قهوه نمکی

mw.ashel

New member
اگه من بودم بعد از به دست اوردنش راستشو بهش میگفتم چون اولا نمیتونم حرف نگفته ای را بذارم بمونه بعد هم نمیتونم یه عمر قهوه نمکی بخورم!:thanks:
آقای نصیری، هنوز زوده این حرفو بزنی و بگی بهش میگی چون اونوقت اونقدری عاشق زندگیت و اون فرد میشی که به خاطرش حتی چای نمکی هم میخوری! من چون جور دیگه این قهوه نمکی رو تو زندگی یه زن و شوهری دیدم برام ثابت شدس

mehran35

New member
آقای نصیری، هنوز زوده این حرفو بزنی و بگی بهش میگی چون اونوقت اونقدری عاشق زندگیت و اون فرد میشی که به خاطرش حتی چای نمکی هم میخوری! من چون جور دیگه این قهوه نمکی رو تو زندگی یه زن و شوهری دیدم برام ثابت شدس
باشه شما دعا کن من پیداش کنم چای نمکی کیک نمکی قهوه نمکی شله زرد نمکی و.............نمکی همه رو میخورم!!!!!!!!!!!

mw.ashel

New member
باشه شما دعا کن من پیداش کنم چای نمکی کیک نمکی قهوه نمکی شله زرد نمکی و.............نمکی همه رو میخورم!!!!!!!!!!!
باشه، به روی چشم من دعا میکنم که خدا بهترینش رو تو زندگی برات بده ولی یادت باشه به دست آوردن بهترین دختر تو این زمونه سخته و نگه داشتنش از به دست آوردنشم چندین برابر سخت تره.در ضمن نمک زیادیش واسه سلامتی ضرر داره و عوارضشو شما بهتر میدونید.

mehran35

New member
عشق دو نفر به هم . دو تا غیر هم جنس که تا مدت زیادی دوام داشته باشه .
صددرصد!مگه شما قبول نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا مدت زیادشو مطمئن نیستم ولی چنین چیزی وجود داره امیدوارم تجربش کنی تا باورت بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOHAMMAD.R

New member
مهم طرز فکر آدماست به نظر من هرکس اول باید رو خودش کار کنه و این ارزشهارو تو وجودش پیدا کنه چیزی که خدا به همه داده ...
دل!!!!!!
اونوقت متوجه میشی که عاشق شدن خیلی هم دور از ذهن نیست..

bacillus.bs

New member
اره اگر بزارند بعضی هااااااااااااا/منظورم از بعضی هااااا همون مزاحم هایی هست که یهویی سرو کلشون پیدا می شه و رابطه ی عاشقانه ی دو نفرو خراب می کنند و به هیچ چیز جز اهداف خودشون فکر نمی کنند

Sh_K

Member
داستان یک عشق واقعی به روایت تصویر

what_real_love_looks_like_01.jpg

بالا