MAHSABANOO
New member
این نامردیه نههههههههههههههههههههه
البته من سپیده رو میشناسم واسه عذاب روحی منم که شده موز میاره خخخخ :13:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دارم دنبال عکسایه خوشمزه موز میگردم 5 شنبه موز داغت کنم خخخخخخخخخخخخخخخ
سلااام عاغا احسان :ad54ad: خیلی خوشال میشم احسان جان.... مرسی ممنونم
فقط دستت درد نکنه بوقلموی شیکم پری چیزی درست کنی و بیاری دور همی میخوریم![]()
من شعر هایم در وصف سرورم نوتر هس.... شعر رو بزارم امضا؟!!! نه اصلا شعرام مال نوتره
به خوشتیپی من و نوتر نمیرسین...
افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای افاده ای
بیچاره ناریییییی..... ناری مظلومه..... بحث بحث اونیکی عشختههههه واااای خاک وچووووک
خب در مورد امضام حق داری دارم دنبال یه امضای خوشگل میگردم....
در ضمن کدوم امضام؟؟؟ من که امضایی ندارم؟!!!! چرا تهمت میزنی ؟؟؟!! هووووم؟؟؟ خخخخخ
کادو رو اول میگیرم بعد به سوالات ج میدم....اییییییییییییییییییییییش
در ضمن چون افاده ای بیدی تو عروسی من افتخار ندادی لباس عروسی بپوشیو اینا ایییییییییییییییییییییش
(خو :heart: نوتر :: ، مرضی و سپیده رو هم سر لخت و با لباس عروسی میکشیدی دیگه دپرس میشناااا )
خووووو همیشه لم میدی دیگههههه.... تو بگو کی لم ندادی..... نوتر بگه لم دادی یعنی لم دادی وسلام
الانم لم دادی .... خخخخ :25r30wi:
بعد از انجمن به نگاه نقاشی خخخخ گفتم دیگه نوتر پیکاسو دست به قلم نقاشی نمیشه
ولی بخاطر عشق اهوراییم علی بالام این دو تا نقاشی رو برای ایشون بصورت فورس ماژور آماده کردم.
اینجا مراسم عروسی عشق من علی با زن داداشه.
یکیش مراسم آقایونه یکی خانوما
حتما با این آهنگ گوش بدید. چون من دارم تو اون مراسم این آهنگو برا عروس دوماد میخونم.
لینک اهنگی که میخونم براشون:
♫♫ دانلود آهنگ یاواش یئری از رحیم شهریاری ♫♫
.
.
![]()
تاکید میکنم با اون آهنگ به این تصاویر نگاه کنید خخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دارم دنبال عکسایه خوشمزه موز میگردم 5 شنبه موز داغت کنم خخخخخخخخخخخخخخخ
ناااااااااااااااااامرت خو فوقش یکم لم میدم دراس که نمی کشم که خخخ از دست این عخش نامرتت نوتی نکرده اجازه بده من سر عروسی تو حداقل اون وسطا باشم خخخ
موهامم زرد کرده خخخخخخخخ
قشنگ علی اینجارو چت باکسی کردی برا خودمونااا تا مهسا مرجی برسه فک کنم یه چت باکس همین جا احداث بشه خخخخ
در ضمن اییییییییییییش انقدر بر سپید خرده میگیری خودتو چی میگی رفتی تو عشق سالار و نوتی ..یادمه نوتی شمس سالار بود خخخخخ تو رفتی مثلث عشقی درس کردی خخخ![]()
الانکه علی منو بکشه ههه
بههههههههههههههههه داش علی خیلی مخلصیم میام خدمتتون جیگر:tsimuzpzwoap1t9y3o7
:25r30wi::25r30wi:
عاقا من تا سارا رو میبینم با فرش کف اتاقم یکی میشم اصن یه وضعی . الان مامانم اینا هم دیدن کلی خندیدن
همه رو خیلی بامزه کشیدی داداش .
داداش علی منم نامحسوس میام صندلی داغت . موفق باشی
همین الان سوال داغمو بپرسم یا بذارم واسه وقتش!؟
نه من صندلی داغ نمیام !:dadad4:
مهسا بانو خواهری من سوالمو میپرسم بعد که جواب دادند جواب رو بهم میگی!؟ هوم؟! میگی دیگه!؟ پس بپرسم؟!
بعد از انجمن به نگاه نقاشی خخخخ گفتم دیگه نوتر پیکاسو دست به قلم نقاشی نمیشه
ولی بخاطر عشق اهوراییم علی بالام این دو تا نقاشی رو برای ایشون بصورت فورس ماژور آماده کردم.
اینجا مراسم عروسی عشق من علی با زن داداشه.
یکیش مراسم آقایونه یکی خانوما
حتما با این آهنگ گوش بدید. چون من دارم تو اون مراسم این آهنگو برا عروس دوماد میخونم.
لینک اهنگی که میخونم براشون:
♫♫ دانلود آهنگ یاواش یئری از رحیم شهریاری ♫♫
![]()
.
.
![]()
تاکید میکنم با اون آهنگ به این تصاویر نگاه کنید خخخ
مرسیسلام کرهانی خوبی؟؟؟
خوشحال میشم بیاین....
جوری جواب نمیدم که خودتون کیف کنین خخخخ
فقط تو صندلی داغم مواظب خودتون باشیناااا سوال سخت بپرسین به بچه ها اشاره میکنم .... بعد دیگه غیب میشی ::