ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز و آرزوی سالی پر از موفقیت برای همه....کمکم کنین

shimidoost

New member
:sad::13::65d6a5d6s::smilies-azardl (181

- - - Updated - - -

سه چهار روزه هیچی درس نخوندم.اصن مغزم قفل کرده.رسیدم به قسمتای سخت بیوشیمی و زیست شناسی.دو ماه دیگه کنکور دارم و تو دو ماهی که گذشت هنوز موفق نشدم یه دور دوره کنم.چه کنم؟انگیییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییزه بدین.راه حل...

- - - Updated - - -

راه حلی نمیدونین تا راحت تر از پسشون بربیام آخه لیسانسم شیمیه.بیوشیمی و زیست برام سختن.به خاطر آوردن مباحث زیست شناسی بعد چهارسال از اون سخت تر...

N@RVIN

Well-known member
عید شما هم پیشاپیش مبارک :)

انقد موج منفی چیه ! حداقل دو روز عید رو به ذهنت استراحت بده بعد از اون شروع کن با برنامه ای که داری پیش برو ..هرچه آید خوش آید شما داری زحمت میکشی با انگیزه و انرژی و برنامه برو جلو حتما موفق میشی :)

منم وقتی عید شده بود هنوز یه دورم تموم نشده بود ولی خب یکم وقت بیشتر بذار تا اواخر فرودین دور اولت تموم بشه ، اردیبهشت ماه رو بذار برای مرور مطالب مهمتر حتما موفق میشی به تعداد دور کردن نیست که به عمیق خوندن و مرور و جمع بندی نهاییه.

از درسهای تخصیصیت زیاد سر رشته ندارم وگرنه حتما راهنمایی بهتری میکردم

موفق باشی . امیدوار باش
:bunnyearsmiley::rose:

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
ببین دوست عزیز افت انگیزه و استرس و افسردگی و اینا رو همه دارن. درکت می کنم.
خیلی جالبه، وقتی نمی خوایم درس بخونیم نه خوابمون میاد نه استرس داریم نه ناامیدیم نه غم داریم نه هیچی ... ولی تا میای درس بخونی انگار صد ساله کمبود خواب داری، یا انگار همین الآن عزیزی رو از دست دادی کلی غمباد میگیری، یا انگار سر جلسه ای پر از استرس و دلشوره..
اینا همش به خاطر اینه که درس نخوندی و فکر می کنی قبول نمیشی. تو فکرت همین تفکر رو داری که انگیزت رو نابود می کنه.

راهش اینه یه درجه دیدت رو عوض کنی، وقتی نگاه می کنی به تست ها می بینی بلد نیستی آب سرد رو سرت خالی میشه، ولی کافیه یکم امیدوارانه تر نگاه کنی، چون قرار نیست اون تست ها بیاد، دیگه گذشت اون زمانی که واسه ارشد تست های سخت می دادن، اگه بدن در حد انگشت شماره که راحت میشه از پس اونا بر اومد.
پس تمام فکر و ذکرت و بذار روی کلیات، تیترها، مفاهیم واضح و غیر ریز که درکشون سادست ... توی سالهای اخیر رو اینا مانور دادن، ولی تست سختشون از همین مفاهیم کلی و بُلد و تیترهاست، نه جزئیات!! توی همه درسا همینطوره ... جزئیات و مفاهیم ریز و سخت تر واسه دکتراست نه ارشد. ارشد مدرس بود یه زمانی این شکلی بود، نه ارشد وزارت بهداشت. هرکی می پرسی میگه قبولی ارشد بهداشت آسونه، غیر از اینه؟

پیشنهاد من اینه، یک روز عید دیدنی بکن، بعد خودت رو حبس کن تو اتاق و بشین بخون، روزی بیش از 10 ساعت بخون.. همش فکر کن دیگه وقت نداری و همین آخر هفته کنکور داری... چون به خودت بگی هنوز وقت هست بیشتر تنبلی می کنی و همین حس و حالت باز تکرار میشه.

روزی 6 تا 7 ساعت بخواب بسته، مابقیش رو همش درس بخون و وقت کشی کن، فقط با خواب تلفش نکن.
12 شب بخواب 6 صبح پاشو بخون، راحت پا میشی و گیراییت خیلی عالی تره، امتحانش مجانیه.
1 ساعت هم خواب ظهر کفایت می کنه.
گوشی موبایلت رو هم حتمن خاموش کن، دوست و رفیق و خوشی و اس ام اس وایبر و واتس اپ و انجمن علوم پزشکی و اینا همیشه هستن، روز به روز، ماه به ماه، سال به سال هم دارن بیشتر و لذت بخش تر میشن. خیالت راحت، تابستون اینقدر بگی و بخندی و وقت کشی کنی که دیگه خسته بشی ... من خودم برنامه های خیلی خوبی دارم واسه بعد کنکور، بشین بخون که تابستون خبر قبولیت رو جشن بگیریم.

غذا که میخوری معدت رو پر نکن که پلکات و مغزت سنگین نشه، روزی 5 وعده بخور ولی درحدی که معدت پر نشه، در حد چندتا قاشق که هم انرژی بگیری و ضعف نکرده باشی.
کافئین زیاد به بدنت برسون، پیشنهاد من قهوه یا نسکافه ست که با نبات شیرینش کن، یکم زنجبیل یا دارچین بریز که مغزت گرم تر بشه. واسه رفع استرس هم می تونی 2تا قاشق گلاب بریزی داخلش.

خلاصه این حال و روزت رو همه دارن، اونی که خیلی خونده فکر می کنه قبول نمیشه، شما هم که کم تر خوندی همینطور، منی هم که هنوز 3تا از کتابام رو لاش رو باز نکردم هم همینطور..
هدفت رو هر روز بیار تو ذهنت، توکل کن به خدا، استرس رو هم چون نمی تونی قطعش کنی باید جمع و جورش کنی بذاری یه گوشه از مغرت که همش تو فکرت نباشه و خوشی و امیدت رو کور کنه.

تنبلی رو هم بذار کنار، کلید این دیگه دست خودته، اگه میخوای قبول شی تنبلی رو بذار کنار :rose: سخته ولی میشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran-
بالا