parastar tbz
New member
خب ببینیم کدوم یکی از بچه ها قبول میشن ..تبریک بگیم و بریم...:28:
نکنه میخوای ازدواج کنی که نمیتونی بیای؟؟؟
خب ببینیم کدوم یکی از بچه ها قبول میشن ..تبریک بگیم و بریم...:28:
عه چه خوب :4d564ad6:آمادگی کامل داشته باش به احتمال زیاد ذوق علی با خانواده میان خواستگاریت ...خخخخخخخخخخخخخخ:tonguesmiley::25r30wi::25r30wi:
بلاخره ما نفهمیدیم پرآید همون اسب سفیده یا ماشین جهنم
تکلیف ما رو روشن کن
بلاخره ما نفهمیدیم پرآید همون اسب سفیده یا ماشین جهنم
تکلیف ما رو روشن کن
خب تکلیف شما: اول از همه امشب از روی تصمیم صغری و حسنک کجایی 6 مرتبه مینویسی .. بعد پراید در ایران از همون اسب سفید بالدار هم قیمتش بالاتره دیگه که قبلنا شاهزاده رویاها با اسب سفید میومدن دم خونه دخترها الان جایگزینش پراید شده دیگه ...
- - - Updated -
خب تکلیف شما: اول از همه امشب از روی تصمیم صغری و حسنک کجایی 6 مرتبه مینویسی .. بعد پراید در ایران از همون اسب سفید بالدار هم قیمتش بالاتره دیگه که قبلنا شاهزاده رویاها با اسب سفید میومدن دم خونه دخترها الان جایگزینش پراید شده دیگه ...![]()
مگه پیک نوروزی ع چه همه مخش
پراید شخصیت نداره
همون اسب بهتره
قاطرم خوبه هم ارومه فقط سفیدش خخخخخ
مگه پیک نوروزی ع چه همه مخش
پراید شخصیت نداره
همون اسب بهتره
قاطرم خوبه هم ارومه فقط سفیدش خخخخخ
بهونه نیار ..فعلا تکلیفت رو بنویس ..تو این هیری ویری و بحران بی شوهری از کجا یه شوهر با آسب بالدار اونم سفید بفرستیم واسه تو ..هوم؟؟:21:
- - - Updated - - -
دوره این معلم سالاری ها تموم شده. آقای معلم
ایششش نیاد
خودم یه. لگزوز سفید میخرم باهاش دور دور
میگما مکسین داداش شما که پستاتو تو خنده بازار نمیزاری خب لا اقل همه پستاتو تو یه تاپیک چرا نمی زارید؟؟؟:cked::riz
من نمیگماh34r-smiley:
4 روز دیگه ما میریم دیگه هرجور خواستید پست های منو به دلخواه بچینید و در معرض دید عموم ملت بذارید ..بعله ..750 تا پست گذاشتیم ..کم نیستا ..:motat::motat:
ای بابا
هی بگو دارم میرم دارم میرم،خب منم رفتنیم:65d6a5d6s:
حالا بسلامتی کجا میرید؟50):
خب تکلیف شما: اول از همه امشب از روی تصمیم صغری و حسنک کجایی 6 مرتبه مینویسی .. بعد پراید در ایران از همون اسب سفید بالدار هم قیمتش بالاتره دیگه که قبلنا شاهزاده رویاها با اسب سفید میومدن دم خونه دخترها الان جایگزینش پراید شده دیگه ...
- - - Updated - - -
خب تکلیف شما: اول از همه امشب از روی تصمیم صغری و حسنک کجایی 6 مرتبه مینویسی .. بعد پراید در ایران از همون اسب سفید بالدار هم قیمتش بالاتره دیگه که قبلنا شاهزاده رویاها با اسب سفید میومدن دم خونه دخترها الان جایگزینش پراید شده دیگه ...![]()
وای منم دوست دارم از این جریمه ها :thanks:منم جریمه کن.از روی دو کاج سه بار بنویسم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟
نچ ..تو باید از رو کوکب خانم و آش کشک و چوپان فداکار بنویسی ..از امشب به مدت 10 شب هر شب ساعت 10...![]()