عاشقانه و آموزنده ...(حتما بخونید)

mexin

Well-known member
بله تهاجم فرهنگی جهت بدنام کردن و هویت زدایی و قالب کردن فرهنگهای بیگانه در فرهنگ های اصیل هست.اهداف شوم و پشت پرده زیادی جهت خدشه دار کردن چهره دختران وجود دارد.ههه

هیچی دیگه..دیگه بحث کلیپس با این همه مزایا بی فایده ست....:smiliess (12):

asal 92

New member
من طرحی رو به مجلس معرفی میکنم که موی زن کوتاه باشه در این صورت هم فروش کلیپس متوقف میشه،م فروش انواع رنگ و غیره حذف و در عوض اشتغال زایی زیادی میکنیم چون ارایشگر زن زیاد میشه.هههه

زن اگه زن باشه بی مو هم میتونه کلیپس بزنه تو نگران ما نباش ....خخخخخ

asal 92

New member
هیچی دیگه..دیگه بحث کلیپس با این همه مزایا بی فایده ست....:smiliess (12):

بابا این شفیع میخاد ما رو از نون خوردن بندازه ...
چقد تو ساده ای !!برو قرار دادتو ببند ..بازار یابیش با من تو همین انجمن چنان فروش اینترنتی داشته باشیم که بیا و ببین ...خخخخ
به حرفای شفیع هم توجه نکن ....

eli m

New member
منم با برادر شفیع کاملا موافقم..
کلیپس رو سر دخترا مثل کوهان شتره..

nanaz

New member
ﺴﺮﻩ : ﺑﺮﻭ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﻣﺖ ﺩﻳﮕﻪ ﺗﻤﻮﻣﻪ

ﺩﺧﺘﺮ : ﻋﺸﻘﻢ ﻣﻦ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮ ﺑﺨﺪﺍ ﻣﻴﻤﻴﺮﻡ ﭼﺮﺍ ﻧﻤﻴﻔﻬﻤﻲ

ﭘﺴﺮ : ﺩﻳﮕﻪ ﺍﺯﺕ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻡ ﻋﺸﻘﺖ ﺑﺮﺍﻡ ﺗﮑﺮﺍﺭﻱ ﺷﺪﻩ . ﻭﺗﻠﻔﻦ ﻗﻄﻊ ﺷﺪ….

ﺩﺧﺘﺮﺧﻴﻠﻲ ﺍﻓﺴﺮﺩﻩ ﻭﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻣﻴﺮﻩ ﺗﻮﺍﺗﺎﻗﺶ ﭼﺸﻤﺶ ﻣﻴﻮﻓﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﻧﻴﺘﻮﺭ ﮐﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮﻋﮑﺲ ﻋﺸﻘﺸﻮﻣﻴﺒﻴﻨﻪ

ﺍﺷﮏ ﺗﻮﭼﺸﺎﺵ ﺣﻠﻘﻪ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺁﻫﻨﮓ ﻣﻮﺭﺩﻋﻼﻗﻪ ﻱ ﻋﺸﻘﺸﻮﻣﻴﺬﺍﺭﻩ ﻭﮔﻮﺵ ﻣﻴﺪﻩ

ﺩﻳﮕﻪ ﺍﺷﮑﺎﺵ ﺗﺎﺏ ﻧﻤﻴﺎﺭﻥ ﻭﻣﻴﺮﻳﺰﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﻴﮑﺮﺩﻳﻪ ﺗﻴﮑﻪ ﺍﻱ ﺍﺯﻭﺟﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻩ

ﺍﻭﻥ ﺷﺐ ﺩﺧﺘﺮﺧﻮﺍﺑﺶ ﻧﺒﺮﺩ ﺑﻪ ﭘﺴﺮﭘﻴﺎﻡ ﺩﺍﺩ : ﺍﻻﻥ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺎﻣﻮﻣﻴﺨﻮﻧﻲ ﺟﺴﻤﻢ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻏﺮﻳﺒﻪ ﺷﺪﻩ

ﻭﻟﻲ ﺩﻟﻢ ﻫﻤﻤﻤﻤﻴﺸﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺍﻣﻴﺪﺑﻴﺪﺍﺭﻱ ﺟﺴﻢ ﻫﺎ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ﺑﺮﺍﻱ ﻫﻤﻴﺸﻪ

ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻱ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺗﺎﻗﺶ ﻣﻴﺮﻩ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﻗﻴﻘﺎ ۳:۳۴ ﺑﻮﺩ

ﮐﻪ ﺩﺭﺳﮑﻮﺕ ﻭﺗﺎﺭﻳﮑﻲ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭﺍﺯﺑﺎﻻﻱ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﭘﺮﺕ ﮐﺮﺩ ﺩﺧﺘﺮﺑﺮﺍﻱ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻮﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﻣﺮﺩ

ﺻﺒﺢ ﻣﺎﺩﺭﺩﺧﺘﺮ ﻃﺒﻖ ﻋﺎﺩﺕ ﻫﻤﻴﺸﮕﻲ ﺑﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺭﻓﺖ ﺗﺎﺑﻴﺪﺍﺭﺵ ﮐﻨﻪ ﺍﻣﺎﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭﻧﺪﻳﺪ

ﺗﻠﻔﻦ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺩﺧﺘﺮﮐﻪ ﻣﺪﺍﻡ ﻭﭘﻴﺎﭘﻲ ﺯﻧﮓ ﻣﻴﺨﻮﺭﺩﺗﻮﺟﻬﺶ ﺭﻭﺟﻠﺐ ﮐﺮﺩ

ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﮔﻮﺷﻲ ﺭﻓﺖ ﭘﺴﺮﻯ ﻣﺪﺍﻡ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻤﺎﺱ ﻣﻴﮕﺮﻓﺖ

ﭼﺸﻢ ﻣﺎﺩﺭﺩﺧﺘﺮﺑﻪ ﭘﻴﺎﻣﻲ ﺍﻓﺘﺎﺩﮐﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ : ﻋﺰﻳﺰﻡ،ﻋﺸﻘﻢ،ﺑﺨﺪﺍ ﺷﻮﺧﻲ ﮐﺮﺩﻡ

ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻋﺎﺷﻘﺘﻢ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﻋﺸﻘﻢ ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﻓﺮﺻﺖ ﺗﻮﺭﻭﺧﺪﺍ ….

ﺍﻭﻥ ﭘﻴﺎﻡ ﺩﻗﻴﻘﺎﺳﺎﻋﺖ ۳:۳۵ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ …

ﻣﺎﺩﺭﺩﺧﺘﺮﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻱ ﺍﺗﺎﻕ ﺭﻓﺖ ﮐﻪ ﮐﺎﻣﻼﺑﺎﺯ ﺑﻮﺩ

ﺑﻪ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩ ﻭﭼﻴﺰﻱ ﮐﻪ ﻣﻴﺪﻳﺪ ﺑﺎﻭﺭﻧﻤﻴﮑﺮﺩ …

ﻛﻠﻴﭙﺲ ﺩﺧﺘﺮﺑﻪ ﺑﻨﺪﻟﺒﺎﺳﻰ ﻫﻤﺴﺎﻳﻪ ﮔﻴﺮﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ….

ﺁﺭﻩ ﺍﻭﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ

یه چی بگم ؟
اشک اومده بود توی چشمم ها ... جان دختره
خداروشکر دختره نصفه شبی درحالیکه شکست عشقی خورده بود کلیپس زده بود ها ...!!!

pashmak

New member
آخی اگه پسر ها خودکشی کنند میمیرن چون کلیپس ندارند طلفکیا آخی روجشان شاد

Nr1

Well-known member
هههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه وای خدای من الان میترکم از خنده.... مکسین عزیزمی... مکسین مریدتم.... مکسین یه دونه ای...مکسین یه چی دیگه ای...
:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

M@RY@M

New member
نميدونم چرا اين آقاي مكسين فكرميكنن كه همه دخترا كليپس ميزنن!!
من و دوستم ماهي كه اصلا از كليپس استفاده نميكنيم.حالا اين كه بحث شوخي و خنده اس ولي روايتي از پيامبرمون داريم كه زنان آخرالزمان سرشون مثل كوهان شتر ميشه..
دوستاي گلم,من قصد توهين به هيچكس رو ندارم.توروخدا ناراحت نشيدا.فقط خواستم بدونيم كه ي همچين چيزي هم هست.
:riz304:

Nr1

Well-known member
نميدونم چرا اين آقاي مكسين فكرميكنن كه همه دخترا كليپس ميزنن!!
من و دوستم ماهي كه اصلا از كليپس استفاده نميكنيم.حالا اين كه بحث شوخي و خنده اس ولي روايتي از پيامبرمون داريم كه زنان آخرالزمان سرشون مثل كوهان شتر ميشه..
دوستاي گلم,من قصد توهين به هيچكس رو ندارم.توروخدا ناراحت نشيدا.فقط خواستم بدونيم كه ي همچين چيزي هم هست.
:riz304:

عزیزم این زن آخر الزمانی که میگی فقط برای ایرانیها مشمولیت داره؟؟؟؟؟ په اون چن میلیارد زنی که بدون مقنعه و روسری زندگی میکنن کلیپس هم ندارن سرشون هم مثه کوهان شتر نیس جز زنای آخرالزمانی نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جای بسی تامل هست............................... مواظب گفتن این تیپ روایتا باشیم اول عقل و منطق خودمون رو به کار بگیریم بعد روایت.....

M@RY@M

New member
عزیزم این زن آخر الزمانی که میگی فقط برای ایرانیها مشمولیت داره؟؟؟؟؟ په اون چن میلیارد زنی که بدون مقنعه و روسری زندگی میکنن کلیپس هم ندارن سرشون هم مثه کوهان شتر نیس جز زنای آخرالزمانی نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جای بسی تامل هست............................... مواظب گفتن این تیپ روایتا باشیم اول عقل و منطق خودمون رو به کار بگیریم بعد روایت.....

فكرنميكنين كه پيامبرمون درمورد زنان مسلمانان ي همچين چيزي رو گفتن وگرنه تكليف غيرمسلمونها كه مشخصه!منبعش هم موثقه!
بعدشم من درادامه حرفام گفتم كه قصدتوهين ندارم.همينطور قصد بحث و كل كل با كسي روهم ندارم.

Nr1

Well-known member

فكرنميكنين كه پيامبرمون درمورد زنان مسلمانان ي همچين چيزي رو گفتن وگرنه تكليف غيرمسلمونها كه مشخصه!منبعش هم موثقه!
بعدشم من درادامه حرفام گفتم كه قصدتوهين ندارم.همينطور قصد بحث و كل كل با كسي روهم ندارم.

دوست عزیزم من پسرم اگر هم قصد توهین داشته باشین منو خطاب قرار نمیدین...من فقط با برداشتهای سطحی و به دور از منطق از دین مشکل دارم... اگه به مسلمون بودنه همین کشور دوست و همساده ترکیه یا آذربایجان یا سوریه یا عراق یا فلان و فلان و فلان مسلمونن روسری سرشون نمیکنن پس طبیعتا کلیپس هم ندارن و سرشون هم مثه سر آدمیزاده... دوما که طبق گفتتون پیامبر گفتن زن اخرالزمان په خطاب به جنس زنه مسلمون غیر مسلمون نداره و سوما نگیم تکلیف غیر مسلمونا مشخصه هر کسی تو انتخاب دینش آزاده و قرار نیس کسی مسلمون نبود دیگه آدم حساب نشه در درجه ی اول انسانیت مهمه... و در نهایت احساس نکنید کسی میخواد باهاتون کل بندازه...........

آخرین ویرایش:

M@RY@M

New member
دوست عزیزم من پسرم اگر هم قصد توهین داشته باشین منو خطاب قرار نمیدین...من فقط با برداشتهای سطحی و به دور از منطق از دین مشکل دارم... اگه به مسلمون بودنه همین کشور دوست و همساده ترکیه یا آذربایجان یا سوریه یا عراق یا فلان و فلان و فلان روسری سرشون نمیکنن پس طبیعتا کلیپس هم ندارن و سرشون هم مثه سر آدمیزاده... دوما که طبق گفتتون پیامبر گفتن زن اخرالزمان په خطاب به جنس زنه مسلمون غیر مسلمون نداره و سوما نگیم تکلیف غیر مسلمونا مشخصه هر کسی تو انتخاب دینش آزاده و قرار نیس کسی مسلمون نبود دیگه آدم حساب نشه در درجه ی اول انسانیت مهمه... و در نهایت احساس نکنید کسی میخواد باهاتون کل بندازه...........

اميدوارم خودتون بريد دنبال اين گفته و خودتون به نتيجه برسيد.واقعا قصد نداشتم به كسي توهين بشه يا بگم غيرمسلمونا آدم نيستن.شما برداشتهاي ديگه اي كرديد...
چون بحث مسلمون بودن بود گفتم كه نميخوام توهين كنم چون اين مسائل زن ومرد برنميداره و صحبت از اعتقادات هستش.
انشالله موفق باشيد.

Nr1

Well-known member

اميدوارم خودتون بريد دنبال اين گفته و خودتون به نتيجه برسيد.واقعا قصد نداشتم به كسي توهين بشه يا بگم غيرمسلمونا آدم نيستن.شما برداشتهاي ديگه اي كرديد...
چون بحث مسلمون بودن بود گفتم كه نميخوام توهين كنم چون اين مسائل زن ومرد برنميداره و صحبت از اعتقادات هستش.
انشالله موفق باشيد.

ما خیلی وقته دنبال اینجور مسایلیم واسه همین گفتم دقت کنید و متعصبانه نگاه نکنید ما در درجه ی اول انسانیم... توهینی صورت نگرفته اگر حرف شما توهین بود باید پیامبر وقتی این روایتو میگفتن در ادامش میگفن معذرت میخوام قصد توهین ندارما ولی اینجوری میشه.... شما هم موفق باشید

بالا