سلام آوا خانم و همشهری عزیز. براتون از ته دل آرزوی خرسندی و توفیق دارم.
این مدتم که نبودید از دوستان پیگیر احوالتون بودم. ایشالا هرچی خدا بخواد اونه و در آزمونهای دیگه سربلند بیرون بیاید.
دست خطت چطوره ؟ تاحدی میشه گفت کتابیه
یه چی برامون بنویس آپ کن....میخوای آبروم بره....دلت میاد آخه
اهنگ مورد علاقه ......suavemente(همون که نایر با پیت بال خونده....محشره)..... یه خواننده فرانسویم هست اسمش zaz هست. آهنگ معروفی داره ماهه. همه آهنگای ریحانا و هایده رو هم دوس دارم.
لینک بده بهمون ...باشه دنبالش میگردم لینکشونو میذارم
آخرین باری که با
خدا عاشقانه حرف زدی کی بوده و چی بهش گفتی؟ تقریبا هرشب.....باهاش البته دعوام میکنم. چه میشه کرد جز اون کسی رو نداریم که(بهش گفتم خدایا دوست دارم رفیق و مونسم باشی.......فال حافظو باز کردم این اومد:اگر رفیق شفیقی درست پیمان باش"....منم دقیقا این شکلی شدم:thumbsdownsmileyani
یه جوک بگو!!! اینو خواهرم برام تعریف کرد......یه دختره دوست پسرشو میبره خونه اش بعد همش آیت الکرسی میخونه تا کسی نیاد. یعنی مشخصه ایمان بین جوونای ما شعله وره
26. نظرت درمورد این کاریکاتور:
![]()
هرلحظه به مرگ نزدیکتر میشیم
27.این یکی کاریکاتور:
![]()
هر کدوم از این کاربرایی که میگم با شکلک نشون بده
مهنا:![]()
مهسا:![]()
حسان:![]()
a_67:
خب هنوز حرف نزدم معلوم نیست کی باشه حماسه ولی ایشالا میگم بیاد.
ولی این بودا:
:
سلام عزیزم.... خوشحال میشم ببینمت. خیلی زیاد تعریفتو از مهسا شنیدم.:heart: دل به دل راه داره
مطمئن باش من در مقایسه با تو هیچم دوست داشتنی نیستم. مرسی که اسم بقیه بچه ها رو یاد آوری کردی
.......... IL-2.....خیلی دوست دارم اسمشو بدونم.به نظرم برونگرا میان.
خب آره اونم میتونست باشهولی این بودا:
:thumbsupsmileyanim:
ههههههههههههههههه
پ.ن:
با کتاب و کاغذای اون شکلکی که گذاشتی دلم میخواد چارشنبه سوری را بندازم حیف که دلم نمیاد:j58r36j3gcr4suxymup
من معمولاً دو بار صندلیای داغ رو میخونم....بار اول با نگاهی سریع بار دوم همه ی صفحات رو میخونم....و بیشتر لایک ها و... معمولاً تو دور دومه........هههههههههه
تا به این جای کار، یه شخصیت صبور و مراعات کننده احوال بقیه رو میبینم.
و حدس خودم بر پایه شناخت های قبلی م(خیلی به اون صورت برخورد زیادی نداشتیم ولی طی همون برخوردهایی که داشتیم اینا به نظر من رسیده):
آدم تودار، حساس، احساساتی، صلح طلب و اصلاح طلب هههههههههههههه، در پاره ای موارد اصولگرا، مودب و از همه مهم تر اینویزیبل هههههههههههههههههههههههههههه
خب آره اونم میتونست باشهولی این بودا:
:thumbsupsmileyanim:
ههههههههههههههههه
پ.ن:
با کتاب و کاغذای اون شکلکی که گذاشتی دلم میخواد چارشنبه سوری را بندازم حیف که دلم نمیاد:j58r36j3gcr4suxymup
من معمولاً دو بار صندلیای داغ رو میخونم....بار اول با نگاهی سریع بار دوم همه ی صفحات رو میخونم....و بیشتر لایک ها و... معمولاً تو دور دومه........هههههههههه
تا به این جای کار، یه شخصیت صبور و مراعات کننده احوال بقیه رو میبینم.
و حدس خودم بر پایه شناخت های قبلی م(خیلی به اون صورت برخورد زیادی نداشتیم ولی طی همون برخوردهایی که داشتیم اینا به نظر من رسیده):
آدم تودار، حساس، احساساتی، صلح طلب و اصلاح طلب هههههههههههههه، در پاره ای موارد اصولگرا، مودب و از همه مهم تر اینویزیبل هههههههههههههههههههههههههههه
سلام
ممنون آوای عزیزم... مهسا خواهری همیشه لطف داره بهم...پس ان شالله این بار ک بیام تبریز همو میبینیم:
آوا جونم
ان شاءالله..:28:
:riz304:
سلام ...
خدا قوت
فاطمه ...
سلام بر آوای بهاری و بقیه مهمانان حاضر در این تایپک.
من سوال خاصی نداشتم و خواستم حاضری بزنم و به همه شما و به خصوص آوا جون خسته نباشید بگم چون یکی از دوستای خوبمی، از بقیه هم معذرت میخوام نتونستم در برنامه شون شرکت کنم ، ایشالا در سری های بعدی صندلی داغ جبران میکنم.
موفق و شاد و سلامت باشید.
![]()
با یه شکلک نشان دهید هر یک از این کاربران را
ادمین
![]()
مهسا بانو
![]()
am-ml ( لیلا )
![]()
پشمک![]()
نوتر
مرضی با