صبحانه

am-ml

New member
همه ما شنیدیم (بعضی هامون هم همونایی هستیم که ما ازشون شنیدیم _ کارشناسان محترم تغذیه- ) صبحانه مهمترین وعده غذایی هستش ولی خیلی هامون یا صبحانه نمی خوریم یا از صبحانه های تکراری خسته شدیم یا ...

کلا با صبحانه مشکل داریم، پیشنهاد می کنم : اینجا انواع صبحانه هایی رو که میشه استفاده کرد بنویسیم و روش تهیه اش رو آموزش بدیم.

فرض کنین میخوایین امروز صبحانه خانواده رو شما آماده کنین ،تو سفره ( یا روی میز) چی میزارین؟
 

!SeCreT!

New member
آخ چی گفتی........من خودم ازون دسته آدمام که علاقه به صبحانه خوردن دارم اما میل به خوردن نعععععععع.....نهایت تلاشم برای صبحانه خوردن میشه 1لیوان چایی و1دونه شکلات:14:
خدا خیرتون بده کمکم کنید...:rose:


بعضی صبحها هم که میزو آماده میکنم ...
نون .. پنیر .. کره .. عسل .. مربا(3 طعم) .. خیار .. گوجه .. گاهی اوقاتم نیمرو.....هرکی به ذائقه ش چایی یا شیر یا آبمیوه میخوره
اما متاسفانه دست نخورده میمونه... :smiliess (2):
 
آخرین ویرایش:

Nike313

New member
به نظر من مقوی ترین وسالمترین صبحانه ارده و شیره خرما یا ارده و عسله :4d564ad6::a2d3: خیلی هم زود اماده میشه:thumbsupsmileyanim:
 

mino90

New member
اصولا صبحانه هرچی که باشه :نیمرو یا نون تازه با پنیروسبزی،لوبیاگرم با گلپر،نون سنگک باعسل ،املت باسبزی وخیارسبزه ویا هرچیز دیگه تاوقتی همه دورهم جمع نباشن اصلا نمیچسبه!
ع
 

am-ml

New member
به نظر من مقوی ترین وسالمترین صبحانه ارده و شیره خرما یا ارده و عسله :4d564ad6::a2d3: خیلی هم زود اماده میشه:thumbsupsmileyanim:
سلام ،ممنونم
پیشنهاد خوبیه ،زودم آماده میشه.
ولی اینا رو با چی باید خورد؟ با خرما ؟ با نون؟
 

Leyenda

Well-known member
سلام ،ممنونم
پیشنهاد خوبیه ،زودم آماده میشه.
ولی اینا رو با چی باید خورد؟ با خرما ؟ با نون؟

اغلب با نون میخورن...
با این نسبت خیلی خوشمزه میشه: 4 تا ارده + 1 عسل (مثلا 4 قاشق سوپ خوری ارده رو با 1 ق.س عسل خوب مخلوط کنید...) هم خوشمزه هست هم برای حافظه فوق العاده هست...
میشه بهش کمی مغز گردو نیم کوب و کمی پودر هل هم اضافه کرد... ولی دیگه خیلی گرم میشه!بیشتر برای زمستون خوبه...
 

ba ba barghi

Well-known member
عاغا الان من می گم ...
چایی
شیر
پنیر +گردو و فندوق + مویز !!
عسل یا کاکائو اگه باشن هر دو
.
سیب ( حتی اگه تو یخچال نباشه )
52214_nobrain.gif

انگورو پرتقال (اگه فصلش باشه )..اگه نه هر میوه ای تو یخچال موجود باشه می ذارم که حتما سیب هست .....یعنی حتما میوه می ذارم ...
اش + نون گرم هم که اقای خونه زحمتشو کشیده ....
بفرمایید صبحونه ....
 

antenyus

Active member
چایی و شیر و پنیر و گردو ...خامه و عسل و مربا رو ک همه میخورن...ولی خب من شیر نمیخورم...ب جاش یه چیز خوشمزه تر میخورم....

خرما رو برداشته هسته شون رو در آورده و در روغن سرخ میکنیم....و نوش جان مینماییم....بسیار خوشمزه و انرژی زا....

یه چیز دیگه هم خیلی دوس دارم....با شیره انگور درست میشه....داخل قابلمه کمی روغن میریزیم....وقتی داغ شد کمی ینی با توجه ب تعداد نفرات شیره انگور رو داخل روغن میریزیم ...یکم صبر میکنیم تا شیره ب جوش بیاد....بعد داخلش نون تریت شده میریزیم و میخوریم......خیلی خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید.....
 
آخرین ویرایش:

sakar

New member
من صبحانه نمیتونم غذا یا چیزای گرم بخورم
بهترین صبحانه واسه من یه جور نون محلیه که بهش میگیم کلانه البته از بیرون میخریم هرچند درست کردنشم سخت نیست
ولی امکانات میخواد تنوریش خوشمزه تره
مواد لازم تهیه کلانه:
-پیازچه به مقدار لازم هرچی بیشتر باشه خوشمزه تره(باید تمیزش کنید و خوردش کنید سعی کنید پیازچه خوشمزه و تازه ای باشه)
-ارد گندم برای تهیه خمیر
خمیرو اگه بلدین درست کنید اگر نه از نونوایی بگیرید
خمیرو پهن کنید اندازه دلخواه مثلا 20 سانت طول و عرضش باشه بعد پیازچه رو( که خورد کردین)رو نصف خمیر بریزید و
نصف دیگه ی خمیرو بلند کنید رو قسمت پیازا بزارید( مث پیراشکی ) بعد با دست 2 طرف رو طوری بهم بچسبونید که مطمن شید محتویاتش بیرون نمیاد البته نیاز به نیروی زیاد و کشتی گرفتن نداره
بعد بزارید تو تنور یا تو فر بعضیام میزارن تو کره سرخش میکنن
بعدبر حسب سلیقه با ماست یا خالی یا کره در صورتیکه تنوری یا فری باشه سرو میشه
نوش جان
 

ba ba barghi

Well-known member
من صبحانه نمیتونم غذا یا چیزای گرم بخورم
بهترین صبحانه واسه من یه جور نون محلیه که بهش میگیم کلانه البته از بیرون میخریم هرچند درست کردنشم سخت نیست
ولی امکانات میخواد تنوریش خوشمزه تره
مواد لازم تهیه کلانه:
-پیازچه به مقدار لازم هرچی بیشتر باشه خوشمزه تره(باید تمیزش کنید و خوردش کنید سعی کنید پیازچه خوشمزه و تازه ای باشه)
-ارد گندم برای تهیه خمیر
خمیرو اگه بلدین درست کنید اگر نه از نونوایی بگیرید
خمیرو پهن کنید اندازه دلخواه مثلا 20 سانت طول و عرضش باشه بعد پیازچه رو( که خورد کردین)رو نصف خمیر بریزید و
نصف دیگه ی خمیرو بلند کنید رو قسمت پیازا بزارید( مث پیراشکی ) بعد با دست 2 طرف رو طوری بهم بچسبونید که مطمن شید محتویاتش بیرون نمیاد البته نیاز به نیروی زیاد و کشتی گرفتن نداره
بعد بزارید تو تنور یا تو فر بعضیام میزارن تو کره سرخش میکنن
بعدبر حسب سلیقه با ماست یا خالی یا کره در صورتیکه تنوری یا فری باشه سرو میشه
نوش جان
..اینکه مُشتَک پیازی یا بَل بَل پیازی خودمونه !!!بعد شما اینو برای صبحونه می خورید ؟؟این یه وعده ی کامل شام و یا حتی نهار هست !!!:21:
البته ما محتویات رو لای دوتا نون قرار می دیم !!البته محتویات بجز پیازچه می تونه تره هم باشه !!و سبزی هایی که فکر کنم مخصوص طرفای خودمون هست به نام جیکه و مَلو !!!!البته نا گفته نمونه ها اینا همه جدا جدا لای نون می ذاریم نه همه رو باهم قاطی می کنیم و بعد باتوجه به محتویات نام ها هم فرق می کنن !!
بلی.......
 

antenyus

Active member
..اینکه مُشتَک پیازی یا بَل بَل پیازی خودمونه !!!بعد شما اینو برای صبحونه می خورید ؟؟این یه وعده ی کامل شام و یا حتی نهار هست !!!:21:
البته ما محتویات رو لای دوتا نون قرار می دیم !!البته محتویات بجز پیازچه می تونه تره هم باشه !!و سبزی هایی که فکر کنم مخصوص طرفای خودمون هست به نام جیکه و مَلو !!!!البته نا گفته نمونه ها اینا همه جدا جدا لای نون می ذاریم نه همه رو باهم قاطی می کنیم و بعد باتوجه به محتویات نام ها هم فرق می کنن !!
بلی.......


چ جالب...ما هم از اینا داریم...ما لای خمیر اسفناج می ذاریم...قبلش پیازداغ میکنیم و اسفناج بخار پز شده رو با پیاز داغ یه سر تفت الکی میدیم کمی ادویه و فلفل...(من تندشو بیشتر دوس دارم ) بعد میذاریم لای خمیر و سرخ میکنیم...داخل فر هم میشه گذاشت...ولی هرچی چرب تر خوشمزه تر!!!!.....طرفای ما بهش میگن اگینجه....نمیدونم چرا؟؟؟؟....

 

MAHSABANOO

New member
بنظر من بهترین صبحانه خرما تخم مرغه طرفایه ما به زبان خودمون میگن قیساوا حالا نمیدونم چرا
ولی خیلی مقویه امتحانش کنید
 

mohammad63

Well-known member
بنظر من بهترین صبحانه خرما تخم مرغه طرفایه ما به زبان خودمون میگن قیساوا حالا نمیدونم چرا
ولی خیلی مقویه امتحانش کنید

مهسا بانو دعوا سر خوردن یا نخوردن صبحونه است ............. یعنی منو دارم بزنند نمیتونم بوی شیرو تحمل کنم چه برسه که لیوان شیرو سر بکشم......
اقا دلتون میخواد صبحونه بخورید بخورید ما که ساعت 10 از خواب بیدار میشیم ........
ولی بذارین من هم بگم مامانم برای داداشم که داره برا کنکور میخونه واسه صبحش چی اماده میکنه:
خرما رو سرخ میکنه ............... بعد داخلش گردو میذاره ............. یکم هم با ارد تفتش میده .............. بعد اینو میذاره لای دستمال کاغذی و دبگه این اقا داداش ما نوش جان مینه ...............
البته اگه چیزی بمونه من ظهر برگردم از تو یخچال کش میرم ............
 

sakar

New member
..اینکه مُشتَک پیازی یا بَل بَل پیازی خودمونه !!!بعد شما اینو برای صبحونه می خورید ؟؟این یه وعده ی کامل شام و یا حتی نهار هست !!!:21:
البته ما محتویات رو لای دوتا نون قرار می دیم !!البته محتویات بجز پیازچه می تونه تره هم باشه !!و سبزی هایی که فکر کنم مخصوص طرفای خودمون هست به نام جیکه و مَلو !!!!البته نا گفته نمونه ها اینا همه جدا جدا لای نون می ذاریم نه همه رو باهم قاطی می کنیم و بعد باتوجه به محتویات نام ها هم فرق می کنن !!
بلی.......
اینو به فرهنگ لغات اضافه کنن کلانه کردها = مشتک پیازی شما
بابا برقی جان به جناب صبحانه برخورد مگه بیچاره اون وعده غذایی کامل نیست
از دلش دربیار
میشه واسه هر وعده ای استفاده کرد ولی واسه کسایی که بد غذان و نمیتونن صبحونه بخورن خیلی چیز خوبیه تا سیر نشن از سر سفره بلند نمیشن
شیوه درست کردنشم مث مال ماست؟
ما فقط پیازچه استفاده میکنیم البته بعضیام که پیازچه دوس ندارن از پیاز استفاده میکنن
 

ba ba barghi

Well-known member
اینو به فرهنگ لغات اضافه کنن کلانه کردها = مشتک پیازی شما
بابا برقی جان به جناب صبحانه برخورد مگه بیچاره اون وعده غذایی کامل نیست
از دلش دربیار
میشه واسه هر وعده ای استفاده کرد ولی واسه کسایی که بد غذان و نمیتونن صبحونه بخورن خیلی چیز خوبیه تا سیر نشن از سر سفره بلند نمیشن
شیوه درست کردنشم مث مال ماست؟
ما فقط پیازچه استفاده میکنیم البته بعضیام که پیازچه دوس ندارن از پیاز استفاده میکنن

ها جناب صبحانه ببخشین ....من حواسم نبود شماهم یه وعده ی غذایی ککامل هستید ...
اری همون شکلی پخته میشه ....

 

!SeCreT!

New member
آنی جون ما به خرما سرخ کرده شما کنجدم اضافه میکنیم میشه خرما ملوس واقعا خوشمزه ابته اگه با روغن کرمانشاهی م باشه که دیگه خطر خوردن دستم بهش اضافه میشه....:whistle:
 

mahnam

New member
آخ چی گفتی........من خودم ازون دسته آدمام که علاقه به صبحانه خوردن دارم اما میل به خوردن نعععععععع.....نهایت تلاشم برای صبحانه خوردن میشه 1لیوان چایی و1دونه شکلات:14:
خدا خیرتون بده کمکم کنید...:rose:


بعضی صبحها هم که میزو آماده میکنم ...
نون .. پنیر .. کره .. عسل .. مربا(3 طعم) .. خیار .. گوجه .. گاهی اوقاتم نیمرو.....هرکی به ذائقه ش چایی یا شیر یا آبمیوه میخوره
اما متاسفانه دست نخورده میمونه... :smiliess (2):

یعنی دلتون میاد این سفره دست نخورده بمونه؟؟!!!
اتفاقا لیلا جون من عاشق صبحونه ام
اصلا نهار و شام برام مهم نیست! اصلا منتظر حاضر شدنشون نیستم اما واسه صبحونه اصولا خودم پیش قدم میشم
و همینایی که بچه ها گفتن می خورم اما نون و پنیر و گردو رو خیلی خیلی دوس دارم (اگه گردو نباشه اونوقت دیگه امکان نداره نون و پنیر بخورم! نون و کره و عسل می خورم یا مربا و ...)+ چای
حلیمم واسه صبحونه عالیه ، که اونم خب اصولا از بیرون تهیه میشه
 

am-ml

New member
..اینکه مُشتَک پیازی یا بَل بَل پیازی خودمونه !!!بعد شما اینو برای صبحونه می خورید ؟؟این یه وعده ی کامل شام و یا حتی نهار هست !!!:21:
البته ما محتویات رو لای دوتا نون قرار می دیم !!البته محتویات بجز پیازچه می تونه تره هم باشه !!و سبزی هایی که فکر کنم مخصوص طرفای خودمون هست به نام جیکه و مَلو !!!!البته نا گفته نمونه ها اینا همه جدا جدا لای نون می ذاریم نه همه رو باهم قاطی می کنیم و بعد باتوجه به محتویات نام ها هم فرق می کنن !!
بلی.......

بابا جون میشه کمی بیشتر توضیح بدی و اسم انواعش رو هم بگی،اگه بتونی ازشون عکسم بگذاری که عالی میشه.
ممنونم.
 

am-ml

New member


خرما رو برداشته هسته شون رو در آورده و در روغن سرخ میکنیم....و نوش جان مینماییم....بسیار خوشمزه و انرژی زا....


آنی جان دقیقا چیکار میکنی؟
روغن که داغ شد خرماها رو اضافه میکنی؟
چقدر باید بمونه؟ یعنی کی بدونیم خرما سرخ شده-من تا حالا خرما سرخ نکردم- حلوای خرمایی چرا درست کردم ( همین تاپیک آموزشش رو خواهم گفت) ولی خرما رو سرخ نکردم.
 
بالا