عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

Leyenda

Well-known member
منم جایزه یه اسب میخوام چه کم توقع!:rolleyessmileyanim:

w3542_url.jpg

parnia

New member
اونا مانکن بودن:14: من فک میکردم آدما از وسط نصف شدن:black_eyed: آوا جونم جایزه منو فردا بده.....شب خوش:sarma:

ps2020

New member
یه عسک دیگه بذاریننننننننننننننننننننننننننننننننننن.............حیف عکسای خودم سایزش بزرگه!!!!!!!!!!!!!چطوری باید کوچیکش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AWWA

New member
سومین جایزه امشبم

یه شعر از مهدی سهیلی
تقدیم به داداش مجتبی غایبم

مهسا!چه شعرای قشنگی داره مهدی سهیلی. اصلا اسمشو نشنینیده بودم
تقدیم به تو
خداگو با خداجو فرق دارد
حقیقت با هیاهو فرق دارد
بسا مشرک که خود قرآن بدست است
نداند در حقیقت بت پرست است مهدی سهیلی

ps2020

New member

تقدیم به تو
خداگو با خداجو فرق دارد
حقیقت با هیاهو فرق دارد

منم بگم چی میخوام؟؟؟؟؟؟؟؟؟عسک بچه گی های آیت الله خمینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahsa.

New member

تقدیم به تو
خداگو با خداجو فرق دارد
حقیقت با هیاهو فرق دارد

ممنون
بله من شعراشو دوست دارم.

سالهست ما زنده ی مرگ الودیم
اسمان بر سر ما سنگ مزار است هنوز

شبخوش
ممنونم اوا

AWWA

New member
این شعرشم تقدیم به همه اونایی که حدس زدن ونزدن...وزهرا که دیررسید

مست مستم لیک مستی دیگرم
امشب از هر شب به تو عاشق ترم
راست گویم یک رگم هشیار نیست
مستم اما جام و می در کار نیست
مست عشقم مست شوقم مست دوست
مست معشوقی که عالم مست اوست

Leyenda

Well-known member
شیوا جان نگفتی چ جایزه ای....به سلیقه خودم برات و بقیه دوستا که حدس زدن و امشب بودن سفارش دادم:

Life is like a piano. The white keys represent happiness, the black keys show sadness. But as you go through life’s journey, remember that the black keys make music too…

Life is like playing a piano. You need to use all the keys be it black or white to make beautiful music. Happiness, sadness all things in life will always come in pair and both sides prove beneficial as you go along in your journey. Happiness provides satisfaction and resolution, sadness on the other hand provides perseverance and strength.

Remember that life is not always the way we want it to be. At times you are playing a perfect tune but other times you’re not playing good melodies. These are the times when you have to find the right pitch, the right keys and the right timing. These are life’s challenges. Accept them and for sure you’ll be playing a perfect concerto.

l6738_000000005555415614.jpg

آخرین ویرایش:

ps2020

New member
آیا کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا