صادق هدایت؛ نهاد ناآرام یک بوف کور

mj1919

New member
دوست عزیزم قرار نیست تو این انجمن همگی یه نوع طرز فکر داشته باشن:motat: دوس ندارم از عقایدم تو انجمن حرف بزنم و بعدش به نقد عقایدم بپردازن:wacsmiley: اینکه حالا شما خوشتون نیومده دلیل نمیشه اینجا من دلایل اینکه خوشم اومده رو بشمارم. و بالعکس. :whistle: درضمن دوست عزیز اگه صلاح بود همون اول که نوشتم محشره دلایلشم ذکر میکردم. چون حرفی نزدم و فقط به کلمه محشره بسنده کردم پس یعنی اینکه لزومی به گفتنش نبوده!!!!!!!!!! :33:

از ادبیات مودبانه تان ممنونم

قصد تفتیش عقاید هم ندارم، هرکسی آزادانانه ، آزاد هست که عثاید خودشو داشته باشه،

فقط پیشنهاد کردم که در صورت تمایل، از عقایدتون دفاع کنید،

موفق باشید

mikhak s

New member

از نظر من توصیف و فضاسازی هدایت در این رمان بسیار زیبا و تاثیر گذار هست... شاید خیلی ها رمان رو از دید محتوایی و معنوی نپسندن... اما از بعد ادبی رمان بسیار قوی و فوق العاده تاثیر گذاری هست... من رمان های ایرانی و دیگر کشورها رو خیلی زیاد خوندم... تا به حال با هیچ رمانی اینقدر تحت تاثیر قرار نگرفته بودم... فضاسازی رمان فوق العاده زیبا و تاثیر گذاره... انسان از فضای ذهنی خودش کاملا خارج میشه و وارد فضای ذهنی راوی میشه... جزء جزء ماجرا رو با تمام وجود حس میکنه... میبینه! و مثل سمباده روح مخاطب رو چنان میتراشه که روح راوی تراشیده شده... کم نبوددن کسانی که با خوندن این رمان دست به خودکشی زدن!!! این مساله چیزی رو جز قدرت نویسنده در به اختیار گرفتن ذهن مخاطب نمیرسونه!
فوق العاده است!

باهات موافقم از نظر ادبي داستان خيلي قوي هست. و انقدر تاثير گذاره كه منم اين كتابو نصفه كنار گذاشتم. كاملا خودمو توي داستان تصور ميكردم هر وقت هم اسم بوف كورمياد سريع يه ارابه با يه آسمان ابريو سياه رو تصور ميكنم.

mikhak s

New member
من یه سوال برام پیش اومده

واقعا هر داستان یا مطلبی که روح مخاطب رو با سمباده بتراشه، مخاطب رو زجر بده، و اونقدر تحت تاثیر این «سایش» قرار بده، که مجبور شه اونو نیمه خوانده رها کنه، ینی مطلب خوبی بوده؟

معیار خوب بودن یه مطلب اینه؟

درسته اين داستان فوق العاده سياه هست ، ولي از نظر ادبي ،نوع نوشتن نويسنده ، طرز بيانش اينكه مخاطب خودشو با داستان يكي ميدونه كاملا تصورش ميكنه، اينا امتيازاي يه داستان به حساب مياد كه اونو منحصر به فرد ميكنه. و كمتر داستان و رمانايي هست كه مخاطب خودشو با اون نوشته همراه مي كنه.

farzad!

New member
نبوغ اگر راهی برای ارضا نداشته باشد= صادق هدایت میشود

gentelman70

New member
من كتاباي صادق رو خوندم ايشون به جرات ميتونم بگم تو كارشون خيلي خيلي خيلي خبره بودن حالا من كاري با عقايدش ندارم ولي ميدونم كه خيلي تو كارش خبره بود
بوف كورش هم خيلي قشنگ بود، سه قطه خون، سگ ولگرد، اسير فرانسوي،وووووو و وو و وو و و ولي دوست ندارم دوباره آثارش رو بخونم چون انسان رو افسرده ميكنه

بالا