mexin
Well-known member
خب دختره اون موقع نمیدونسته که کلیپس داره یا نداره از شدت ناراحتیی.....مثل اینکه داستان رو خوب نخوندی..یه بار دیگه با دقت بخون..چه وضعشه...:smiliess (12):نه از همون اول که گفته برو دیه نمیخوامت منظورمه:motat:
خب دختره اون موقع نمیدونسته که کلیپس داره یا نداره از شدت ناراحتیی.....مثل اینکه داستان رو خوب نخوندی..یه بار دیگه با دقت بخون..چه وضعشه...:smiliess (12):نه از همون اول که گفته برو دیه نمیخوامت منظورمه:motat:
اقا مگزییییییییییییییییییییییییییییییییییینمن کی گفتم همهی دخترا کلیپس میزنن! که میزنن؟!!
دومی اینکه: ماهی مگه کلیپس میزنه؟؟ :smiliess (12): ماهی تو اب هست نیازی به کلیپس نداره خب...چادر هم نداره...:shocked:
كلا ماهي جون,option هاي زيادي داره!چي فكركردين مكسين خان!!!!!!!اقا مگزییییییییییییییییییییییییییییییییییین
اره من هم چادر میذارم هم کلیپس نمیذااااااااااااااااااااارم
اگه مشکلی هست میتونیم دوستانه حلش کنیم:sdasdasd:
یادم رفت بگم شیرینی هم می خورم انترنتم میام و...........هههههههههه
اقا مگزییییییییییییییییییییییییییییییییییین
اره من هم چادر میذارم هم کلیپس نمیذااااااااااااااااااااارم
اگه مشکلی هست میتونیم دوستانه حلش کنیم:sdasdasd:
یادم رفت بگم شیرینی هم می خورم انترنتم میام و...........هههههههههه
كلا ماهي جون,option هاي زيادي داره!چي فكركردين مكسين خان!!!!!!!
كلا ماهي جون,option هاي زيادي داره!چي فكركردين مكسين خان!!!!!!!
خب توهم از اول بگو منظورت ماهی توی آب نیست دیگه.. بگو دوستم اسمش ماهی هست و کلیپس میزنه یا نمیزنه..تا شک و شبهه پیش نیاد دیگه...بله...
- - - Updated - - -
خب توهم از اول بگو منظورت ماهی توی آب نیست دیگه.. بگو دوستم اسمش ماهی هست و کلیپس میزنه یا نمیزنه..تا شک و شبهه پیش نیاد دیگه...بله...![]()
باشه از اول میگمخخخ..پس تو ماهی هستی.. فک کردم ماهی توی آب رو میگه..از اول بگو دیگه...تعجب کردم ماهی چطور میتونه کلیپس بزنه و چادر...:smiliess (12):![]()
عزیزم دوست خوبمون چادرین....پس موهاش بهیچوجه بیرون نمیریزه..
بعدم فککنم ی روسری یا شال بلندتر همه چیو حل میکنه نه؟خخخخخخخخخخخخخخه:bunnyearsmiley:
منکه منظورم تو نبودی کلی گفتم گللم.............ن تاحالا شال ندیدم فقط تو شال میذاری گویا......کسیم با کلیپس مخالف نیست هرکی هر جور راحته.....حرف زدنم چشه مگه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو از کجا سایز شال منو میدونی؟(هرگز موهام از پشت نیومده بیرون.چون نذاشتم ک بیاد)بعدم شال ها همه یک اندازه هستندوشا ل دیدی تاحالا؟؟؟؟موهام تا کمره اگر نزنم درهرصورت میاد بیرون.:bunnyearsmiley:
حرف زدنتم یجوریه.اصلاح کن خودتو :riz481: