ها داشته باشند. استفاده از گوشت رو هم که باید دوستان تغذیه ای در موردش بیشتر توضیح بدند که با توجه به سلامت و وضعیت فرهنگی و اقتصادی کشور ما قابل جایگزینی هست یا نه!! که از نظر من بعیده!

MRT

New member
این همه ادم خوردن و نمردن و هنوز دارن زندگی میکنن و از من سرحال ترن.:14:
په چرا ما نخوریم؟:33:
یعنی به ما که میرسه ضرراش کار میکنن؟:sad:

Taraa

Well-known member
استفاده از گوشت رو هم که باید دوستان تغذیه ای در موردش بیشتر توضیح بدند که با توجه به سلامت و وضعیت فرهنگی و اقتصادی کشور ما قابل جایگزینی هست یا نه!! که از نظر من بعیده!

نوتر ... علی آقا میکروفونو دارن به شما تحویل میدن .. بیا بوگو از اطلاعاتت استفاده کنیم ... منم آی مرجی هسم این وسط
814119_interview.gif

nuter.93

New member
امروز یه روایت شنیدم که گفته بود گوشت مرغ تو پرنده ها مث گوشت خوک تو چهارپاها هس ... و توصیه کرده بودن که نخورید

یه مطلب یکی از بچه ها تو همین انجمن خودمون نوشته بود که اگه اشتبا نکنم آقای گلچین که دانشجو دامپزشکی هستن اومدن گفتن که هورمونایی که به مرغ زده میشه تا رشدش بیشتر شه رو بدن انسان اثر نداره و دفع میشه پس جای نگرانی نیس ... حالا یکی بیاد بگه این آنتی بیوتیکا و داروها چطورن ؟ اینا روی بدن انسان اثر دارن ؟ چون فک کنم داروهاشون با داروهای انسانی تفاوتی نداشته باشن
خانوم تارای عزیز با سلام ... راستش خیلی بعید میدونم اقای دکتر گلچین چنین حرفی بزنند که به مرغ هورمون تزریق میشه. دلایلش رو هم خدمت شما عرض کردم.هورمون دارو دوره مشخصی داخل بدن انسان یا حیوان باقی میمونه. اگر دوره منع مصرف رعایت بشه مورد نداره( البته اصلااااااااااااااا تزریق هورمونی در کار نیست چون من خودم مرغداری دارم و کارم همینه). اما مرغ پر از انواع مختلف دارو هاست . چون مرغ ها دست کاری ژنتیکی شده در برابر بیماری به شدت حساس هستند و در برابر ی هوای سرد خیلی معمولی انواع اقسام بیماری ها رو میگیره. وقتی هم بیماری میاد سرغش چون ممکنه در مدت خیلی کوتاه حتی 2.3 روز کل مرغداری از بین بره ی مرغدار از هیچ دارویی رویگردانی نمی کنه. حتی دارو هایی که منع مصرف دارند مثل جنتامایسین. و تلاش میکنه قبل از اینکه تعداد تلفات زیاد بشه اونها رو روانه بازار مصرف کنه بدون اینکه دوره منع مصرف رعایت بشه( چون نمیتونه اینکار رو بکنه) نتیجتا همین دارو وارد بدن ما میشه و مقاومت دارویی انواع سرطان ها و ... میاد سراغمون. من خودم هرگز از بیرون مرغ تهیه نمیکنم.. هرگزززززززززز

nuter.93

New member
داروهایی که در پرورش طیور استفاده میشه اغلب نسلهای قدیمی داروهای انسانی هستند مثلا از تتراسیکلین ها یا فلومه کوئین که در انسان مصرف نمیشه در طیورگوشتی استفاده میشند. متاسفانه اندازه گیری و رسیدگی جدی در موارد استفاده از داروهای دیگر آنتی بیوتیکی که استفاده از اونها در طیور غیرمجاز هستند(مثلا کلرامفنیکل) در ایران صورت نمیگیره و در مرغداری ها استفاده میشه و همون طور که میدونید این داروها زمان منع مصرف دارند که مرغدار به علت کاهش تلفات در انتهای دوره اونو نادیده میگیره و موجب تولید گوشتهای حاوی باقیمانده ها میشه.
همونطور که میدونید باقی مانده های دارویی علاوه بر اینکه موجب ایجاد سویه ها و بیوتیپهای جدید باکتریایی میشند منجر به سرطانزایی و تراتوژنی میشند که پیامدهای خطرناکی میتونه بدنبال داشته باشه.
البته این به این معنا نیست که ما بگیم گوشت مرغ مصرف نکنیم حتی گوشتهای قرمز(گاو و گوسفند) که مصرف میکنیم هم میتونه به مقادیر زیاد بخصوص بصورت لوکال حاوی باقیمانده آنتی بیوتیکی و حتی ویروس واکسنهای زنده تخفیف حدت یافته باشه که این بررسی هم بصورت آزمایشگاهی در هیچ کشتارگاهی صورت نمیگیره!
در کل بهتره به دامدار و مرغدار در مورد استفاده از داروها توصیه های لازم بشه و ارگانهای مسئول پیگیری جدی در زمینه داروهای منع مصرفی و باقیمانده ها داشته باشند. استفاده از گوشت رو هم که باید دوستان تغذیه ای در موردش بیشتر توضیح بدند که با توجه به سلامت و وضعیت فرهنگی و اقتصادی کشور ما قابل جایگزینی هست یا نه!! که از نظر من بعیده!

دکتر عزیز ممنون بابت پاسختون. این مشکل به دست دامپزشکان حل میشه که متاسفانه علارقم توانایی بالا و تسلط به ازماسیشات مربوطه برای تست بقایای انتی بیوتیک در کشتارگاه ها رعایت نمیشه. مکانیسم قیمت گذاری بر اساس کیفیت گوشت هم وجود نداره در نتیجه ی مرغدار رغبتی نمیکنه و ریسک نمیکنه سرمایه 500 میلیونی شو تو هر دوره پرورش هدر بده و محصول ارگانیک تولید کنه. امیدوارم بیمه هم ی کاری کنه تا ریسک پایین بیاد تا تولید کننده بتونه محصول سالم دست مصرف کننده برسه. انشا الله

varia

Well-known member
نوتر93 جان یادم نمیاد که گفته باشم به جوجه هرمون تزریق بشه ولی بعضی از پیشسازهای هرمونهای رشد رو در بعضی از کشورها استفاده میکنند(مثل ترکیه) ولی نه بصورت تزریقی! که تاجایی که یادم میاد توضیح داده بودم که اونها فقط پیشسازهای رشد هستند و با اون هرمون رشدی که در بدن ماها وجود داره کلا متفاوته و حتی در سیستم جذب موادغذایی در بدن انسان متابولیزه میشند پس از این بابت که مرغ ها دارای هرمون رشد هستند خیال بچه ها راحت باشه همچین چیزی نداریم.

fmmohammadi

New member
فقط میتونم بگم جالب بود ما خودمون تو خونه مرغ پرورش میدیم(به اندازه خودمون).:ad54ad:

Taraa

Well-known member
نوتر93 جان یادم نمیاد که گفته باشم به جوجه هرمون تزریق بشه ولی بعضی از پیشسازهای هرمونهای رشد رو در بعضی از کشورها استفاده میکنند(مثل ترکیه) ولی نه بصورت تزریقی! که تاجایی که یادم میاد توضیح داده بودم که اونها فقط پیشسازهای رشد هستند و با اون هرمون رشدی که در بدن ماها وجود داره کلا متفاوته و حتی در سیستم جذب موادغذایی در بدن انسان متابولیزه میشند پس از این بابت که مرغ ها دارای هرمون رشد هستند خیال بچه ها راحت باشه همچین چیزی نداریم.
http://olumpezeshki.ir/thread6185-2.html
پست 16

هرمونهای استروئیدی در هر مرغداری ای استفاده نمیشه و اگه استفاده هم بشه از لحاظ ساختار شیمیایی متفاوت با هرمون رشد( و هرمونهای استروئیدی انسانی)اند. جالبه که بدونید اگه این هرمونها استفاده هم بشه طی عمل آوری و هضم در گوارش انسان تجزیه میشه و به هیچ عنوان اثری از هرمون استفاده شده باقی نمیمونه و نمیتونه از گوارش انسان جذب بشه.
از روی این جمله برداشت کردم که میخواید بگید هورمونهای استروئیدی در بعضی از مرغداری ها استفاده میشه

پس از کل بحث تا اینجا میشه نتیجه گرفت که استفاده شدن هورمون تو مرغداری های ایران به اون صورتی که شایعه شده که باعث ضررایی برا انسان و بخصوص خانوما میشه فقط در حد همون شایعه هست

nuter.93

New member
تو صنعت برورش مرغ هيج هورموني استفاده نميشه دكتر عزيز.البته تو دام سنكين بعضي دارو ها مثل استراديول و بي جي و يك سري از اين دارو ها استفاده ميشه كه به كفته اقاي كلجين بعد از مدتي دفع ميشه.
خانوم محمدي اينكه خودتون مرغ برورش ميديد جالبه ولي براي مصرفتون كفايت ميكنه؟
البته كوشت سفيد اكه اركانيك باشه مصرفش خيلي بهتره كلسترول رو بالا نميبره و ...

بالا