نه ایمونو گولشو نخور....تو محرم اسرار من بودی هاااا
ایمونو و فیزیست
لیلاجون
مهسابانو و کتاب سبز میخک
شیطونک
باید بترسی راه نداره :\ هرچقد لاتی واسه ما شکلاتیسلام بی بی تی از منم همینطور قطع شد.
مهسا که پدر منو دراورد تا یه هفته باید چای نبات بخورم.من از ساعت 7ونیم صبح تا الان کهد ده و چهل دقیقه است دارم مدام تایپ میکنم و جواب میدم.عصر هم باید برم شیفت
نمیترسم.من از هیچ پسری نمیترسم فقط نمیتونم باهاتون خوب باشم
آره پیش اومده.ولی همیشه گفتم خدا یا همه ی اون چیزایی رو که خواستم بهم داده و اگر نداده،اون چیزی رو بهم داده که خیلی بهش راضی بودم
نه اصلا
آره باید مساوی شه.ما خانمها هم در خانه و هم بیرون فعالیت میکنیم اونوقت چرا ما رو به عنوان ضعیف میپندارند
اصلا بد غذا نیستم،زیتون دوس ندارم
سلام عزیزم خوش اومدین
چیز خوبی است
زیاد به اشپزی علاقه ندارم و اشپزیم بلد نیستم زیاد یعنی هیچوقت لزومی به اشپزی کردنم نبوده.
اگر هر دو کارمند باشن خوبه مرد کمک کنه.مثل بابام که خیلی به مامانم کمک میکرده ولی حالا که دیگهههه نهههه
ورزش نمیکنم.قبلا ژیمناستیک و والیبال میرفتم
سوارکاری
شما خانمی،من چی بگم آخه.شما باید منو نصیحت کنین
ازدواج اگه موقعیت خوبی باشه موافقم
مردها متفاوتن با ما
1-اخلاق رفتار احترام و باعرضه گی
2-فرهنگ خانوادگی
3-پول
4-تحصیلات
5-قیافه
سلام سوخته نباشی هلناسلام بی بی تی از منم همینطور قطع شد.
مهسا که پدر منو دراورد تا یه هفته باید چای نبات بخورم.من از ساعت 7ونیم صبح تا الان کهد ده و چهل دقیقه است دارم مدام تایپ میکنم و جواب میدم.عصر هم باید برم شیفت
نمیترسم.من از هیچ پسری نمیترسم فقط نمیتونم باهاتون خوب باشم
دیگه هر چقدم محیط مجازی باشه یه آقا که شیرین نمیشه!!!
اصن از ابهتش کم میشه شیرین شه !
منم حال لیلا جونو داشتم وقتی شنیدم مهسا بانو گفت شیرین
البته شفاف سازی شد ، منظورش با نمک بود ( مهسا بانو چون خیلی مهربونه با همه اینجوری حرف می زنه فارغ از جنسیت )
حالا لیلا جون من شنیدم خانومه به آقاش می گفت عسسسلم !!! یعنی اینو دیگه با 10 من عسلم نمیشه خورد!!! :smiliess (2):
ببخششد واسه اینکه اسپم نباشه
بفرمایید سحری
خخخخخخخخخخخخخخخخ یعنی الان محسن باید بیاد خواستگاریت؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:خب مهمتر از هرچیز اخلاق فرد و فرهنگ خانوادگیشه.نمیدونم باید توی موقعیت قرار بگیرم
دوست داری کی بود تو این صندلی داغ که نیومده ؟ مکسین و نوتر
عزیزم یه نگاه به تایپیک شوخی به دخترا کن.خوووو خیلی ضدحال میزنی و اصلا هم کوتاه بیا نیستی.خووو اینه که میگم لجبازی دیگهههه
نمیدونم باید پسره رو ببینم تا نظر قطعیمو بدم
بد جایی گیر دادین هاااااا
نچفکر کنم حدود 200 تا
از زمان گالیله؟؟؟؟؟؟عایا؟؟؟