عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

mahsa.

New member
این شعرشم تقدیم به همه اونایی که حدس زدن ونزدن...وزهرا که دیررسید

مست مستم لیک مستی دیگرم
امشب از هر شب به تو عاشق ترم
راست گویم یک رگم هشیار نیست
مستم اما جام و می در کار نیست
مست عشقم مست شوقم مست دوست
مست معشوقی که عالم مست اوست

شاعر؟؟؟؟؟؟

AWWA

New member
منم بگم چی میخوام؟؟؟؟؟؟؟؟؟عسک بچه گی های آیت الله خمینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بفرما پی اس جان...اونی که سمت راسته امام خمینیه

v793z15y7zotb7e0g1.jpg

ps2020

New member

بفرما پی اس جان...اونی که سمت راسته امام خمینیه

v793z15y7zotb7e0g1.jpg
[/QUOTE]

مخسی مخسی.............................................................عالی بود.تو شادیات جبران کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps2020

New member
یه عسک دیگه بذاریننننننننننننننننننننننننننننننننننن.............حیف عکسای خودم سایزش بزرگه!!!!!!!!!!!!!چطوری باید کوچیکش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کسی هس ج منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

AWWA

New member

کسی هس ج منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بذار دکتر اومدنی ازش بپرس. آقا مجتبی بلده چطوری کوچیک می کنن

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
اصلا ديگه وارد اين تاپيك نميشم.عقده ايم كرديد:sad::wacsmiley: از ديروز 10 صفحه رفته جلووووووووووووووووووو:5::13:

ps2020

New member
دکتر جاتون خـــیلی خـــــالی بود دیشب...................................
از دوریتون:>>>>>>>>>>>:dadad4:>>>>>>>>>:sad:>>>>>>>>:13:>>>>>>>>>>>:j58r36j3gcr4suxymup

mikhak s

New member

بايد از برنامه فتو شاپ استفاده كني اونجا كوچيكش كن بعد آپلودش كن.

am-ml

New member

شما ما رو تحویل نگرفتین، ما دوستون داریم...

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
با سلام خدمت همه ی دوستان،:rose:
و عرض دوستی و ارادت، خدمت همه ی بزرگوارانی که ملاطفت فرمودند!

من دیشب، ساعت یک و نیم- دو رسیدم خونه ، که تاپیک کسی نبود،

عذر خواهی می کنم،

امشب با یک سوال متفاوت در خدمتتون هستم،:motat:

ps2020

New member
:ad54ad:ســـــــلام.................................................................................

ps2020

New member
اِاِاِاِ.........دکتر من که بودم..........................................................................................

mj1919

New member
با سلام خدمت همه ی دوستان،:rose:
و عرض دوستی و ارادت، خدمت همه ی بزرگوارانی که ملاطفت فرمودند!

من دیشب، ساعت یک و نیم- دو رسیدم خونه ، که تاپیک کسی نبود،

عذر خواهی می کنم،

امشب با یک سوال متفاوت در خدمتتون هستم،

:ad54ad:ســـــــلام.................................................................................

اِاِاِاِ.........دکتر من که بودم..........................................................................................

چون باید همه رو لایک می کردم تا می رسیدم به پست آخر، وقت نمی شد که نصقه بذارم ، برم،

(ممنون از لطف شما، دوست من؛ ولی سعی می کنیم که این تاپیک، مکالمه نباشه، یعنی حالت اسپم پیدا نکنه، ممنونم از لطفتون:riz513:)

بالا