MAHSABANOO
New member
10 کیلومتر در ساعت و شایدم کمتر.اخه اون زمان فک نمیکنم کشتیرانی قوی بوده باشه
چون فاصله شون با زمین کمه،ممکنه خاک از زمین بپره توی چشماشون
یعنی این جواب دادنات فدایی داره هلنا جونم

آخرین ویرایش:
10 کیلومتر در ساعت و شایدم کمتر.اخه اون زمان فک نمیکنم کشتیرانی قوی بوده باشه
چون فاصله شون با زمین کمه،ممکنه خاک از زمین بپره توی چشماشون
لیلاجون این چیه دیگهههه؟؟؟؟
نه حالا ولی کم مونده بسوزی قبول نیست تو نتت قطع شد وگرنه همون دیشب میسوختی الان وقفه افتاده دمات اومده پایینصندلیهای خودمون نمیسوزوند،گفتم ببینم مال شما میسوزونه یا نه؟؟؟؟؟
حالا به نظرتون سوختم یا نه؟
مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه باباتون بهتون كرده چی بوده؟![]()
تایپیک شوخی با دخترا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:smiliess (15): :shocked:
اشتباه شده
من با اینکه مطمئن بودم تو این تایپیک چیزی ننوشتم، بازم رفتم دوباره دیدم ... اصلا من این تایپیکو به جز چند صفحه اول را تا حالا نخونده بودم
هلنا شما برو یه نگاه به این تایپیک بنداز... کی رو با من اشتباه گرفتی؟؟؟
خیلی راحت یه صفت لجباز به من چسبوندی...:14: :sad:
الان یعنی من زشتم اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب اسم خیلیا با خاطره هاشون میشه گفت.البته اینجا جای شفیع خالی نباشه هاااا.
پسرای انجمن خوبن مثل ایمونو.لجباز مثل امین و محسن.شوخ مثل مکسین و بی بی تی.یاد نوتر هم بخیر
به ایندم خیلی فکر میکنمو انتظارشو میکشم
دختر:میخک پسر:فیزیست
مهسا بانوووووووو
مردم بس که جواب سوالاتو دادم
تلافی میکنما...
مهنام خانم بعله درست،مرد شیرین نمیشه، ولی فک میکنم اگه شفاف سازی هم نمیشد ،معلوم بود منظورشون چی بود...مهسابانو منظورشون شیرین زبانی بود (البته من خودم و نه شیرین زبان میدونم نه قصدم شیرین زبان بازی بود )، دیگه شیرین زبان بودن که مرد و زن نداره... اصلا سعدی چندین قرن پیش گفته:من دگر شعر نخواهم که نویسم که مگس/زحمتم میدهد از بس که سخن شیرین است
تو این چند قرن هم کسی نیومده به سعدی اعتراض کنه و بگه مرد نمیتونه شیرین سخن باشه تا این که شما امشب...اصلا فک کنم ذیگه سوء تفاهم برطرف شد
مهنام من منظورم با نمکیش بود:mad_majidonline: بخدا من منظوری نداشتم من کلا همینطوری صحبت میکنم برامم فرق نداره طرف مقابلم خانمه یا آقا البته اینجا خیلیل رعایت میکنما ولی خو از دستم در رفت دیشب:ad54ad:
امین یعنی توام یه لحظه یه فکر دیگه کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که رفتی تو کما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup
یعنی خوابگاه بودی دیکتاتور بودی بقیه برات غذا میپختن دخمل گلمزیاد به اشپزی علاقه ندارم و اشپزیم بلد نیستم زیاد یعنی هیچوقت لزومی به اشپزی کردنم نبوده.
یعنی خوابگاه بودی دیکتاتور بودی بقیه برات غذا میپختن دخمل گلم
آخه چلا اشپزی بلد نیستی بعد میگی مامانم راضی کنید ازدواج کنم یه سوال
اونوقت برا شوملت میخوای گشنه پلو بزاری اگه اشپزی بلد نباشی میخوای چطوری به دلشون بری میگن مردا رو از راه شکم میشه خلع صلاح کرد توام که اشپزی بلد نیست کلات پس معرکس
اجی من میگم برو اشپزی یاد بگیر بعد شومل کن باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اصلا
آره باید مساوی شه.ما خانمها هم در خانه و هم بیرون فعالیت میکنیم اونوقت چرا ما رو به عنوان ضعیف میپندارند
اصلا بد غذا نیستم،زیتون دوس ندارم
مهسابانو مجری خانم کجایی آخه؟؟؟؟؟؟
چرا برای من نظر سنجی نذاشتی؟؟؟؟
طراح من بودم ولی چون وقتی گزینه هازیاده اونطوری رای بچه ها مساوی در میاد من سوالایی که داغتر بودنو انتخاب کردم ولی ایمونو عزیز نظر سنجی رو نمیشه تغییر داد در صندلی بعدی سوال داغ بپرسین تا اسمتون تو نظر سنجی بیادیه سوال از مدیر برنامه
اینکه طراحی نظر سنجی کار کی بوده؟
قبلنا نظرسنجی گزینه های بیشتری داشت
عاقا منم می خوام اسمم توی نظرسنجی باشه هر چند نفر آخر باشم. ..
اینو یا امین 88 اشتباه گرفتی هلنا جان
این امین شاعر هستش بیشتر مشاعره میره
طراح من بودم ولی چون وقتی گزینه هازیاده اونطوری رای بچه ها مساوی در میاد من سوالایی که داغتر بودنو انتخاب کردم ولی ایمونو عزیز نظر سنجی رو نمیشه تغییر داد در صندلی بعدی سوال داغ بپرسین تا اسمتون تو نظر سنجی بیاد
راستی من برا شما یه جایزه ویژه تر دارم که زحمت میکشید از تو جوابا مو میکشید بیرون ولی اینبار کمتر بود ولی من باز جایزتونو میدم