عیدانه...

yara

New member
هر کدوم از گلوله ها رو اول تو سفیده تخم مرغ و بعد تو ظرف خشکبارتون بغلتونید تا لایه ای از خشکبار دور گلوله

ها تشکیل بشه. (اینجا از بادوم خرد شده استفاده شده)

IMG_8681.jpg



سینی فر نیازی به چرب کردن نداره. گلوله ها رو روی سینی فر قرار بدید و با انگشت شستتون وسط گلوله

رو فشار بدید تا یه گودال نسبتاً عمیقی ایجاد بشه.


IMG_8683.jpg

IMG_8684.jpg



شیرینی ها رو به مدت ١٠ دقیقه یا تا وقتی که کمی طلایی بشه تو فر بپزید. اگر جای گودال با بالا اومدن

شیرینی پر شده بود، مجدداً با ته قاشق چوبی این گودال رو ایجاد کنید. بعد سریعاً شیرینی های پخته شده رو

از سینی فر به توری منتقل کنید و هر گودال رو با تقریباً نصف ق چ پر کنید. با این مقدار تقریباً‌ ٣۶ تا شیرینی به دست میاد.






میشه هم توی گودال ها رو با شکلاتی که تو قیف ریختین تزیین کنید. اینم مدل قشنگی میشه.

اگه به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید رنگ شیرینی روشن تر میشه.

میتونید از شکر سفید استفاده کنید. این شکلی میشه


IMG_9273.JPG
 

yara

New member


البته ناگفته نمونه یکی دو جا دیگه دیدم همین شیرینی رو به اسم شیرینی فرانسوی یا شیرینی اسکار معرفی کرده بودن.


شاید هم اسم اصلیش همینه ولی به انگلیسی بهش میگن thumbprint cookies ...



بچه ها من از این شیرینی شستی درست کردم خیلی عالی میشه....زیاد وقت نمیگیره خمیر و پختش کار نیم ساعته.....حتما عکسش میذارم
 
بالا