هر کدوم از گلوله ها رو اول تو سفیده تخم مرغ و بعد تو ظرف خشکبارتون بغلتونید تا لایه ای از خشکبار دور گلوله
ها تشکیل بشه. (اینجا از بادوم خرد شده استفاده شده)
سینی فر نیازی به چرب کردن نداره. گلوله ها رو روی سینی فر قرار بدید و با انگشت شستتون وسط گلوله
رو فشار بدید تا یه گودال نسبتاً عمیقی ایجاد بشه.
شیرینی ها رو به مدت ١٠ دقیقه یا تا وقتی که کمی طلایی بشه تو فر بپزید. اگر جای گودال با بالا اومدن
شیرینی پر شده بود، مجدداً با ته قاشق چوبی این گودال رو ایجاد کنید. بعد سریعاً شیرینی های پخته شده رو
از سینی فر به توری منتقل کنید و هر گودال رو با تقریباً نصف ق چ پر کنید. با این مقدار تقریباً ٣۶ تا شیرینی به دست میاد.
میشه هم توی گودال ها رو با شکلاتی که تو قیف ریختین تزیین کنید. اینم مدل قشنگی میشه.
اگه به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید رنگ شیرینی روشن تر میشه.
میتونید از شکر سفید استفاده کنید. این شکلی میشه
ها تشکیل بشه. (اینجا از بادوم خرد شده استفاده شده)
سینی فر نیازی به چرب کردن نداره. گلوله ها رو روی سینی فر قرار بدید و با انگشت شستتون وسط گلوله
رو فشار بدید تا یه گودال نسبتاً عمیقی ایجاد بشه.
شیرینی ها رو به مدت ١٠ دقیقه یا تا وقتی که کمی طلایی بشه تو فر بپزید. اگر جای گودال با بالا اومدن
شیرینی پر شده بود، مجدداً با ته قاشق چوبی این گودال رو ایجاد کنید. بعد سریعاً شیرینی های پخته شده رو
از سینی فر به توری منتقل کنید و هر گودال رو با تقریباً نصف ق چ پر کنید. با این مقدار تقریباً ٣۶ تا شیرینی به دست میاد.
میشه هم توی گودال ها رو با شکلاتی که تو قیف ریختین تزیین کنید. اینم مدل قشنگی میشه.
اگه به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید رنگ شیرینی روشن تر میشه.
میتونید از شکر سفید استفاده کنید. این شکلی میشه