ظرفیت های جدید آزمون کارشناسی ارشد 93 اعلام شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Rpm

New member
اونموقع منظورت این بودکه بچه های قارچ رشد تصاعدی دارن یا چی؟!؟!لطفا توهین کردنو بزارید کنار

خانم عزیز احساساتو بزار کنار ..همه ماعصبی و معترضیم...یه بار دیگه برگرد و اون متن رو درست بخون..اون آقا یا خانم گفت دانشگاههای پولی درارن مث علف هرز رشد میکنن...منظورش رشته قارچ نبود..

nafasn

New member
خدا باعث و بانیشو لعنت کنه..............
حالا من باید یک سال دوباره خودمو بکشم تا قبول شم

nafasn

New member
بچه ها تو رو خدادست رو دست نکنیم
همگی ادرس فیس بوک رییس جمهور یا هر کس دیگه ای که تو وزارته رو پیدا کنیم اونجا بگیم
ادرس ایمیلی چیزی که به رییس جمهئر ربط داشته باشه کسی نداره؟

mehdialza

New member
خدایا خودت ببین اینا رو.روانیمووووووون کردن اخه.این چه وضعشه این چه اوضاعیه،ما غلط کردیم که درس خوندیم ولمون کنین

neshat25

New member
از همش مسخره تر اینه که ما حتی رتبه واقعیمونم نمیدونیم...ای خدا باید چیکار کرد؟

مهلا1991

New member
وب سایت دکتر حسن روحانی
این ادرس سایت اقای روحانیه
تو قسمت درباره ی من لینک تماس با من هست
ولی من به حدی الان بهم ریخته ام که نمیتونم یه متن درست و حسابی بنویسم
خواهشا هر کس این کا از دستش بر میاد دریغ نکنه
تا همه یمتن شبیه به هم رو بفرستیم

ketabsabz

Well-known member
ای بابا اینا میخوان همشو پولی کنن
کسی که پول داشت بتونه بره دانشگاه کسی هم که نداشت بمونه ته خونه
والا
هر سال هم که داره بدتر میشه

eli_d

New member
میشه یکی به من بگه شبانه تهران دقیقا چنتا میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا درست نگفتن؟
رشته داخلی جراحی
تورو خدا یکی به من بگه پلییییییییییییز.:13:

فکر کنم رشته ما تو شبانه و مجازی تهران نیست عزیزم اگر بود بمنم بگو لطفا

مهلا1991

New member
سامانه تلفنی 111 به منظور طرح مسایل و مطالبات مردم از دولت و ارتباط با رئیس جمهور راه اندازی شده است و مردم می توانند خواسته های خود را در این سامانه ثبت کنند.
اینم پیدا کردم نمیدونم درست باشه یا نه!!
اخه میبینید که هیچی حساب کتاب نداره

Fariba 90

New member
فیزیک پزشکی رو هم نسبت به روزانه های پارسال27درصد کمش کردن.از اونور 10نفر شبانه گرفته!بینالملل هم که دیگه هیچی نگم بهتره!:65d6a5d6s:

مهلا1991

New member
روابط عمومي و نامه هاي مردمي به وزير بهداشت
پست الكترونيك: mardomi@behdasht.gov.ir

شماره پيامگير وزير: 88363600

شماره تلفن هاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي: 88363560 الي 80

لبخند

New member
من الان تصمیممو گرفتم دیگه ادامه تحصیل نمیدم که الکی وقتمو صرف کنم بعد یه مشت آدم بی فکر بشینن اون بالا آینده و عمر منو به بازی بگیرن:mad_majidonline:

mamaie

New member
خدایی به چه امیدی موندم تو این مملکت نمیدونم.... هر روز استرس ..... همه جای دنیا میگرده دنبال دانشجوی خوب بورسیه هم میکنه حقوق خوب هم میده میگه فقط بشین فکر کن .... ما فکر میکنیم مفت و مجانی .... پول کنکور و درس و و ... هم میدیم آخرش میگن خب نمیخوندی بشین تو خونه بیکاری بکش

sepideeee

New member
اخه من نمی دونم اینایی که لطف می کنن و هرروز دارن از همه چی واسه مردم کم میزارن به بهانه بودجه ی کم .. بیخود می کنن میگن باید افزایش جمعیت داشته باشیم ..دقت کنین بیخود میکنن :New (6): جمعیت زیاد شه که عده ی بیشتری بشینن حرص این کارارو بخورن؟؟ :p7977cujr38iyymsu8:

Fariba 90

New member
من میگم حالا کم میکنن بکنن به درک!ولی حداقل پولیش نکنن.اونی که پول داره علم رو باید بخره!
من فقط خداروشکر میکنم با این وضعیت شاهکار ظرفیتا میدونم حداقل قبول میشم ولی بقیه ی کسایی که رتبه شون مرزیه و با توجه به رتبه های پارسال درس خوندن چه گناهی کردن.

mamaie

New member
دختریو سراغ دارم از یه رشته ی سطح پایین و یه دانشگاه درجه ۴ با معدل افتضاح فارغ التحصیل شد تا جایی که دانشگاههای مالزی هم نخواستنش اون وقت تشریف برد بین الملل کیش الآن شده استاد دانشگاه ..... پووووووول

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا