فال ازدواج پسران مجرد !!! (طنز)

ZOT

New member
من متولد مهرم
اگر قرار باشه دخترا اینقدر جسارت داشته باشن ، بگن بی ناموس بعد سیلی هم بهت بزنن حاضرم با مرغ زندگی کنم با این دخترا ازدواج نکنم

البته که متولدین مهر انسانهای خوبی می باشند! در نتیجه هیچ نگران نباش حتما خوشبخت میشی شما!:motat:

STRUCTURE 66

New member
من اسفندی ام ولی تا حالا از پیرزن خوشم نیومده !!! نمیدونم شاید خوشم آمد . خدا را چه دیدی !!
قسمته دیگه ! باهاش کنار میام !!
دود از کنده بلند میشه !!( ه بده )
:thanks::thanks::thanks:

ZOT

New member
من اسفندی ام ولی تا حالا از پیرزن خوشم نیومده !!! نمیدونم شاید خوشم آمد . خدا را چه دیدی !!
قسمته دیگه ! باهاش کنار میام !!
دود از کنده بلند میشه !!( ه بده )
:thanks:

آفرین آفرین !
اینو میگن یه مرد بساز !:whistle::25r30wi:

STRUCTURE 66

New member
آفرین آفرین !
اینو میگن یه مرد بساز !:whistle::25r30wi:

آره خداییش ! به نظرم چاره ای نیست ! مجبورم مجبور !! بالاخره اونها هم تکیه گاه میخوان ! همدم میخوان ! مونس میخوان !!
از فردا میرم خانه سالمندان کهریزک سراغ یه زن خوب !!

ZOT

New member
آره خداییش ! به نظرم چاره ای نیست ! مجبورم مجبور !! بالاخره اونها هم تکیه گاه میخوان ! همدم میخوان ! مونس میخوان !!

آره اینم فکر خوبیه ! ولی قصدت رو نگو اول برو یه بازدید عمومی بگو اومدم یه سری بزنم ثواب کنم ! اگه بگی واسه چی اومدم که دیگه . . .:25r30wi::25r30wi:
وقتی پستهایی که شما می ذارید رو می خونم انگار صدای اقای پرستویی تو گوشمه !

STRUCTURE 66

New member
آره اینم فکر خوبیه ! ولی قصدت رو نگو اول برو یه بازدید عمومی بگو اومدم یه سری بزنم ثواب کنم ! اگه بگی واسه چی اومدم که دیگه . . .:25r30wi::25r30wi:
وقتی پستهایی که شما می ذارید رو می خونم انگار صدای اقای پرستویی تو گوشمه !

دوست ندارم اول زندگیم با دروغ شروع بشه!! ولی من هر جا فال اسفندی ها رو خوندم خیلی داغون بوده نمیدونم چرا!
آقای پرستویی رو خودم تو دنیای سینما تک میدونم . خیلی دوسش دارم . بابا همشهریه دیگه !!

ZOT

New member
دوست ندارم اول زندگیم با دروغ شروع بشه!! ولی من هر جا فال اسفندی ها رو خوندم خیلی داغون بوده نمیدونم چرا!
آقای پرستویی رو خودم تو دنیای سینما تک میدونم . خیلی دوسش دارم . بابا همشهریه دیگه !!

نه دروغ چرا گفتم اول برو یه سری بزن انتخاب که کردی بعد بگو!:riz277:
نه این فالا که همش الکیه ! ان شاالله که خوشبخت و موفق باشید!

bioelectric

Active member

شما اگه رفتی اونجا زیاد به خوب بودن اون پیرزن دقت نکن ،ببین کدومشون وضع مالیش بهتره و پولش از پارو بالا میره( البته بچه مچه نداشته باشه که دیگه عالیه)، چون طبق این فال قراره شب عروسیتون حاج خانوم سکته را بزنه و انا لله و ان الیه راجعون
که این وسط برد با تو بوده و حالا دیگه یه ارث خوبی بهت رسیده:thumbsupsmileyanim:

ولی داداش انصافا ارث و میراث را که گرفتی سهم منو و این زهرا خانوم که بهت مشاوره دادیم را فراموش نکن:bunnyearsmiley:

STRUCTURE 66

New member
شما اگه رفتی اونجا زیاد به خوب بودن اون پیرزن دقت نکن ،ببین کدومشون وضع مالیش بهتره و پولش از پارو بالا میره( البته بچه مچه نداشته باشه که دیگه عالیه)، چون طبق این فال قراره شب عروسیتون حاج خانوم سکته را بزنه و انا لله و ان الیه راجعون
که این وسط برد با تو بوده و حالا دیگه یه ارث خوبی بهت رسیده:thumbsupsmileyanim:

ولی داداش انصافا ارث و میراث را که گرفتی سهم منو و این زهرا خانوم که بهت مشاوره دادیم را فراموش نکن:bunnyearsmiley:

پ نه پ ! پس فکر کردی چرا میرم پیرزن بگیرم! هم فالمه و هم عقل حکم میکنه ! یه شب که هزار شب نمیشه !!
اونم به روی چشم ! شما ارزون حساب کن مشتری شیم .

bioelectric

Active member

پ نه پ ! پس فکر کردی چرا میرم پیرزن بگیرم! هم فالمه و هم عقل حکم میکنه ! یه شب که هزار شب نمیشه !!
اونم به روی چشم ! شما ارزون حساب کن مشتری شیم .

نه دادا گرون حساب نمیکنم 50/50 ببین قبل از این که من بت این پیشنهادا بدم به فکر یه پیر زن خوب بودی که پشت و پناه ،تکیه گاه و مونس و از این حرفا باشی....
پیشنهاد پیرزن پولدارو من بهت دادم،کمک دیگه ای هم خواستی ما در خدمتیم

STRUCTURE 66

New member
نه دادا گرون حساب نمیکنم 50/50 ببین قبل از این که من بت این پیشنهادا بدم به فکر یه پیر زن خوب بودی که پشت و پناه ،تکیه گاه و مونس و از این حرفا باشی....
پیشنهاد پیرزن پولدارو من بهت دادم،کمک دیگه ای هم خواستی ما در خدمتیم
نه فقط بدبختیش مال منه ! باشه جهنم وضرر 60 /60

bioelectric

Active member
قبول(هر چی باشه میشه نصف،نصف).:smilies-azardl (113
حالا صابر خودت میری خواستگاری یا صبر کنیم این آبجی زهرا هم بیاد،بالاخره میگن خانوما زبون همدیگه رو بهتر میفهمند:sarma:

STRUCTURE 66

New member
قبول(هر چی باشه میشه نصف،نصف).:smilies-azardl (113
حالا صابر خودت میری خواستگاری یا صبر کنیم این آبجی زهرا هم بیاد،بالاخره میگن خانوما زبون همدیگه رو بهتر میفهمند:sarma:

نه من خودم میرم فقط هر جا گیر کردم از شما میپرسم !! منتظر تماسم باشید ! اگه شکست عشقی خوردم دیگه نمیام انجمن !!!

ZOT

New member
نه ! نشد !! آقا امین شما اومدی این آقا صابر رو از راه بدر کردی!! آخه چرا !!؟؟؟؟؟:14::13: این آقا صابر نیتش خیر بود !
پ ن : اگه به فکر یه حاج خانم پولدارید که نباید برید تو خانه سالمندان که !!؟؟ اون بیچاره ها که پول ندارن !

..eli

New member
بخندین!!!بخند تا دنیا به روت بخنده!
خوشحالیم که موجبات شادی دوستان فراهم آمد!!!

کجاش تعجب داره؟

اونش خوبه:black_eyed: قرمزاش بده!!!

هیچ جاش..
چه کاریه؟ تعجبم شد آیکون آخه گذاشتن اینجا؟

TUMS

Well-known member
بهمن : با دختره مورد علاقه ات نامزد میشین و بعد از ۳ سال دوران نامزدی شیرین موقع عروسی سر سفره عقد عاقد سه بار از دختره می پرسه آیا حاضره زن تو بشه و اون میگه نه .

من پس تلاشی نکنم بهتره . .. ..

bioelectric

Active member
نه من خودم میرم فقط هر جا گیر کردم از شما میپرسم !! منتظر تماسم باشید ! اگه شکست عشقی خوردم دیگه نمیام انجمن !!!

نه صابر جون تا منو داری نگران شکست نباش،یه سیستم برات میچینم که طرفو شیش تاییش کنی.

bioelectric

Active member
نه ! نشد !! آقا امین شما اومدی این آقا صابر رو از راه بدر کردی!! آخه چرا !!؟؟؟؟؟:14::13: این آقا صابر نیتش خیر بود !
پ ن : اگه به فکر یه حاج خانم پولدارید که نباید برید تو خانه سالمندان که !!؟؟ اون بیچاره ها که پول ندارن !

از راه بدر کردن چیه آبجی؟؟حالا که قراره این پیرزن بمیره، بزار حداقل خیرش به یکی(البته 2تا) برسه،بعد بمیره.بعدم قراره ازدواج کنه ازدواج که شر نیست؛خیره:sad:
اصلا شما که میگید باید با یه پیرزن خوب ازدواج کنه،به این فکر کردید که پیرزنه قراره شب عروسی بمیره،خب این جوری یه آدم خوب از جامعه کم شده!!!!!!!!!!!حالا دیدید فکر من خیره:a2d3:

بعدم من فقط اینو میدونم که اگه میخاید در حق این آقا صابر حق خواهری را به جا بیارید باید یه پیرزن پولدار براش پیدا کنید حالا دیگه خونه سالمندانو ایناشو من نمیدونم،خودت میدونی و آقا صابر

بالا