فیسبوک، بی بی سی و صفحه ای به نام امام خامنه ای

siple3_535.jpg

وبلاگ را میم نوشت:

چند وقت پیش دوستی خبرم کرد که خبر صفحه اول سایت فارسی بنگاه خبرپراکنی روباه پیر را بخوانم و من هم زمان آن را با روز ایجاد صفحه اشاره شده در آن خبر که عنوانی کذب و بیانی مشتاقانه داشت، مقایسه کردم و دیدم بی بی سی خبر کذایی را به عنوان منبع، تنها چند روز بعد از ایجاد این صفحه، تهیه، منتشر و لایک کردن آن را تبلیغ کرده است.

BBC-300x150.jpeg

بی اختیار صحنه ای از سریال مختار در ذهنم مرور شد که در آن صحنه ابن زیاد برای صدارت بر فرمانداری کوفه با پوششی شبیه امام حسین (ع)، همراه با کاروانی سبز پوش وارد شهر می شود تا ارادتمندان امام را شناسایی کرده و میزان علاقه آنها را بسنجد و به شهادت تاریخ همین حرکت شیطانی او تاثیر زیادی بر سرکوب کوفیان و نهایتا فاجعه عاشورا گذاشت… از خود پرسیدم: آیا صفحه KHAMENEI.IR در فیسبوک را نوادگان ابن زیاد (دستگاه های اطلاعاتی آمریکا و انگلستان) بنا کرده اند؟ اگر جای کوفیان بودی چه می کردی؟ آیا به صفحه ای در لباس امام ات “لایک” می زدی یا سعی می کردی فریب لباس ها را نخوری و و و.

fb-300x100.jpeg

اما در خلال بررسی بیشتر، در میان لایک کنندگانِ صفحه ای که نام عشقم را یدک می کشید، آواتارهای زیاد و بعضا آشنایی را دیدم که ترغیب ام کرد در نظر اولیه ام تجدید نظر کنم.fb

با خودم اینبار گفتم: از کودکی (+)، درست از وقتی که دلباخته نور ماه شدی، هرجا که برایت عزیز بود یا در هر کجا که حریم شخصی ات به حساب می آمد، عکس ماه را نصب می کردی…

مثلا وقتی مشق ات را خوب می نوشتی یک عکس امام هدیه می گرفتی و با شوق می چسباندی زیر برگه های دفترت.

اتاق ات همیشه پر بود و هست از تصاویر امام و امام برای تو همیشه و همه جا هست و چه فرقی می کند در دل ات، خواب ات، کیف پول ات، صفحه موبایل ات، میزکار (دسکتاپ) رایانه ات، زیر شیشه میز اتاق کار ات یا در هر جایی که می تواند زیبا شود با نقش یار… خب چه معلوم؟ شاید این صفحه را دوست داران امام ساخته باشند، به همان رسم همیشگی تو و دوستانت؟ ولی باز هم باید تحقیق کنی…

در میان ده ها اکانتم، اکانتی را انتخاب کردم که با رعایت همه جوانب، ظاهری بدل از یک شهروند انگلستانی داشت؛ با ریموت سرور غیر ایرانی، جعل آی پی کردم تا مو لای درز موقعیت مکانی ام نرود.

بعد از لاگین، صفحه منتسب به سایت امام را باز کردم، لایک کردم و بعد از چند دقیقه… سیستم بصورت خودکار لاگ اوت ام کرد و روی صفحه پیامی نمایش داده شد که مفهوم آن این بود: رفتار شما خرابکارانه تشخیص داده شده است و شما اجازه ادامه استفاده از فیس بوک را ندارید! تا به خودم جنبیدم و دکمه پرینت اسکرین را زدم، سروری که از آن استفاده می کردم خاموش شد! و من چشم و دهان باز، حیران این سرعت عمل شدم. نفس عمیقی کشیدم و خدا را شکر کردم که در دسترس شان نیستم…

چند ساعتی با خودم فکر می کردم؛ به کسانی که بدون شناخت از اقتضائات فضای شبکه های اجتماعی صهیونیستی-آمریکایی، با هر نیتی این اقدام کودکانه را انجام داده اند. لحظه ای منقلب شدم و دلم سوخت، برای آنهایی که ممکن است به عشق امام شان اکنون در زندان یا لااقل تحت تعقیب باشند… و چه بسا این کار اشتباه، تبدیل به رویه ای شود که بر اساس آن نیروهای شیطانی با ایجاد چنین فضاهایی تلاش کنند برای ایجاد انحراف و شناسایی نیروهای انقلابی در سراسر جهان؟!

Taraa

Well-known member
منبع؟

این نقل قول از کی و کجاست؟

کسی تا حالا اینکارو خودش امتحان کرده ؟ که لایک کنه و این بلاها سرش بیاد؟

mj1919

New member
بعد می گن ما توهم داریم آمریکا دشمن ماست... ما بدبین هستیم و...!!!

منبع؟

این نقل قول از کی و کجاست؟

کسی تا حالا اینکارو خودش امتحان کرده ؟ که لایک کنه و این بلاها سرش بیاد؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پرینت اسکرین؟ تا جنبیدم، لاگ اوت شد!

انصافا توجیه بدیه! مستدل!

shima.p

New member
در میان ده ها اکانتم، اکانتی را انتخاب کردم که با رعایت همه جوانب، ظاهری بدل از یک شهروند انگلستانی داشت؛ با ریموت سرور غیر ایرانی، جعل آی پی کردم تا مو لای درز موقعیت مکانی ام نرود.

مطمئنا اونا موول تر از این حرفا هستن که نفهمن کی از کجا داره توو سایتشون میچرخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ساحل

New member
چه حرفاااااااااااا؟؟؟؟
من که لایک کردم فعلا چیزیم نشده
:whistle:
یعنی فعلا زنده ام ببینم بعدا چی میشه!!!:65d6a5d6s:

am-ml

New member
دشمن دانا بلندت می کند
بر زمینت می زند نادان دوست...
چرا میخواییم یه هشدار بدیم اینقدر می پیچونیمش...
واضحه اگه کسی یا رسانه ای در خدمت جای دیگه ای باشه ،ولی برای دشمنان اون جا تبلیغ کنه عجیب و مشکوکه و باید به سادگی از کنارش نگذشت ولی فیس بوک اهدافی بلندتر و نرم تر رو دنبال میکنه ، رسیدن به اون اهداف در مقابل اینکه یه چند نفر هم برای عکس کسی که دوستش دارن لایک بزنن ،به مراتب مهم تر هست.
البته به دوست داران فیس بوک جسارت نشه ،آدم درست میتونه تو هر جایی درستی و پاکی رو داشته باشه... همچنان که تو خیلی از کشورهایی که ما نماد کفر میدونیم ،آدم هایی زندگی کردن و زندگی میکنن که اسمشون مسلمون نبوده ولی رسمشون خیییییییلی بیشتر از ما مسلمون بوده. ( گاهی فکر میکنم جز ادعا و تعصب چی داریم )

بالا