چهره تابستانی قلعه رودخان
sepid71 New member 2014-05-09 #23 جاده باصفای کیسوم...معروفه به تونل سبز ...نرسیده به بندرکیاشهر این عکس زیاد واضح نیست ولی واقعا اینجا زیباست ...وقتی میری داخل جاده سقف آسمون هم سبزه ...درخت ها شاخه هاشون از دو سمت جاده ب هم میرسه و انگار داخل یه تونل سبز هستی ...
جاده باصفای کیسوم...معروفه به تونل سبز ...نرسیده به بندرکیاشهر این عکس زیاد واضح نیست ولی واقعا اینجا زیباست ...وقتی میری داخل جاده سقف آسمون هم سبزه ...درخت ها شاخه هاشون از دو سمت جاده ب هم میرسه و انگار داخل یه تونل سبز هستی ...
پیچک New member 2014-05-09 #32 ارتفاعات املش - روستای تابستان نشین - اردیبهشت ماه اینها بوته های چای هستند با کمی دقت در انتهای عکس دریا رو هم میبینید...
ارتفاعات املش - روستای تابستان نشین - اردیبهشت ماه اینها بوته های چای هستند با کمی دقت در انتهای عکس دریا رو هم میبینید...
پیچک New member 2014-05-09 #33 خانه سنتی گیلان - اسکلت این خانه ها از چوب بوده و سقف از ساقه گیاهان که گالی یا کولش نام دارد، پوشیده میشود
خانه سنتی گیلان - اسکلت این خانه ها از چوب بوده و سقف از ساقه گیاهان که گالی یا کولش نام دارد، پوشیده میشود
sepid71 New member 2014-05-09 #34 دریای بندرکیاشهر (سمت اسکله ی این شهر..چون این از عکس از کنار ساحلش نیست...از کنار سنگ چین اسکله گرفته شده) عکاسی با موبایل توسط خودم آخرین ویرایش: 2014-05-09
دریای بندرکیاشهر (سمت اسکله ی این شهر..چون این از عکس از کنار ساحلش نیست...از کنار سنگ چین اسکله گرفته شده) عکاسی با موبایل توسط خودم
N@RVIN Well-known member 2014-05-09 #37 مشکل حل شده می بینمشون :rolleyessmileyanim:..من و حسادت حاشا و کلا:black_eyed: آخرین ویرایش: 2014-05-13
sepid71 New member 2014-05-09 #38 N@RVIN گفت: الان دارم از شدت حسودی نیست و نابود میشم خو من نمی بینم هیچکدوم عکسارو باز نمیشه برام:smiliess (2): کلیک کنید تا باز شود... خب برا چی باز نمیشن ؟؟؟ سرعتت کمه حتما ناری جونم ...عب نداره بعد باز میشه.... نکنه لینکا مشکل داره ؟!!!!
N@RVIN گفت: الان دارم از شدت حسودی نیست و نابود میشم خو من نمی بینم هیچکدوم عکسارو باز نمیشه برام:smiliess (2): کلیک کنید تا باز شود... خب برا چی باز نمیشن ؟؟؟ سرعتت کمه حتما ناری جونم ...عب نداره بعد باز میشه.... نکنه لینکا مشکل داره ؟!!!!