طنز mexin ^__^

padide

New member
بابای منم پرستاره تو فامیل به جلاد معروفه اینقدر که آمپولاش درد داره.

setayesh71

New member
من از 5 سالگی اینقدر آمپول زدم و آزمایش دادم و................ اصلا یادم نمیاد اولین باری که از آمپول ترسیدم کی بود ؟ فقط میدونم عادت کردم بهش !!!

asal 92

New member
نوزادای زیر دست من آخی بیشتر به ونتیلاتور وصلن وفنتانیل هم میگیرنو اصلن نمیدونن درد چیه ...ولی با این وجود تمام سعیمومیکنم کمترین تحریکو داشته باشن چه هنگام انجام پروسیجرها(تعویض لوله تراشه/آنژیوکت /ساکشن تراشه که خیلی هم حساسه به خاطر احتمال آریتمی/....)چه سروصدای محیط (که احتمال خونریزی مغزی رو تو نوزاد پره ترم بالا میبره....)
اشکال نداره باز بگید پرستارا خشنن ولی بدونین هیچی به اندازه سلامتی بیمار وبرگشت او به خانوادش پرستارو شاد نمیکنه ....

من با وجود اینکه ناخاسته وارد این رشته شدم ومجبور به ادامه ....ولی الان عاشق پرستاری م ومیدونم حکمتشو.......:riz304:

bahramian0935

New member
یه چیز جالب دیگه همون دیشب اومدم از یه خانوم رگ بگیرم میترسید ونمیذاشت گفتم بذار من بگیرم اگه درد اومد با من......هی جیغ میزد که نه من دردم میاد.......وقتی رگشو گرفتم وتموم شد ودید که اونقدرا هم درد نداشت گفت ترس از آمپول بیشتر عذابم میده تا دردش!

من شوخی کردم.من ارادت به همه پرستارادارم.واقعا زحمت کشند.ولی خوب پریسا عسل چرابعضی وقتا بعضی پرستارابهتر امپول میزنند بعضی وقتا نه؟ولی درکل خداییش همه پرستارا گلند.

bahramian0935

New member
نوزادای زیر دست من آخی بیشتر به ونتیلاتور وصلن وفنتانیل هم میگیرنو اصلن نمیدونن درد چیه ...ولی با این وجود تمام سعیمومیکنم کمترین تحریکو داشته باشن چه هنگام انجام پروسیجرها(تعویض لوله تراشه/آنژیوکت /ساکشن تراشه که خیلی هم حساسه به خاطر احتمال آریتمی/....)چه سروصدای محیط (که احتمال خونریزی مغزی رو تو نوزاد پره ترم بالا میبره....)
اشکال نداره باز بگید پرستارا خشنن ولی بدونین هیچی به اندازه سلامتی بیمار وبرگشت او به خانوادش پرستارو شاد نمیکنه ....

من با وجود اینکه ناخاسته وارد این رشته شدم ومجبور به ادامه ....ولی الان عاشق پرستاری م ومیدونم حکمتشو.......:riz304:

عسل خانم من شوخی کردم.بخدا که خودم بارهادیدم یک پرستار مانند که مادر دلسوز چه طور به بچه ها میرسند.یاواقعا دلسوزانه زحمت میکشند.من از روی شوخی گفتم.

..RANA..

New member
اگه الن بچه از ترس نفسش بند بیاد کی جواب میده ه ه ه ؟؟؟؟ :tsimuzpzwoap1t9y3o7

obstetrician88

New member
من یادمه بچه بودم از همون بچگی منو عادت داده بودن به آمپول ..وقتی روی تخت میخوابیدم...و پدرم بهم گوشزد میکرد که وقتی میخوان بزنن خودتو سفت نگیریا کاملا باید شل بگیری..از همین جمله واقعا میترسیدم که چه اتفاقی میخاد بیفته....وقتی پرستار یا بهیار آمپولو داشت آماده میکرد یادمه روی تخت به شکم که خوابیده بودم همیشه با هردو دستم جلوی دهانمو میگرفتم و همش میگفتم خدایا اگر میخوای منو بکشی همین الان بکش نذار آمپولو وارد بدنم کنه...............همینو میگفتم و چشمامو میبستم ....گاهی یادم نمیاد یه بار گفته باشم "آی"...............همیشه مظلوم بودم والان میدونم که خدا بهم کمک میکرده.............

الان شاید بیش از 200 آمپول را به بیمارا تزریق کرده باشم...و همشون میگن دستت سبکه.....اولش می ترسن ولی بعدش میگن واقعا تموم شد؟

- - - Updated - - -

من یادمه بچه بودم از همون بچگی منو عادت داده بودن به آمپول ..وقتی روی تخت میخوابیدم...و پدرم بهم گوشزد میکرد که وقتی میخوان بزنن خودتو سفت نگیریا کاملا باید شل بگیری..از همین جمله واقعا میترسیدم که چه اتفاقی میخاد بیفته....وقتی پرستار یا بهیار آمپولو داشت آماده میکرد یادمه روی تخت به شکم که خوابیده بودم همیشه با هردو دستم جلوی دهانمو میگرفتم و همش میگفتم خدایا اگر میخوای منو بکشی همین الان بکش نذار آمپولو وارد بدنم کنه...............همینو میگفتم و چشمامو میبستم ....گاهی یادم نمیاد یه بار گفته باشم "آی"...............همیشه مظلوم بودم والان میدونم که خدا بهم کمک میکرده.............

الان شاید بیش از 200 آمپول را به بیمارا تزریق کرده باشم...و همشون میگن دستت سبکه.....اولش می ترسن ولی بعدش میگن واقعا تموم شد؟

mexin

Well-known member
تست استرس !!

تست استرس

اين تست در بيمارستان سنت مري امتحان شد و نتيجه ي آن كاملاً دقيق است

در عكس زير 2 دولفين كاملاً يكسان از آب بيرون پريده اند

بر اساس تحقيقات روانشناسان، با وجود اين كه اين دو دولفين كاملاً مشابه يكديگر هستند

ولي افرادي كه داراي استرس هستند احتمالاً متوجه تفاوت هايي بين آن دو خواهند شد

هرچه تعداد تفاوت هايي كه فرد مشاهده مي كند بيشتر باشد نشان دهنده ي شدت استرسي

است كه فرد تجربه مي كند

به عكس زير دقت كنيد و اگر بيش از 2 تفاوت بين اين دولفين ها مشاهده كرديد احتمالاً به

يك مسافرت طولاني نياز داريد

.

.

.

.
.
.
.
.

40934376890852337235.jpg

نارون

Member
من گاو دیدم لابد به سفر خارج از کشور نیاز دارم:4d564ad6: یا اینکه وضعم خیلی خرابه باید بستری بشم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

leyla-h

New member
اینا که جفتشون گاو بودن حالا دلفین کجاست!!!!!!!!!!! :thumbsupsmileyanim:............:rolleyessmileyanim:

rotbeyek92

New member
باشه! بپر بچه جون! ولی فارسی بلد نیستا! باید با زبون چینی بهش بگی!!:5:

آره راست میگین! من که بلد نیستم!!! حالا چکار کنیم!؟
فکر کنم باید بشینیم دعا کنیم یه فرشته از آسمون چین بیاد براش ترجمه کنه..

shiva3322

New member
سرکاریه؟اینا که به وضوح یکیشون گاوه یکی دلفین...یعنی من توهم زدم........کمک:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا