با چه کیفیت و چقدر هم نزدیک ازش عکس گرفتن. واییییییییی
اهههههه
مامان
اینا اذیتم می کنن.
زست ببین چه با صلابت:25r30wi:
با چه کیفیت و چقدر هم نزدیک ازش عکس گرفتن. واییییییییی
اهههههه
مامان
اینا اذیتم می کنن.
والا منم دخترم هر شبم با سوسکا زندگی مسالمت آمیز دارم، انقد سوسک کشتم وقتی منو میبینن خودشون رو میزنن به مردن!!!!
بی بی تی دیشب یکیشون رو کشتم خیلی خاکی بود فکر کنم بیچاره از سر کار اومده بود میخاسته بره پیش زن و بچش که اجل مهلتش نداد!!!ینی الان یه لحظه دلم برای سوسکاتون سوخت
نمیترسن اونا ازت:motat:
بی بی تی دیشب یکیشون رو کشتم خیلی خاکی بود فکر کنم بیچاره از سر کار اومده بود میخاسته بره پیش زن و بچش که اجل مهلتش نداد!!!
والا منم دخترم هر شبم با سوسکا زندگی مسالمت آمیز دارم، انقد سوسک کشتم وقتی منو میبینن خودشون رو میزنن به مردن!!!!
![]()
اینم واسه شروع![]()
فکر کنم خودت چند بار تجربه کردی با این آب و تاب تعریف می کنی.:wacsmiley:من Like عكس سوسكه شدم ولي اين سوسكه حتمأ يه جنتلمن يا ليدي هستش خيلي تميز بود ...
اونايي كه از سوسك ميترسين تصور كنين داريد يجا ساندويج ميخورين بعد يه نصفه هاي راه ميبينين يه جيز لزج جندش آور ﻻي كاهو هستش اونوقت كه نكاه ميكنين ميبينين فقط بايين تنه ي سوسكه ننه مرده هستش ، اين يعني باﻻ تنشو خوردين . نوش جان .
فکر کنم خودت چند بار تجربه کردی با این آب و تاب تعریف می کنی.:wacsmiley:
فکر کنم خودت چند بار تجربه کردی با این آب و تاب تعریف می کنی.:wacsmiley:
بابا شادی این واقی نیسش که پلاستیکی ده تاشو دارم
ای شیطون.:smiliess (8):
خوب از سوسک بریم رو مارمولک چطوره.........از سوسک که خییییییییلی استقبال شد........حالا مارمولک ببینینم
دیدی وقتی دمشو می بریم. دمه جدا واسه خودش حرکت میکنه؟ مهمونی میره؟ غذا میخوره؟
کلا زندگی مستقلی داره.
بهش افتخار میکنم.