صندلی داغ 12 -92/04/25 -با حضورhelena

آیا هلنا در پاسخ به سوالات پیچوندن

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MAHSABANOO

New member
10 کیلومتر در ساعت و شایدم کمتر.اخه اون زمان فک نمیکنم کشتیرانی قوی بوده باشه
چون فاصله شون با زمین کمه،ممکنه خاک از زمین بپره توی چشماشون

یعنی این جواب دادنات فدایی داره هلنا جونم
green-smiley-009.gif

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
لیلاجون این چیه دیگهههه؟؟؟؟

این صدا زدن به سبک چوپانان هست.... دستت رو بگذار زیر چونه ات طوری که انگشتات نزدیک گوشت میشه ... خوب حالا اسم خودت رو صدا بزن :
هللللللللللللللللللللللللنااااااااااااااااااااااااااا

خوب نبودی ،دنبالت میگشتم ، مام دهاتی :25r30wi: حالا دفعه بد یواش می گم:هلنا جون.

MAHSABANOO

New member
صندلیهای خودمون نمیسوزوند،گفتم ببینم مال شما میسوزونه یا نه؟؟؟؟؟
حالا به نظرتون سوختم یا نه؟
نه حالا ولی کم مونده بسوزی قبول نیست تو نتت قطع شد وگرنه همون دیشب میسوختی الان وقفه افتاده دمات اومده پایین

TUMS

Well-known member
یه سوال از مدیر برنامه
اینکه طراحی نظر سنجی کار کی بوده؟
قبلنا نظرسنجی گزینه های بیشتری داشت
عاقا منم می خوام اسمم توی نظرسنجی باشه هر چند نفر آخر باشم. ..

bioshimi93

New member
تایپیک شوخی با دخترا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:smiliess (15): :shocked:
اشتباه شده
من با اینکه مطمئن بودم تو این تایپیک چیزی ننوشتم، بازم رفتم دوباره دیدم ... اصلا من این تایپیکو به جز چند صفحه اول را تا حالا نخونده بودم

هلنا شما برو یه نگاه به این تایپیک بنداز... کی رو با من اشتباه گرفتی؟؟؟
خیلی راحت یه صفت لجباز به من چسبوندی...:14: :sad:

اینو یا امین 88 اشتباه گرفتی هلنا جان
این امین شاعر هستش بیشتر مشاعره میره

k-b

New member
هلنا جون نظرم در موردت اینه که یه دختر سخت کوش ، مقاوم و خودساخته ای. بلدی چطوری زندگیت رو اداره کنی. صداقتت تو جواب دادن به سوالا رو هم واقعا تحسین میکنم:applause: امیدوارم تو همه ی مراحل زندگیت موفق باشی و به هرچی که میخوای برسی چون لیاقتشو داری!:rose:

MAHSABANOO

New member
خب اسم خیلیا با خاطره هاشون میشه گفت.البته اینجا جای شفیع خالی نباشه هاااا.
پسرای انجمن خوبن مثل ایمونو.لجباز مثل امین و محسن.شوخ مثل مکسین و بی بی تی.یاد نوتر هم بخیر
به ایندم خیلی فکر میکنمو انتظارشو میکشم
دختر:میخک پسر:فیزیست
الان یعنی من زشتم اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1358248652.png

MAHSABANOO

New member
مهسا بانوووووووو
مردم بس که جواب سوالاتو دادم
تلافی میکنما...

فک کردی چی من خودم نشستم رو این صندلی نمیتونی تلافی کنی
1372664938.png
در ضمن من خودم دوس داشتم یکی تو صندلیم باشه که هی سوال بپرسه تو چلا بدت میاد هاااااااااااااا

bioelectric

New member
مهنام خانم بعله درست،مرد شیرین نمیشه، ولی فک میکنم اگه شفاف سازی هم نمیشد ،معلوم بود منظورشون چی بود...مهسابانو منظورشون شیرین زبانی بود (البته من خودم و نه شیرین زبان میدونم نه قصدم شیرین زبان بازی بود )، دیگه شیرین زبان بودن که مرد و زن نداره... اصلا سعدی چندین قرن پیش گفته:من دگر شعر نخواهم که نویسم که مگس/زحمتم میدهد از بس که سخن شیرین است
تو این چند قرن هم کسی نیومده به سعدی اعتراض کنه و بگه مرد نمیتونه شیرین سخن باشه تا این که شما امشب...اصلا فک کنم ذیگه سوء تفاهم برطرف شد

مهنام من منظورم با نمکیش بود:mad_majidonline: بخدا من منظوری نداشتم من کلا همینطوری صحبت میکنم برامم فرق نداره طرف مقابلم خانمه یا آقا البته اینجا خیلیل رعایت میکنما ولی خو از دستم در رفت دیشب:ad54ad:

امین یعنی توام یه لحظه یه فکر دیگه کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که رفتی تو کما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup

نه خیر... من فکر دیگه ای نکردم...همون موقع هم در این باره کامل توضیح دادم که سندش رو همین بالا گذاشتم...
اما این که گفتم رفتم تو کما به خاطر این بود که گفتم دوستانی که الان می ایند و این نوشته رو میخونن احتمالا یه جور دیگه فک میکنند که اصلا درست نبود:New (6):
البته گفتم که وقتی شما شفاف سازی کردید، از کما بیرون اومدم.

متاسفانه با اینکه شما شفاف سازی کرده بودید ،ولی بازم بعضی از دوستان بی لطفی کردند و یه جور دیگه برداشت کردند که مسلما با توضیحاتی که داده شده الان دیگه قانع شده اند

MAHSABANOO

New member
زیاد به اشپزی علاقه ندارم و اشپزیم بلد نیستم زیاد یعنی هیچوقت لزومی به اشپزی کردنم نبوده.
یعنی خوابگاه بودی دیکتاتور بودی بقیه برات غذا میپختن دخمل گلم
آخه چلا اشپزی بلد نیستی بعد میگی مامانم راضی کنید ازدواج کنم یه سوال
اونوقت برا شوملت میخوای گشنه پلو بزاری اگه اشپزی بلد نباشی میخوای چطوری به دلشون بری میگن مردا رو از راه شکم میشه خلع صلاح کرد توام که اشپزی بلد نیست کلات پس معرکس
اجی من میگم برو اشپزی یاد بگیر بعد شومل کن باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohana

Well-known member
یعنی خوابگاه بودی دیکتاتور بودی بقیه برات غذا میپختن دخمل گلم
آخه چلا اشپزی بلد نیستی بعد میگی مامانم راضی کنید ازدواج کنم یه سوال
اونوقت برا شوملت میخوای گشنه پلو بزاری اگه اشپزی بلد نباشی میخوای چطوری به دلشون بری میگن مردا رو از راه شکم میشه خلع صلاح کرد توام که اشپزی بلد نیست کلات پس معرکس
اجی من میگم برو اشپزی یاد بگیر بعد شومل کن باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:25r30wi::25r30wi:
روش خلع سلاح و خوب اومدی مهسا
:smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
میدونی چیه بعضی غرور دارن و حجب و حیا ندارن بخاطر همین کسی به غرورشون اهمیت نمیده و خردش میکنن چون فک میکنن اون غرور نداره نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه اگه نه بگو تو خ برات بگم

MAHSABANOO

New member
نه اصلا
آره باید مساوی شه.ما خانمها هم در خانه و هم بیرون فعالیت میکنیم اونوقت چرا ما رو به عنوان ضعیف میپندارند
اصلا بد غذا نیستم،زیتون دوس ندارم

ضعیف گفتن فک کنم بخاطر لطافتیه که یه خانوم داره بخاطر همین میگن ضعیف ما خانوما زودتر خسته میشیم خوب چون تواناییمون کمه در برابر کارهایه زیاد بخاطر جنس لطیفه

MAHSABANOO

New member
یه سوال از مدیر برنامه
اینکه طراحی نظر سنجی کار کی بوده؟
قبلنا نظرسنجی گزینه های بیشتری داشت
عاقا منم می خوام اسمم توی نظرسنجی باشه هر چند نفر آخر باشم. ..
طراح من بودم ولی چون وقتی گزینه هازیاده اونطوری رای بچه ها مساوی در میاد من سوالایی که داغتر بودنو انتخاب کردم ولی ایمونو عزیز نظر سنجی رو نمیشه تغییر داد در صندلی بعدی سوال داغ بپرسین تا اسمتون تو نظر سنجی بیاد

راستی من برا شما یه جایزه ویژه تر دارم که زحمت میکشید از تو جوابا مو میکشید بیرون ولی اینبار کمتر بود ولی من باز جایزتونو میدم

bioelectric

New member
اینو یا امین 88 اشتباه گرفتی هلنا جان
این امین شاعر هستش بیشتر مشاعره میره

خیلی ممنون که اومدین دفاع کردین، البته من نمیدونم منو با کی اشتباه گرفته ، ولی اشتباه گرفته... شاید اون نفر اصلا امین88 هم نباشه
ولی تو این تایپیک چندین بار بی دلیل از من به عنوان لجباز و لج آورترین فرد انجمن یاد کرده...:New (6):
حالا هم باید یه ماژیک برداره تو همه صفحات انجمن بنویسه که منو با یکی دیگه اشتباه گرفته:tonguesmiley:،چون من دوست ندارم اون کسی که نیستم باشم

mahsa.

New member
طراح من بودم ولی چون وقتی گزینه هازیاده اونطوری رای بچه ها مساوی در میاد من سوالایی که داغتر بودنو انتخاب کردم ولی ایمونو عزیز نظر سنجی رو نمیشه تغییر داد در صندلی بعدی سوال داغ بپرسین تا اسمتون تو نظر سنجی بیاد

راستی من برا شما یه جایزه ویژه تر دارم که زحمت میکشید از تو جوابا مو میکشید بیرون ولی اینبار کمتر بود ولی من باز جایزتونو میدم

خو من به نفع ایمونو میرم کنار
یا جایزه ی من مال ایمونو

MAHSABANOO

New member
ای وای من یادم رفته اسم ناصرو تو نظر سنجی بزارم حالا چیکار کنم :14::dadad4::dadad4::dadad4:
سوالاش خیلی خوب بود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا