فواید خنده برای سلامتی

akhbar

New member
وقتی میدیدی دوستات با کاردانی یا مدرک پیام نورو ازاد سر کار میرن

راست ميگي،متاسفانه ناعدالتي و پارتي بازي تو اين روزا زياد شده.حالا نه فقط در مورد موضوع سركاررفتن،تو خيلي از زمينه ها...
من در سطحي نيستم كه بخوام كسي رو نصيحت كنم يا توصيه.اما خواهرانه ميخوام نظرم رو بهت بگم:اول بشين ببين چه هدفايي تو زندگيت داري؟بعد سعي كن براي اون هدف بزرگت،هدفهاي كوچكي رو تعيين كني كه با1برنامه ريزي اونا رو جلو ببري.ازافرادصاحب خرد مشاوره بگيرامابه كمك هيچ احدوناسي اعتنا نكن.سعي كن رو پاي خودت وايستي(شايدخيلي سخت باشه،اما نتيجش بهتره)ضمن اينكه هيچ كي بهتراز خودت،تو رو نميشناسه.به ياد داشته باش خوشبختي رسيدن به انتهاي كار نيست بلكه مسيريه كه بايد تو تك تك لحظه ها براي رسيدن به هدف لمسش كنيم.
حالا دلم ميخواد كه به تمام مشكلاتت بخندي...شوخي نكردما بخندديگه.....لبخند نه،قشنگ بخند....1خورده بيشتر.....اهان حالاشد.شادباشي

sanazmohandes

New member
:4d564ad6:
وقتی میدیدی دوستات با کاردانی یا مدرک پیام نورو ازاد سر کار میرن

راست ميگي،متاسفانه ناعدالتي و پارتي بازي تو اين روزا زياد شده.حالا نه فقط در مورد موضوع سركاررفتن،تو خيلي از زمينه ها...
من در سطحي نيستم كه بخوام كسي رو نصيحت كنم يا توصيه.اما خواهرانه ميخوام نظرم رو بهت بگم:اول بشين ببين چه هدفايي تو زندگيت داري؟بعد سعي كن براي اون هدف بزرگت،هدفهاي كوچكي رو تعيين كني كه با1برنامه ريزي اونا رو جلو ببري.ازافرادصاحب خرد مشاوره بگيرامابه كمك هيچ احدوناسي اعتنا نكن.سعي كن رو پاي خودت وايستي(شايدخيلي سخت باشه،اما نتيجش بهتره)ضمن اينكه هيچ كي بهتراز خودت،تو رو نميشناسه.به ياد داشته باش خوشبختي رسيدن به انتهاي كار نيست بلكه مسيريه كه بايد تو تك تك لحظه ها براي رسيدن به هدف لمسش كنيم.
حالا دلم ميخواد كه به تمام مشكلاتت بخندي...شوخي نكردما بخندديگه.....لبخند نه،قشنگ بخند....1خورده بيشتر.....اهان حالاشد.شادباشي

waria

New member
آخه من به چی بخندم؟؟؟؟این همه گیر و گرفتاری مگه میذاره؟؟؟؟؟؟:sdasdasd:

sara77

New member
جدددددددددیییییییییییی؟؟؟؟ایشاله همیشه بخنده والبته خودتم همیشه بخندی که سیستم دفاعیت قوی شه:4d564ad6:

akhbar

New member
آخه من به چی بخندم؟؟؟؟این همه گیر و گرفتاری مگه میذاره؟؟؟؟؟؟:sdasdasd:

به همه ی این گیر و گرفتاریات بخند.مطمعن باش اگه الانم نخندی,بلخره1روزی به همشون میخندی
البته منکر سختی های این روزگارم نیستما

akhbar

New member
:j58r36j3gcr4suxymupبچه ها بر من دعا کنید خیلی داغونم

درکت میکنم,ایشالا هر اونچه که دنبالش هستی,بهتر بگم بهتر وبیشتر از اونچه که دنبالش هستی,چیزی که اصلا تو رویاهاتم نمیگنجه سراغت بیاد و شیرینیش غافلگیرت کنه.ان شاءا...
از اواتارت معلومه که دل پاکی داری خدا کمکت کنه

sanazmohandes

New member
درکت میکنم,ایشالا هر اونچه که دنبالش هستی,بهتر بگم بهتر وبیشتر از اونچه که دنبالش هستی,چیزی که اصلا تو رویاهاتم نمیگنجه سراغت بیاد و شیرینیش غافلگیرت کنه.ان شاءا...
:14:از اواتارت معلومه که دل پاکی داری خدا کمکت کنه

ممنون از اون موقعی که جواب ارشدو دیدم که قبول نشدم حالم خیلی گرفتس من از ماه رمضون سال پیش درس خوندم خیلی زحمت کشیدم همزمان با کاراموزیم بود دیگه نمیتونم بشینم سال دیگه اخه همه درسا برام تکراریه من کنکور سراسریمم همون سال اول قبول شدم ممکنه شما به من بگید که حتما اصولی نخوندم ولی من همیشه یه کاریو که میخوام شروع کنم وقتی که برام سخت میشه و خسته میشم به خودم میگفتم که یه ساله همش همش به وقتی فکر میکردم که میخواد اعلام نتایج بیاد درس خوندنمو بیشتر میکردم ولی نمیدونم چه طور شد همه به من میگن یه صلاحیه من که هر روز دارم غصه میخورم چه صلاحیه اخه دنبال کار میرم که روحیم عوض شه ولی همش با پارتی بازیه

شفيع

Well-known member
استادمون ميگفت اگه نميتونيد بخنديد يا بقولي خندتون نمياد بريد جلوي اينه از خودتون شكلك دربياريد خودتون خندتون ميگيره خنده براي سلامتي واقعا مفيده

mosaferkocholo

New member
استادتون حرف قشنگی زده ولی شکلک در اوردنم حوصله میخواد کسی که نمی تونه بخنده حوصله شکلکم نداره:21:
گریستم زیرا کفش نداشتم ناگهان مردی را دیدم که پا نداشت
استادمون ميگفت اگه نميتونيد بخنديد يا بقولي خندتون نمياد بريد جلوي اينه از خودتون شكلك دربياريد خودتون خندتون ميگيره خنده براي سلامتي واقعا مفيده

ممنون از اون موقعی که جواب ارشدو دیدم که قبول نشدم حالم خیلی گرفتس من از ماه رمضون سال پیش درس خوندم خیلی زحمت کشیدم همزمان با کاراموزیم بود دیگه نمیتونم بشینم سال دیگه اخه همه درسا برام تکراریه من کنکور سراسریمم همون سال اول قبول شدم ممکنه شما به من بگید که حتما اصولی نخوندم ولی من همیشه یه کاریو که میخوام شروع کنم وقتی که برام سخت میشه و خسته میشم به خودم میگفتم که یه ساله همش همش به وقتی فکر میکردم که میخواد اعلام نتایج بیاد درس خوندنمو بیشتر میکردم ولی نمیدونم چه طور شد همه به من میگن یه صلاحیه من که هر روز دارم غصه میخورم چه صلاحیه اخه دنبال کار میرم که روحیم عوض شه ولی همش با پارتی بازیه[/size]

ببین من سال دومی بود که شرکت کردم و قبول نشدم...خیلی هم امید داشتم برای قبولی...هم پارسال و هم امسال...
اما نشد دیگه... از پارسال هم دنباله کارم... دقیقا مثل شما من هم پارتی ندارم جایی... اما بالاخره بعد از یکسال تو ماه مبارک یه جایی که همیشه آرزوشو داشتم پیدا کردم...
ناراحت نباش، خدا بزرگه.... یه روزی حکمت قبول نشدنت رو متوجه میشی

من که فهمیدم....

sanazmohandes

New member
ببین من سال دومی بود که شرکت کردم و قبول نشدم...خیلی هم امید داشتم برای قبولی...هم پارسال و هم امسال...
اما نشد دیگه... از پارسال هم دنباله کارم... دقیقا مثل شما من هم پارتی ندارم جایی... اما بالاخره بعد از یکسال تو ماه مبارک یه جایی که همیشه آرزوشو داشتم پیدا کردم...
ناراحت نباش، خدا بزرگه.... یه روزی حکمت قبول نشدنت رو متوجه میشی

من که فهمیدم....
مرسی خوش به حالتون :28:

akhbar

New member
ممنون از اون موقعی که جواب ارشدو دیدم که قبول نشدم حالم خیلی گرفتس من از ماه رمضون سال پیش درس خوندم خیلی زحمت کشیدم همزمان با کاراموزیم بود دیگه نمیتونم بشینم سال دیگه اخه همه درسا برام تکراریه من کنکور سراسریمم همون سال اول قبول شدم ممکنه شما به من بگید که حتما اصولی نخوندم ولی من همیشه یه کاریو که میخوام شروع کنم وقتی که برام سخت میشه و خسته میشم به خودم میگفتم که یه ساله همش همش به وقتی فکر میکردم که میخواد اعلام نتایج بیاد درس خوندنمو بیشتر میکردم ولی نمیدونم چه طور شد همه به من میگن یه صلاحیه من که هر روز دارم غصه میخورم چه صلاحیه اخه دنبال کار میرم که روحیم عوض شه ولی همش با پارتی بازیه[/size]

دقيقا همينطوره،گاهي اوقات1اتفاقايي توي زندگي ادما ميفته كه اصلا قابل پيش بيني نيست.و مهم تر از اون، قابل تغيير نيست.اتفاقيه كه افتاده،فقط بايد سعي كرد كه با اين تغيير خودتو سازگار كني جوري كه راضي بشي. ميدونم كه آدم ناراحت ميشه،اما غصه خوردنم دواي اين درد نيست

yyy

New member
خوب یکی ببینه فکر میکنه دیوونه شدیم!:25r30wi:

بالا