طنز mexin ^__^

mw.ashel

New member
آنتانیوس بازم این خوبه، من یه دوستی از یه رشته دیگه داشتم که دختر خیلی جدی و با جذبه ای بود و وقتی یه همکلاسیش که پسر بود ، ازش جزوه گرفته بود و آورد وسط سالن بهش پس بده و دختره هم ذات پسرا رو میدونست اونو ، جلوی پسره ورق زد تا ببینه سالم بهش پس داده یا نه ، که چشمتون روز بد نبینه یهویی یه سیلی آبدار رو پسره نوش جان کرد ، اونم تو جمع.:14:

parnia

New member
ما مامایی ها هم ک خلاص!!!!!! پسر نداریم جزوه هامونو بگیرن توش ازین چیزا بنویسن...خودمون بودیم و جزوه های خوشتلمون....
742720_d_guess.gif

mw.ashel

New member
ما مامایی ها هم ک خلاص!!!!!! پسر نداریم جزوه هامونو بگیرن توش ازین چیزا بنویسن...خودمون بودیم و جزوه های خوشتلمون....
742720_d_guess.gif

واقعا خدا رو شکر میکنم که تو رشته ای درسخوندم که از این بابت اصلا حاشیه نداشتیم و خیالمون راحت بود.

antenyus

Active member
:4d564ad6:>> درایران پسرهایی پیدا می شوند که اگر دختر موردعلاقه شان به خواستگاری آنها جواب منفی بدهد، یکی از گزینه های زیر را انتخاب می کنند
>> یک : اسید پاشی
>> دو : قتل روی پل مدیریت
>> سه : آدم ربایی
>> چهار: اتاق تمساح ها
>> آن وقت توی چین، پسری به اسم «پنگ کان»، بعد از شنیدن «نه» از دختری به اسم «ژائو»، تحقیق کرده و متوجه شده دختر مورد علاقه اش عاشق عروسکی به شکل هویج است، که شخصیت کارتونی یک انیمیشن است . 6 ماه تلاش کرد و
>> بنابراین پنجاه دست لباس به شکل این عروسک هویجی (که ده هزار پوند برایش آب خورده) تهیه کرده و به تن خود و ۴۹ نفر از دوستانش پوشانده است . سپس این اکیپ جلوی یک فروشگاه یک نمایش موزیکال رقص را برگزار کرد و «پنگ کان» دوباره از «ژائو» خواستگاری کرده و البته موفق شد
>> حال به نظر شما چرا پسرهای ایرانی در این گونه مواقع دست به این نوع ابتکارها نمی زنند؟
>> الف. چون هویج شدن به اندازه آن چهار گزینه اول، هیجان ندارد
>> ج. چون منتظرند «ابتکار چینی» هم به بازار بیاید بروند بخرند
>> د. چون خودشان هویجند

کاشکی هویج باشن.... پسرا مثل یه شلغم پخته ان که با مشت کوبیده باشن روشون.......:motat:

BEHNAM91

New member
آنتانیوس بازم این خوبه، من یه دوستی از یه رشته دیگه داشتم که دختر خیلی جدی و با جذبه ای بود و وقتی یه همکلاسیش که پسر بود ، ازش جزوه گرفته بود و آورد وسط سالن بهش پس بده و دختره هم ذات پسرا رو میدونست اونو ، جلوی پسره ورق زد تا ببینه سالم بهش پس داده یا نه ، که چشمتون روز بد نبینه یهویی یه سیلی آبدار رو پسره نوش جان کرد ، اونم تو جمع.:14:
ماشااله این دوستتون چقدر با شعور بودن البته ببخشید میگم

mw.ashel

New member
ماشااله این دوستتون چقدر با شعور بودن البته ببخشید میگم

اگه شما هم میدونستید که تو اون جزوه چی نوشته بودن مطمئنا این کار رو انجام میدادید.

ولی اگه یه دختر تو جزوه یه پسر چنین مطالب شرم آوری بنویسه ، بعضیا اونو قاب میکنن و به عنوان مدرک افتخارشون میبرنن و به همه دانشجوها و دوستانشون نشون میدن .

**^^**

New member
خب اگه میدونن طرف بی جنبه اس جزوه ندن بهش چون معمولا پسرای این مدلی از همون اول تو کلاس شناخته شده ان بعدشم به نظر من تو اینجور وارد اگع از این کارا(سیلی و ضایع کردن و...) بکنن بیشتر خودشون رو تابلو میکنن و اون طرف رو جری تر بهترین کار بی محلیه

ariyana

New member
خنده دار بودن این مطلب آقا mexin ( محمد، مهران....؟؟؟؟؟) یه طرف نظرات شما دوستان هم یه طرففففففففف.....با حال بود:a2d3:

mahsa.

New member
یکی از پسرای ما یه جزوه گرفت از یه دختره گویا توش هم کلی شعر و جمله و از این جور چیزا نوشته بود وقتی جزوه ش رو داد دختره همون جا یه نگاه کلی بهجزوه ش انداخت بعد پسره رو مجبور کرد :p7977cujr38iyymsu8: پاکش کنه ... طفلی یه ساعت تمام نشست همشو پاک کرد ... آآآآییی حال کردم ... :a2d3: جلوی همه بچه ها کلی کنف شد.....

من هیچ وقت از کنف شدن کسی خوشم نمیاد
آدم باید جنبه داشته باشه.

antenyus

Active member
خب اگه میدونن طرف بی جنبه اس جزوه ندن بهش چون معمولا پسرای این مدلی از همون اول تو کلاس شناخته شده ان بعدشم به نظر من تو اینجور وارد اگع از این کارا(سیلی و ضایع کردن و...) بکنن بیشتر خودشون رو تابلو میکنن و اون طرف رو جری تر بهترین کار بی محلیه

آخه پسره تو بد موقعیتی گفت اونم مجبور شد بده وگرنه عمراااا.....

من هیچ وقت از کنف شدن کسی خوشم نمیاد
آدم باید جنبه داشته باشه.

ای کاش میشناختیش اونوقت اینجوری نمیگفتی .. جنبه با اینجور چیزا فرق میکنه .....:smilies-azardl (12)

**^^**

New member
آخه پسره تو بد موقعیتی گفت اونم مجبور شد بده وگرنه عمراااا.....

ای کاش میشناختیش اونوقت اینجوری نمیگفتی .. جنبه با اینجور چیزا فرق میکنه .....:smilies-azardl (12)
عزیزم منظورم دوست شما نبود یه حرف کلی زدم حالا بعضی وقتا استثناهایی هست و بعضی شرایط رو آدم تاثیر میذاره اما در کل تو کلاس همیشه سر این قضیه بحث میشه این رد و بدل کردن جزوه رو به حدی گنده کردن که حتی وقتی یه پسرم بدون هیچ منظوری میاد از دختر جزوه میگیره یه سری از بچه های کلاس تا یه هفته بعدش دیالوگ سازی میکنن واسه اون دو نفر،یا گاهی همه میدونن که پسره اصلا نخاله اس و شناخته شده اس اما وقتی جزوه میخواد با کمال میل بهش جزوه میدن و از این ورم پش سر طرف حرف میزنن خب نکنن این کارو یه بار محکم برخورد کنن دیگه پیش نمیاد

Taraa

Well-known member
من که هر پسری میومد میگفت جزوه، میگفتم داداش، جون بچه ات از هر کی گرفتی کپی زدی دو تاش کن ، یه سریشو بیار برا من ..

خودم از پسرا بدتر بودم، اصلا تو کار جزوه نبودم، فقط صدا ضبط میکردم و عکس و فیلم میگرفتم (از تخته و لاما و نمونه های تشریح شده و ...)

mexin

Well-known member
اخرش نگفتی مکسین چنتا دختر قالت گذاشته اینجور شدی؟؟:shocked:
بیا و خوبی کن واسه دختر مردم که آیندهش رو میشازه کلاس بذار.هزارتا حرف واسش درمیارن!!شما چی بلدین بجز درس خوندن تو این دوره زمونه؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

mexin

Well-known member
مهراااااااااااان آتیش پاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این خوزعبلات (املاشو نمیدونستم) چیه داداشه من؟؟؟؟؟؟
راستی یه سوال؟
تا حالا رفتی تو این فکر که اگه کسی با من ازدواج نکرد چی کار کنم؟یعنی به فکر دوران کری کوری ترشیده گیت افتادی؟
آخ آخ چه کیف میده کسی نخوادت!!!!!
شوخی کردم مهران جان
مگع قحطی دختره شیماجون!!!بذار چیزی نگم.بازم دعوا میشه ها........:4d564ad6:

mexin

Well-known member
میگممممممممم mexin تا حالا چنتا دختر پیچوندت که اینقد بر ضدشون حرف میزنی نه انصافااااا بگو مرگ من بگووووووووووووو اخه 5 کلمه حرف میزنی 10 ناش بر ضددختره
ای دخترای عزیز.بحث این حرفا نیست.خداییش تو طنز دختر نباشه که نمیشه طنز!!بذار بخندیم دیگه.جنسیت رو بیخیال.:whistle:

zaragenetic64

New member
وای از دست تو مکسین...:j58r36j3gcr4suxymup
چرا انقد میری رو اعصاب دخترا؟؟؟
خوشت میاد؟:13: :13: :13:

بالا