عاشقانه و آموزنده ...(حتما بخونید)

mexin

Well-known member
نه از همون اول که گفته برو دیه نمیخوامت منظورمه:motat:
خب دختره اون موقع نمیدونسته که کلیپس داره یا نداره از شدت ناراحتیی.....مثل اینکه داستان رو خوب نخوندی..یه بار دیگه با دقت بخون..چه وضعشه...:smiliess (12):

mahii

New member
من کی گفتم همهی دخترا کلیپس میزنن! که میزنن؟!!:whistle:
دومی اینکه: ماهی مگه کلیپس میزنه؟؟ :smiliess (12): ماهی تو اب هست نیازی به کلیپس نداره خب...چادر هم نداره...:shocked:
اقا مگزییییییییییییییییییییییییییییییییییین
اره من هم چادر میذارم هم کلیپس نمیذااااااااااااااااااااارم
اگه مشکلی هست میتونیم دوستانه حلش کنیم:sdasdasd:
یادم رفت بگم شیرینی هم می خورم انترنتم میام و...........هههههههههه

M@RY@M

New member
كلا ماهي جون,option هاي زيادي داره!چي فكركردين مكسين خان!!!!!!!

mexin

Well-known member

خخخ..پس تو ماهی هستی.. فک کردم ماهی توی آب رو میگه..از اول بگو دیگه...تعجب کردم ماهی چطور میتونه کلیپس بزنه و چادر...:smiliess (12)::whistle:

mexin

Well-known member

خب توهم از اول بگو منظورت ماهی توی آب نیست دیگه.. بگو دوستم اسمش ماهی هست و کلیپس میزنه یا نمیزنه..تا شک و شبهه پیش نیاد دیگه...بله...:whistle:

- - - Updated - - -

خب توهم از اول بگو منظورت ماهی توی آب نیست دیگه.. بگو دوستم اسمش ماهی هست و کلیپس میزنه یا نمیزنه..تا شک و شبهه پیش نیاد دیگه...بله...:whistle:

M@RY@M

New member

- - - Updated - - -

آخه ما شما رو جز نوابغ ميدونيم برادر من!!واسه همينم گفتم حتما خودتون متوجه ميشيد!

mahii

New member
خخخ..پس تو ماهی هستی.. فک کردم ماهی توی آب رو میگه..از اول بگو دیگه...تعجب کردم ماهی چطور میتونه کلیپس بزنه و چادر...:smiliess (12)::whistle:
باشه از اول میگم
بنام خدا
اینجانب ماهی هستم....................................................................
پایان
نقطه سر خططططططططط

sepid71

New member
عزیزم دوست خوبمون چادرین....پس موهاش بهیچوجه بیرون نمیریزه..
بعدم فککنم ی روسری یا شال بلندتر همه چیو حل میکنه نه؟خخخخخخخخخخخخخخه:bunnyearsmiley:

تو از کجا سایز شال منو میدونی؟(هرگز موهام از پشت نیومده بیرون.چون نذاشتم ک بیاد)بعدم شال ها همه یک اندازه هستندوشا ل دیدی تاحالا؟؟؟؟موهام تا کمره اگر نزنم درهرصورت میاد بیرون.:bunnyearsmiley:
حرف زدنتم یجوریه.اصلاح کن خودتو :riz481:

آخرین ویرایش:

mahii

New member
تو از کجا سایز شال منو میدونی؟(هرگز موهام از پشت نیومده بیرون.چون نذاشتم ک بیاد)بعدم شال ها همه یک اندازه هستندوشا ل دیدی تاحالا؟؟؟؟موهام تا کمره اگر نزنم درهرصورت میاد بیرون.:bunnyearsmiley:
حرف زدنتم یجوریه.اصلاح کن خودتو :riz481:
منکه منظورم تو نبودی کلی گفتم گللم.............ن تاحالا شال ندیدم فقط تو شال میذاری گویا......کسیم با کلیپس مخالف نیست هرکی هر جور راحته.....حرف زدنم چشه مگه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدم پیشنهاد میکنم یبار دیگه سوال خودت و جوابمو مقایسه کنی عزیزم
............:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بالا