ظرفیت های جدید آزمون کارشناسی ارشد 93 اعلام شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

carbon

New member
حالا بچه ها اینا به کنار فوقش کلیه مونو میفروشیم بین المللی میخونیم بعدش مهمه که فارغ التحصیل شدی میگن که شما مازادید و برید رد کارتون....

Soroush Star

New member
بس شما رتبه ی خوب به لب مرزیا میگی؟ باور کن که بهترین کارو انجام دادند چون اگه هرکی بره دانشگاه حق کسای دیگه ضایع میشه.به خاطر این قبولی های زیاد بود که الان همه جا رو از لحاظ تحصیلی بد بختی گرفته کسیم که با بول و هزینه میره اخرش کم میاره.کسانیکه ظرفیتارو کم کردند فردا به کسی که روزانه خونده ارزش بیشتری میده تا بین الملل .وقتی دکتری هم کم شد ببینم هرکی چطوری میره دکتری روزانه

علی جان ؛ در جریان کل ماجرا باش (درسته شاید اینکار خوب باشه - ولی ظرفیت روزانه رو دارن میدن به بین الملل و شبانه - اینا پول خوره دارن)
من با نظر کاربرهای قبلی موافقم (اگه قراره به پول دادنه 2 راه وجود داره : یا بطور کامل باید رفت خارج ، و یا اینکه اون پول رو صرف رشته مثلاً دندانپزشکی در بین الملل کرد چون پولش برای بعده تحصیلات درمیاد.)

خودت امسال وارد دانشگاه تهران (بهداشت) میشی . ولی در کنارت 10 نفر شبانه تهران میان (که از نظر سواد زیر خط فقر هستن) . اونوفت حرف از خوب شدن اوضاع بزن

این مسئولین بی توجه، بجای اینکه ظرفیت روزانه رو بطور کامل کم کنن اومدن دادن به بین الملل و شبانه .

ما توی کلاسمون 1 نفر بین الملل اومده بود (از بهمن اضافه شد) جالب بود اسم انگلهارو نمیدونست (به این میگن فاجعه در دوره ارشد) اونوقت بمن میگفت شما اینارو چجوری حفظ میکنین . بله علی جان اینه همون جایی که داریم درش درس میخونیم

منکه دارم رشتمو عوض میکنم. امیدوارم این فجایع رو کمتر ببینم

آخرین ویرایش:

carbon

New member
امروز با کلی امید و آرزو رفتم لودیش و جاوتز گرفتم بیام بخونم با دیدن این کاهش ظرفیت نابود شدم رفت

mexin

Well-known member
بهرحال چند سال پیش رو در نظر بگیرید که ظرفیت مثلا اپیدمیولوژی تو کل کشور 19 نفر میخاست و 50 درصدش هم مختص کارمندان و سهمیه بود 50 درصد آزاد و سایر رشته ها هم همینطور بود ولی بازم بچه ها انگیزه داشتن واسه قبولی ...نباید ناامید شد ..این چند سال ظرفیت ها افزایش داشته بالاخره ایناهم تصمیم گرفتن کم کنن شاید برنامه هایی دارن مطمئنا ..توکل بخدا

fars

New member
آخه چرا حالا باید به یکباره این کار رو کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی امید داشتم ولی الان دوست دارم بمیرم

roshan

New member
بهرحال چند سال پیش رو در نظر بگیرید که ظرفیت مثلا اپیدمیولوژی تو کل کشور 19 نفر میخاست و 50 درصدش هم مختص کارمندان و سهمیه بود 50 درصد آزاد و سایر رشته ها هم همینطور بود ولی بازم بچه ها انگیزه داشتن واسه قبولی ...نباید ناامید شد ..این چند سال ظرفیت ها افزایش داشته بالاخره ایناهم تصمیم گرفتن کم کنن شاید برنامه هایی دارن مطمئنا ..توکل بخدا

اینا ظرفیتا رو کم نکردن .... پارسال رشته ما 45 نفر میگرفت اتفاقا امسال 70 نقر میگیره ولیییییییی فقط 21 نفر روزانه و مابقی بین الملل وشبانه
اینجوری کاملآ شایسته سالاری میشه دیگه .... اونی که رتبش با تفاوت کمی به روزانه نمیخوره و پول نداره میشینه میخونه واسه سال بعد و اونی که رتبه خیلی بالاتر داشته و پول داره میره دانشگاه

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
اینا ظرفیتا رو کم نکردن .... پارسال رشته ما 45 نفر میگرفت اتفاقا امسال 70 نقر میگیره ولیییییییی فقط 21 نفر روزانه و مابقی بین الملل وشبانه
اینجوری کاملآ شایسته سالاری میشه دیگه .... اونی که رتبش با تفاوت کمی به روزانه نمیخوره و پول نداره میشینه میخونه واسه سال بعد و اونی که رتبه خیلی بالاتر داشته و پول داره میره دانشگاه

درسته ..پارسال تقریبا رتبه های 500 هم میرفتن بین الملل چون اونایی که رتبه شون خوب بود و مرزی بودن هزینه بین الملل رو نداشتن ...

chemist tala

New member

دقیقا ظرفیتی کم نکردن زیادشم کردن منم رشتم پارسال10تا میگرفتن امسال 4شده روزانه 21 پولی

mahsa20082009

New member
نه عزيزم پارسال با بين الملل و آزاد نزديك 150 نفر ميگرفت
امسال با همه ي اينا شده 70نفر

م.صفری

New member
اگه کسی میخواد قبول بشه باید کارشو با محکم کاری انجام بده و رتبه های نسبتا خوبی بیاره تا کارش به اما و اگر نکشه اتفاقا ظرفیتا که کم شد کار اینده نگری بود که خیلم خوب شد ظرفیت دکتری هم 1/3 میاد بایین تا فبول شده ها فردا بهتر بتونن مشغول به کار بشن یا هییت علمی یا بورس داخل یا ... با اینکه واسه بعضیا بد شد ولی کار کارشناسانه ای بود هزینه رو از دانشجویان بین الملل میگیرن هزینه میکنن به دانشگاه و دانشجویان روزانه

اینجوری که بدتره
پس بفرمایید دانشجوی بین الملل میشه عابر بانک بقیه :65d6a5d6s:

mahsa20082009

New member

باتوجه به اسامي دانشگاه ها كه موقع ثبت ناماعلام كردن كه امسال بر ميداره
بايدتازه 63 نفر مي شد
ولي خيلي از دانشگاه ها تو سم مثله اصفهان،مدرس، شيراز اصلا بر نميدارن

roshan

New member

رشته ما پارسال اصلا بین الملل نمیگرفت .... آزمون دانشگاه آزادم که جداست بحثش ... من دارم فقط آزمون وزارت بهداشتو میگم

م.صفری

New member
:whistle::whistle:
من، یه پسر، با این سن و هیکلم برم گریه کنم......

641019_cryingbig.gif

176019_drtboeiwydmrw9jt.gif
اره والله خدارو شکر حداقل کسی از گریم ایراد نمیگیره

roshan

New member
درسته ..پارسال تقریبا رتبه های 500 هم میرفتن بین الملل چون اونایی که رتبه شون خوب بود و مرزی بودن هزینه بین الملل رو نداشتن ...

و اوج بی عدالتی اینه که دانشگاهی مثل تهران که امید خیلی از بچه درس خوناس ظرفیتهای روزانه رو خیلی کم کرده وبه جاش شبانه یا مجازی میگیره ... زور داره مثلا توی رشته من که 4 تا تهران روزانه میگیره مثلآ رتبه 5 به خاطر پول بره یه شهر دیگه مثل اهواز یا ساری ولی رتبه 50 که پول داره بیاد تهران شبانه

ali asghari

New member
الن دل و دماغ جواب دادنتو ندارم اما خیلی از این مردم ب نون شب خودشونم محتاجن بعد هزینه دار کردن کارشناسانه اس؟؟؟؟ب قول شما این قبولی نیاز شاید پسری باشه اون اقا پسربا هزار امید و ارزو امتحان داده بعد بیاد ببینه نوشته ظرفیت مازاد؟؟؟؟؟؟؟توروخدا دل ادمو به درد نیارید وقتی قشر کثیری از مردم وضع مالیشون افتضاح

اصلا هرچی تو بگی بیخیال حوصله میخواد ادامه دادن

vet lab sciences

New member
جنگ جنگ تا پیروزی!!
معترضین عزیز توجه کنید :
فردا روز غزه است بریزید بیرون و حق خودتان را باز پس گیرید!!

:25r30wi::sdasdasd::mad_majidonline:

sara77

New member
خدا لعنتشون کنه که با اینده ی جونا ی مردم اینجوری بازی میکنن
بعد فردا یکی میاد میگه چرا از اینجا خوشت نمیاد میزنم هم اونو میکشم هم خودمو
هرچی نفرینشون کنی هم کمه

sara77

New member
من موندم این سیاستمدارای ایرانی چطوری روشون میشه میان اینجوری دم از ایران و افتخاراتش حرف میزنن
اگه یکی از افتخاراتشون ایناس میخام سر به تنشون نی=باشه
ینی حالم از هرچی وضع کننده ی قانون ایرونیه حالم بهم میخوره

Hamidvet

New member
میترسم اون 4-5 نفر هم 3 تاش خاله جون و عمو جون باشن...همین کارارو میکنن دیگه مردم درسو ول میکنن میرن معتاد میشن...بعد میگن جامعه معتادینمون زیاد شده.....

معتاد نشیییییییییی ... :tsimuzpzwoap1t9y3o7:(50):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا