ZOT
New member
بخندین!!!بخند تا دنیا به روت بخنده!
خوشحالیم که موجبات شادی دوستان فراهم آمد!!!
کجاش تعجب داره؟
اونش خوبه:black_eyed: قرمزاش بده!!!
ایشالا که خوشبخت بشی!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
کجاش تعجب داره؟
من متولد مهرم
اگر قرار باشه دخترا اینقدر جسارت داشته باشن ، بگن بی ناموس بعد سیلی هم بهت بزنن حاضرم با مرغ زندگی کنم با این دخترا ازدواج نکنم
من اسفندی ام ولی تا حالا از پیرزن خوشم نیومده !!! نمیدونم شاید خوشم آمد . خدا را چه دیدی !!
قسمته دیگه ! باهاش کنار میام !!
دود از کنده بلند میشه !!( ه بده ):thanks:
آفرین آفرین !
اینو میگن یه مرد بساز !:25r30wi:
آره خداییش ! به نظرم چاره ای نیست ! مجبورم مجبور !! بالاخره اونها هم تکیه گاه میخوان ! همدم میخوان ! مونس میخوان !!
از فردا میرم خانه سالمندان کهریزک سراغ یه زن خوب !!
آره اینم فکر خوبیه ! ولی قصدت رو نگو اول برو یه بازدید عمومی بگو اومدم یه سری بزنم ثواب کنم ! اگه بگی واسه چی اومدم که دیگه . . .:25r30wi::25r30wi:
وقتی پستهایی که شما می ذارید رو می خونم انگار صدای اقای پرستویی تو گوشمه !
دوست ندارم اول زندگیم با دروغ شروع بشه!! ولی من هر جا فال اسفندی ها رو خوندم خیلی داغون بوده نمیدونم چرا!
آقای پرستویی رو خودم تو دنیای سینما تک میدونم . خیلی دوسش دارم . بابا همشهریه دیگه !!
آره خداییش ! به نظرم چاره ای نیست ! مجبورم مجبور !! بالاخره اونها هم تکیه گاه میخوان ! همدم میخوان ! مونس میخوان !!
شما اگه رفتی اونجا زیاد به خوب بودن اون پیرزن دقت نکن ،ببین کدومشون وضع مالیش بهتره و پولش از پارو بالا میره( البته بچه مچه نداشته باشه که دیگه عالیه)، چون طبق این فال قراره شب عروسیتون حاج خانوم سکته را بزنه و انا لله و ان الیه راجعون
که این وسط برد با تو بوده و حالا دیگه یه ارث خوبی بهت رسیده:thumbsupsmileyanim:
ولی داداش انصافا ارث و میراث را که گرفتی سهم منو و این زهرا خانوم که بهت مشاوره دادیم را فراموش نکن:bunnyearsmiley:
پ نه پ ! پس فکر کردی چرا میرم پیرزن بگیرم! هم فالمه و هم عقل حکم میکنه ! یه شب که هزار شب نمیشه !!
اونم به روی چشم ! شما ارزون حساب کن مشتری شیم .
نه فقط بدبختیش مال منه ! باشه جهنم وضرر 60 /60نه دادا گرون حساب نمیکنم 50/50 ببین قبل از این که من بت این پیشنهادا بدم به فکر یه پیر زن خوب بودی که پشت و پناه ،تکیه گاه و مونس و از این حرفا باشی....
پیشنهاد پیرزن پولدارو من بهت دادم،کمک دیگه ای هم خواستی ما در خدمتیم
قبول(هر چی باشه میشه نصف،نصف).:smilies-azardl (113
حالا صابر خودت میری خواستگاری یا صبر کنیم این آبجی زهرا هم بیاد،بالاخره میگن خانوما زبون همدیگه رو بهتر میفهمند:sarma:
کجاش تعجب داره؟
نه من خودم میرم فقط هر جا گیر کردم از شما میپرسم !! منتظر تماسم باشید ! اگه شکست عشقی خوردم دیگه نمیام انجمن !!!
نه ! نشد !! آقا امین شما اومدی این آقا صابر رو از راه بدر کردی!! آخه چرا !!؟؟؟؟؟:14::13: این آقا صابر نیتش خیر بود !
پ ن : اگه به فکر یه حاج خانم پولدارید که نباید برید تو خانه سالمندان که !!؟؟ اون بیچاره ها که پول ندارن !