صبحانه

!SeCreT!

New member
آنی جان دقیقا چیکار میکنی؟
روغن که داغ شد خرماها رو اضافه میکنی؟
چقدر باید بمونه؟ یعنی کی بدونیم خرما سرخ شده-من تا حالا خرما سرخ نکردم- حلوای خرمایی چرا درست کردم ( همین تاپیک آموزشش رو خواهم گفت) ولی خرما رو سرخ نکردم.

سلام ببخش من جای آنی جواب میدم....
هسته خرماهارو جدا میکنیم توی یه ظرف میریزی بعد کمی روغن اضافه میکنی با شعله کم که خوب سرخ شه بعدش اگه دوست داشتی کمی کنجد سفید روی خرماها میپاشی تا اونم یه تفتی بخوره ...زمانش بستگی به ذائقه داره هرچی بیشتر سرخ شه وقتی سرد شه ترد تر میشه...بعد میاریش سر میزو نوش جانش میکنی...(البته ما با کره طبیعی یا روغن کرمانشاهی درستش میکنیم)سرشار از انرژیه لیلا جونی
:thumbsupsmileyanim:

antenyus

Active member
آنی جان دقیقا چیکار میکنی؟
روغن که داغ شد خرماها رو اضافه میکنی؟
چقدر باید بمونه؟ یعنی کی بدونیم خرما سرخ شده-من تا حالا خرما سرخ نکردم- حلوای خرمایی چرا درست کردم ( همین تاپیک آموزشش رو خواهم گفت) ولی خرما رو سرخ نکردم.

جدا...اوه پس نیم عمرت بر فناست....زودی برو سرخ کن تا جیگرت حال بیاد....

روغن رو کمی بذار داغ بشه...بعد خرما ها رو ک هسته شون و در آوردی و از وسط باز کردی بنداز داخلش.... خیلی نیاز ب سرخ کردن نداره...بادمجون ک نیست!!!!.... یه الکی سرخ بشه کافیه....مهم چرب و چیلی بودن خرماست....واقعا خوشمزه میشه حتما امتحان کن....یه بار ک درست کنی دستت میاد باید چیکار کنی....
مامانم با این روغن های حیوانی درست میکنه...ما بهشون میگیم روغن زرد....شما چی وگید؟؟؟؟....
اگه درست کردی خبرشو بده ک دوست داشتی یا نه......
:smilies-azardl (113

am-ml

New member
جدا...اوه پس نیم عمرت بر فناست....زودی برو سرخ کن تا جیگرت حال بیاد....

روغن رو کمی بذار داغ بشه...بعد خرما ها رو ک هسته شون و در آوردی و از وسط باز کردی بنداز داخلش.... خیلی نیاز ب سرخ کردن نداره...بادمجون ک نیست!!!!.... یه الکی سرخ بشه کافیه....مهم چرب و چیلی بودن خرماست....واقعا خوشمزه میشه حتما امتحان کن....یه بار ک درست کنی دستت میاد باید چیکار کنی....
مامانم با این روغن های حیوانی درست میکنه...ما بهشون میگیم روغن زرد....شما چی وگید؟؟؟؟....
اگه درست کردی خبرشو بده ک دوست داشتی یا نه......
:smilies-azardl (113
ما میگیم : روغن خوش(خوش تو زبون محلی ما همون خوشمزه هست)
ممنونم،باشه حتما خبرش رو بهت می دم(البته من روغن خوش دوس ندارم ولی با همین روغنای گیاهی درست خواهم کرد)

!SeCreT!

New member
ما میگیم : روغن خوش(خوش تو زبون محلی ما همون خوشمزه هست)
ممنونم،باشه حتما خبرش رو بهت می دم(البته من روغن خوش دوس ندارم ولی با همین روغنای گیاهی درست خواهم کرد)

ما به زبون خودمون میگم روین دان (روغن دان) :4d564ad6:

negar91

New member
صحبانه اصلی ترین وعده غذاییه کسانی که عادت به مصرف منظم صبحانه دارن متابولیسم پایه بدنشون بالاتره در نتیجه دارای وزن متناسبتری هستن نقش صبحانه توی یادگیری هم که کاملا مشخصه
به نظر شخصی من صبحانه باید متنوع باشه 2 روز پشت سر هم اگه از یه ماده استفاده کنیم باعث میشه روز سوم به اون بی میل باشیم در کل یه نسخه پیشنهادی رو میذارم
نان + پنیر + گردو + آب میوه طبیعی
نیمرو + خرما + چای
خوراک عدسی
فرنی
کره + مربا یا عسل + شیر
نان سنگک + خیار و گوجه + پنیر+ چای
سالاد ماکارونی + آب میوه
حلیم + چای
من به شخصه صبح ها به عشق خوردن صبحانه بیدار میشم و تحت هیچ شراطی از موادی مثل کیک و بیسکویت و قندهای ساده استفاده نمیکنم چون این مواد به علت اندیس گلیسمی بالا سریع قند خون رو بالا میبرن ولی به دنبال اون باعث هیپو گلیسمی میشن

شفيع

Well-known member
من گه صبحونه فقط تخم مرغ ميخورم اگه نباشه هيچي نميخورم.خودشم نيمرو روغنشو اضافه ميريزم.

parnian24

New member
اشكنه كشك زرد.:motat:دستورشو از عمم بپرسم مينويسم:33:
انم دستورش كه از نت سرچ كردم:dadad4:
» طرز تهیه کشک زرد و آچار زابلی (سیستانی) [تاریخ 1391/10/15 23:50]
کشک زرد (کشک زابلی) : مخلوطی تخمیر و خشك شده از بلغور گندم، ادویه، زرد چوبه و دوغ است . این مجموعه را به مدت یک هفته الی ده روز در کیسة نخی می‌گذارند، سپس آن را درآورده و پس از ورزدادن، پودر می‌کنند. کشک زابلی به صورت یک غذای کامل و مقوی در مدت کوتاهی طبخ می‌شود. برای مصرف، مقداری ازآن را با روغن و پیاز سرخ می کنند، سپس رویش آب می ریزند و می گذارند تا بجوشد .

آچار : آچار ترکیبی است از خمیر: پیاز، آرد گندم جوشیده و زردچوبه. آچار به شکل دایره‌های کوچک، خشک و به نخ کشیده می‌شود و به انواع خورش‌ها، طعم و لعاب می‌دهد.

nafare aval

New member

چ جالب...ما هم از اینا داریم...ما لای خمیر اسفناج می ذاریم...قبلش پیازداغ میکنیم و اسفناج بخار پز شده رو با پیاز داغ یه سر تفت الکی میدیم کمی ادویه و فلفل...(من تندشو بیشتر دوس دارم ) بعد میذاریم لای خمیر و سرخ میکنیم...داخل فر هم میشه گذاشت...ولی هرچی چرب تر خوشمزه تر!!!!.....طرفای ما بهش میگن اگینجه....نمیدونم چرا؟؟؟؟....

مام همین مدلی درست میکنیمش ... ما بهش میگیم بولانی.
راستی من دوس دارم صبحانه نون ساده و انگور بخورم.آدم اینقد بعدش احساس شنگولی میکنه که خوتون باید تجربه کنین!مممممممممم

am-ml

New member
طرز تهیه املت تخم مرغ با سبزیجات

تخم مرغها را در ظرفی شکسته به ازای هر تخم مرغ یک قاشق آرد و یک قاشق شیر اضافه كنید، نمک و فلفل زده خوب به هم بزنید...
omelet-sabzijat.jpg
مواد لازم برای
برای 2 نفر:
تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا كمی
نمك و فلفل به مقدار لازم
روغن كمی
سبزیجات(قارچ تفت داده،پیاز تفت داده،نخود فرنگی) به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. تخم مرغها را در ظرفی شکسته به ازای هر تخم مرغ یک قاشق آرد و یک قاشق شیر اضافه كنید، نمک و فلفل زده خوب به هم بزنید.

2. كمی روغن در ماهیتابه ریخته داغ كنید سپس مایه تخم مرغ را داخل ماهیتابه بریزید.

3. شعله گاز را كم كرده در ماهیتابه را بگذارید.

4. بعد از حدود ۵-۶ دقیقه که تخم مرغ خوب پخته شد و خودش را گرفت، مخلوط سبزیجات پخته را روی یک نیمه تخم مرغ قرار داده کمی پنیر پیتزا روی آن پاشیده نیمه دیگر تخم مرغ را روی آن برگردانید. 5. پس از آب شدن پنیر از روی حرارت بردارید و با سبزی یا سالاد میل کنید نوش جان.(این غذا برای صبحانه هم عالیست)

منبع : وبلاگ نیلا حق پناه

am-ml

New member
رولت نان و پنیر
برای تهیه رولت نان و پنیر احتیاج به مواد زیر دارید:
یک عدد نان همبری (بقیه نون ها هم میشه)
خیار یک عدد
گوجه یک عدد
پنیر خامه ایی به میزان لازم
اگه نان تان بیات شده مقداری شربت پرتقال
روش تهیه:
1. نان را از وسط باز میکنیم. خمیر وسط نان را خالی میکنیم. اگر نان خشک بود و قابلیت رول شدن نداشت و یا بیات شده بود و تازه نبود مقدار بسیار کمی شربت پرتقال روی نان اسپری کنید.
2. یک لایه پنیر روی نان بکشید. مثل من زیاده روی نکنید که از همه طرفش بزنه بیرون.
3. خیار را ریز ریز میکنید و روی پنیر میریزید.
4. گوجه را تیکه تیکه میکنید تخم ها و قسمت های آبکی ش رو جدا میکنید و باقی قسمت ها رو ریز ریز میبرید و روی خیارها میریزید.
5. نان را به آرامی رول میکنید و برش میزنید و نوش جان میکنید.

منبع: وبلاگ قاتق

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
یعنی دلتون میاد این سفره دست نخورده بمونه؟؟!!!
اتفاقا لیلا جون من عاشق صبحونه ام
اصلا نهار و شام برام مهم نیست! اصلا منتظر حاضر شدنشون نیستم اما واسه صبحونه اصولا خودم پیش قدم میشم
و همینایی که بچه ها گفتن می خورم اما نون و پنیر و گردو رو خیلی خیلی دوس دارم (اگه گردو نباشه اونوقت دیگه امکان نداره نون و پنیر بخورم! نون و کره و عسل می خورم یا مربا و ...)+ چای
حلیمم واسه صبحونه عالیه ، که اونم خب اصولا از بیرون تهیه میشه
امضاتونو خیلی دوست دارم.

بالا