فرق شوخی پسرا با دخترا

baran71

New member
فرق شوخی پسرا با دخترا :
ممد، دادا میز علیو بکش تو راهی‌ که داره می‌خوره زمین
۴۰ تا لگد میزنم تو صورتش ... =))
ممد،حله دادا اما اوندفعه که از پنجره انداختیمش بیرون بیشتر حال دادا!!!
.
.
.
.
شبنم عجقم من جامدادی سوسی رو ور داشتم
تو رو به ستاره‌های آسمون قسم بهش نگی‌ بوژ بوژ .
شبنم.. اوه خدای بزرگ من دارم از هیجان میمیرم
قول میدم که نگم عجقم :

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

ROJO

New member
خخخخخخخخخخ اسمای دخیا رو اشتباهی نوشتی یکیش انه شرلی بوده یکیش دیانا:tonguesmiley:
مخصوصا اونجاش که گفته به ستاره های اسمون قسم میدم !
عززززززززیززم خیلی بامزه بوووود ، خوشم اومد :tonguesmiley:

مرسی باران:28:

maxin

Well-known member
اگه دخدرا ک.ل.اس مارو میدیدی یبار با30تاشون با چن تا قورباغه و وزغ:smiliess (5): (آزمایشگاه فیزیولوژی)کل ساختمون علوم پایه رو دنبالم کردن آخه فهمیده بودن حالم ازینا بهم میخوره....خب الیته این کارشون ب تلافی کارای من بود مثلا موش گذاشتم تو جاعینکی یکی شون.شال یکی رو به دم مار گره زده بودم.از قصد قمر ی نیمه جونو ول کردم روی میز همشون خونی شدن و خیلی رشادت های دیگه.......:smiliess (12):
البته همشون ازم بزگترن ومنو مث پسرعمو کوچیکشون میدونن!!!!!
یبارم ساختمون ع پایه رو تعمیر کردن بودن .بعد من رفتم آدرس رو پله رو کندم که روش نوشته بود به اینجا(ینی زیر زمین علوم پایه)وارد نشوید برق فشار قوی(آخه تازه تاسیسات به اونجا منتقل شده بود)!!!بعد من کاغذو کندمش چسبوندم ب پله های طبقات بالا!!!یهو دخترا از همه جا بی خبر اومدن اونو خوندن رفتن زیر زمین (تاسیسات)فک کن کارکنان تاسیسات هاج واج مونده بودن یهو اینا واسه چی رفتن اونجا بالا سرشون!!!!!منم تا رفتن پایین جای کاغذو دوباره درس کردم لو نرم.و ساعتها به هلیکوپتری زدن پرداختم!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like

Nike313

New member
فرق شوخی پسرا با دخترا :
ممد، دادا میز علیو بکش تو راهی‌ که داره می‌خوره زمین
۴۰ تا لگد میزنم تو صورتش ... =))
ممد،حله دادا اما اوندفعه که از پنجره انداختیمش بیرون بیشتر حال دادا!!!
.
.
.
.
شبنم عجقم من جامدادی سوسی رو ور داشتم
تو رو به ستاره‌های آسمون قسم بهش نگی‌ بوژ بوژ .
شبنم.. اوه خدای بزرگ من دارم از هیجان میمیرم
قول میدم که نگم عجقم :

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

celine

New member
اگه دخدرا ک.ل.اس مارو میدیدی یبار با30تاشون با چن تا قورباغه و وزغ:smiliess (5): (آزمایشگاه فیزیولوژی)کل ساختمون علوم پایه رو دنبالم کردن آخه فهمیده بودن حالم ازینا بهم میخوره....خب الیته این کارشون ب تلافی کارای من بود مثلا موش گذاشتم تو جاعینکی یکی شون.شال یکی رو به دم مار گره زده بودم.از قصد قمر ی نیمه جونو ول کردم روی میز همشون خونی شدن و خیلی رشادت های دیگه.......:smiliess (12):
یبارم ساختمون ع پایه رو تعمیر کردن بودن .بعد من رفتم آدرس رو پله رو کندم که روش نوشته بود به اینجا(ینی زیر زمین علوم پایه)وارد نشوید برق فشار قوی(آخه تازه تاسیسات به اونجا منتقل شده بود)!!!بعد من کاغذو کندمش چسبوندم ب پله های طبقات بالا!!!یهو دخترا از همه جا بی خبر اومدن اونو خوندن رفتن زیر زمین (تاسیسات)فک کن کارکنان تاسیسات هاج واج مونده بودن یهو اینا واسه چی رفتن اونجا بالا سرشون!!!!!منم تا رفتن پایین جای کاغذو دوباره درس کردم لو نرم.و ساعتها به هلیکوپتری زدن پرداختم!!!!

واقعاااااااا این کارا رو کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wacsmiley:عجججججججججججججب:25r30wi::

BBT

New member
اگه دخدرا ک.ل.اس مارو میدیدی یبار با30تاشون با چن تا قورباغه و وزغ:smiiess (5): (آزمایشگاه فیزیولوژی)کل ساختمون علوم پایه رو دنبالم کردن آخه فهمیده بودن حالم ازینا بهم میخوره....خب الیته این کارشون ب تلافی کارای من بود مثلا موش گذاشتم تو جاعینکی یکی شون.شال یکی رو به دم مار گره زده بودم.از قصد قمر ی نیمه جونو ول کردم روی میز همشون خونی شدن و خیلی رشادت های دیگه.......:miliess (12):

:5::5::5::j58r36j3gcr4suxymup

maxin

Well-known member
واقعاااااااا این کارا رو کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wacsmiley:عجججججججججججججب:25r30wi::
هههههههه آره جدی.
خداییش همشون میدونن یکم شیطونم اونام همچین دست وپابسته نیستن که.بهم هم اعتماد دارن.مگه همه رابطه دختر پسرا باید ازون لحاظ باشه تو دانشگاه.خخخخخخخ

ROJO

New member
اگه من بودم یکاری میکردم مامانت بیاد مدرسه ینی دانشگاه!ازتون تعهد بگیرن:mad_majidonline::25r30wi:
نمیگی دختر مردم سکته میکنه:1dco2x0p1lilzhfpg1tقورباغه! ewwwwمورمورم شد:smiliess (5):

maxin

Well-known member
نه دیگه اونا داشتن منو میکشتن با اون قورباغه ها ینی داشت رودم میومد تو حلقم.یه آتو درس حسابی ازم پیدا کرده بودن خو.
عادت کردن.شوخیای خفنم با همه انجام نمیدم بایه10-12تاشون....بچه خوفیم بغرعان

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
خدا بده برکت lol چه دخترای شجاعی:smilies:ما یبار یکی از بچه ها یهو وسط ک.ل.ا.س گف سوسک!هنوز به ک نرسیده بود من و چن نفر که شنیدیم دم در بودیم که بدوویم بیرون!:25r30wi:
استاد همینجور هاج وواج مونده بود:5:
تا آخر کلا.سای اونروز من توهم سوسک داشتم یهو دستم سریع و غیرارادی میرف طرف گردنم فک میکردم سوسکه اومده رو گردنم:(50):

• Like

maxin

Well-known member
خب ما هم تا اوایل ترم3اینطور نبودیم. دخدرا تقریبا مث بقیه بودن.اما ترم سه یه استاد عالی جانور وفیز جانور(ترمای بعد) داشتیم ک آز هام هم با ایشون بود اول که مارو اینطوری دید کلی بهمون خندید.ولی مجبورمون به کارای میکرد که دیگه واسمون عادی بود(البته بجز قورباغه واسه من).اما حیف ک بورس شدن آلمان واز پیشمون رفتن واقعا رفیق هممون بودن.
همچنین ما اولین ورودی هستیم وهمیشه با هم بودیم تو دانشگا وکلاسا و باهم خو گرفتیم.هرگز گهگاهی از ورودی های پایین تر میان پیش ما شوخی باهاشون نداریم.

آخرین ویرایش:

fmmohammadi

New member
خدا بده برکت lol چه دخترای شجاعی:smilies:ما یبار یکی از بچه ها یهو وسط ک.ل.ا.س گف سوسک!هنوز به ک نرسیده بود من و چن نفر که شنیدیم دم در بودیم که بدوویم بیرون!:25r30wi:
استاد همینجور هاج وواج مونده بود:5:
تا آخر کلا.سای اونروز من توهم سوسک داشتم یهو دستم سریع و غیرارادی میرف طرف گردنم فک میکردم سوسکه اومده رو گردنم:(50):

,واقعا!!!!!ما یه بار تو کلاسمون خفاش اومده بود استاد ما جیغ میزد پسرای با کتشون دورش میکردن ما فیلم میگرفتیم چقدر اون روز خندیدیم

تازشم تو کار اموزیمون موش دیدیم خیلی خوشکل بود

بالا