صندلی داغ با حضور داخ اقای ad1986

نحوه پاسخ دهی علی به سوالات????

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MAHSABANOO

New member
این نامردیه نههههههههههههههههههههه
البته من سپیده رو میشناسم واسه عذاب روحی منم که شده موز میاره خخخخ :13:

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دارم دنبال عکسایه خوشمزه موز میگردم 5 شنبه موز داغت کنم خخخخخخخخخخخخخخخ

eeeeeeehsan

New member
سلااام عاغا احسان :ad54ad: خیلی خوشال میشم احسان جان.... مرسی ممنونم
فقط دستت درد نکنه بوقلموی شیکم پری چیزی درست کنی و بیاری دور همی میخوریم :)

:25r30wi:
رو چشم، یه دونه واسه تو یه دونه هم واسه عشقت نوتر
02.gif

sepid71

New member
این نامردیه نههههههههههههههههههههه
البته من سپیده رو میشناسم واسه عذاب روحی منم که شده موز میاره خخخخ :13:

من شعر هایم در وصف سرورم نوتر هس.... شعر رو بزارم امضا؟!!! نه اصلا شعرام مال نوتره
به خوشتیپی من و نوتر نمیرسین...
افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای

بیچاره ناریییییی..... ناری مظلومه..... بحث بحث اونیکی عشختههههه واااای خاک وچووووک

خب در مورد امضام حق داری دارم دنبال یه امضای خوشگل میگردم....
در ضمن کدوم امضام؟؟؟ من که امضایی ندارم؟!!!! چرا تهمت میزنی ؟؟؟!! هووووم؟؟؟ خخخخخ

کادو رو اول میگیرم بعد به سوالات ج میدم....اییییییییییییییییییییییش

در ضمن چون افاده ای بیدی تو عروسی من افتخار ندادی لباس عروسی بپوشیو اینا ایییییییییییییییییییییش

(خو :heart: نوتر :: ، مرضی و سپیده رو هم سر لخت و با لباس عروسی میکشیدی دیگه دپرس میشناااا )

:a2d3::motat:

N@RVIN

Well-known member
ناری ناراحت شدم کلا حذفش کردی.... :(
مهسا بانو میشه استثناعن ناری سوالاشو 4 شنبه بپرسه؟

حالا ناراحت نشو خخخخخ دیگه خیلی بچه مطاعی هستم برا اون پاکیدم و چون خیلی بچه با محبتی هستم خخ برش گردوندم اون پستمو :))))

اصن اون مهربونی و مژلویمت در درخواستت از مهسا بانو در حلقم خخ

N@RVIN

Well-known member
خووووو همیشه لم میدی دیگههههه.... تو بگو کی لم ندادی..... نوتر بگه لم دادی یعنی لم دادی وسلام

الانم لم دادی .... خخخخ :25r30wi:

ناااااااااااااااااامرت خو فوقش یکم لم میدم دراس که نمی کشم که خخخ از دست این عخش نامرتت نوتی نکرده اجازه بده من سر عروسی تو حداقل اون وسطا باشم خخخ

موهامم زرد کرده خخخخخخخخ

قشنگ علی اینجارو چت باکسی کردی برا خودمونااا تا مهسا مرجی برسه فک کنم یه چت باکس همین جا احداث بشه خخخخ

در ضمن اییییییییییییش انقدر بر سپید خرده میگیری خودتو چی میگی رفتی تو عشق سالار و نوتی ..یادمه نوتی شمس سالار بود خخخخخ تو رفتی مثلث عشقی درس کردی خخخ

الانکه علی منو بکشه ههه

آخرین ویرایش:

sara77

New member
بههههههههههههههههه داش علی خیلی مخلصیم میام خدمتتون جیگر:tsimuzpzwoap1t9y3o7

nanaz

New member
بعد از انجمن به نگاه نقاشی خخخخ گفتم دیگه نوتر پیکاسو دست به قلم نقاشی نمیشه

ولی بخاطر عشق اهوراییم علی بالام این دو تا نقاشی رو برای ایشون بصورت فورس ماژور آماده کردم.

اینجا مراسم عروسی عشق من علی با زن داداشه.

یکیش مراسم آقایونه یکی خانوما

حتما با این آهنگ گوش بدید. چون من دارم تو اون مراسم این آهنگو برا عروس دوماد میخونم.

لینک اهنگی که میخونم براشون:
♫♫ دانلود آهنگ یاواش یئری از رحیم شهریاری ♫♫

.
.

تاکید میکنم با اون آهنگ به این تصاویر نگاه کنید خخخ

:25r30wi::25r30wi:
عاقا من تا سارا رو میبینم با فرش کف اتاقم یکی میشم اصن یه وضعی . الان مامانم اینا هم دیدن کلی خندیدن
همه رو خیلی بامزه کشیدی داداش .

داداش علی منم نامحسوس میام صندلی داغت . موفق باشی

ZOT

New member
همین الان سوال داغمو بپرسم یا بذارم واسه وقتش!؟
نه من صندلی داغ نمیام !:dadad4:
مهسا بانو خواهری من سوالمو میپرسم بعد که جواب دادند جواب رو بهم میگی!؟ هوم؟! میگی دیگه!؟ پس بپرسم؟!

ad1986

New member

ناااااااااااااااااامرت خو فوقش یکم لم میدم دراس که نمی کشم که خخخ از دست این عخش نامرتت نوتی نکرده اجازه بده من سر عروسی تو حداقل اون وسطا باشم خخخ

موهامم زرد کرده خخخخخخخخ

قشنگ علی اینجارو چت باکسی کردی برا خودمونااا تا مهسا مرجی برسه فک کنم یه چت باکس همین جا احداث بشه خخخخ

در ضمن اییییییییییییش انقدر بر سپید خرده میگیری خودتو چی میگی رفتی تو عشق سالار و نوتی ..یادمه نوتی شمس سالار بود خخخخخ تو رفتی مثلث عشقی درس کردی خخخ

الانکه علی منو بکشه ههه

ناری کاری نکن که مدرک رو کنمااااا... بگممممممممممممممم؟ بگممممممممممممممممممممم؟
اینقدم به عشق ماها حسودی نکن دیگهههههه... عشق تو بهت خیانت میکنه.... عشق عشقتم به اون خیانت میکنه خخخخخخ
در ضمن عشقت افاده ای بید
افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای

ad1986

New member

ad1986

New member
:25r30wi::25r30wi:
عاقا من تا سارا رو میبینم با فرش کف اتاقم یکی میشم اصن یه وضعی . الان مامانم اینا هم دیدن کلی خندیدن
همه رو خیلی بامزه کشیدی داداش .

داداش علی منم نامحسوس میام صندلی داغت . موفق باشی

واقعا عشقم نوتر از پیکاسو خیلی سرتر هس....
خیلی باحال کشیده

خوشحال میشم بیای :):riz304:

ad1986

New member
همین الان سوال داغمو بپرسم یا بذارم واسه وقتش!؟
نه من صندلی داغ نمیام !:dadad4:
مهسا بانو خواهری من سوالمو میپرسم بعد که جواب دادند جواب رو بهم میگی!؟ هوم؟! میگی دیگه!؟ پس بپرسم؟!

به به سلااام زهرا خانوم..خوبی؟
شوما بپرس... راه حلش دست مهسا بانو هس خخخ
ناری هم وضعیتش مثل تو هس

Fariba 90

New member
عه ببین صندلی داغ کیه:4d564ad6:!شانسی دیدم تایپیکو هاااااااااا.صندلی داغ علی خودمونه... مامور آمارگیری خفاشا...سرباز وطن....بابابزرگ هانی و مریم...عشق اهورایی نوتر و چندتا منصب دیگه هم داره!خخخ. علی منم حتما میام سوال مخصوص زیاد دارم ازت!ولی نبپیچونی هاااااااااااا:bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

marzi ba

Well-known member
نوتر از عشخ علی سر از پا نمیشناسه از وقتتی که فهمیده عشق اهورایش(ایششششششششششششش علی) میخاد بشینه رو صندلی

اینم حال و روز نوتره تاپیک رو چراخونی کرده

تو انجمن نشستن رو صندلی داخ یه رسمه و باید این رسم رو به جا اورد خو جز رسوماته
ایشششششششششششش

Fariba 90

New member
بعد از انجمن به نگاه نقاشی خخخخ گفتم دیگه نوتر پیکاسو دست به قلم نقاشی نمیشه

ولی بخاطر عشق اهوراییم علی بالام این دو تا نقاشی رو برای ایشون بصورت فورس ماژور آماده کردم.

اینجا مراسم عروسی عشق من علی با زن داداشه.

یکیش مراسم آقایونه یکی خانوما

حتما با این آهنگ گوش بدید. چون من دارم تو اون مراسم این آهنگو برا عروس دوماد میخونم.

لینک اهنگی که میخونم براشون:
♫♫ دانلود آهنگ یاواش یئری از رحیم شهریاری ♫♫

.
.

تاکید میکنم با اون آهنگ به این تصاویر نگاه کنید خخخ

خدا خیرت بده نوتر پیکاسو ترکیدم از خنده.خخخ.تحلیل بقیه رو که از پرتره ی هنریت خوندم دیگه به قول بچه ها با فرش کف اتاق یکی شدم!:25r30wi:
ایشششششششش پس من کجااام!؟ دعوتم نکردین!؟یه عمر نوه های علی رو مفتی نگه داشتم این بود دست مزدم!؟:p7977cujr38iyymsu8:

کرهانی

New member
سلام کرهانی خوبی؟؟؟
خوشحال میشم بیاین....
جوری جواب نمیدم که خودتون کیف کنین خخخخ
فقط تو صندلی داغم مواظب خودتون باشیناااا سوال سخت بپرسین به بچه ها اشاره میکنم .... بعد دیگه غیب میشی ::
مرسی
میدونم میدونم...بایدم خوشحال شین خخخخ:motat:
ببینیم و تعریف کنیم:65d6a5d6s::65d6a5d6s:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا