شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

k-b

New member
والا منم دخترم هر شبم با سوسکا زندگی مسالمت آمیز دارم، انقد سوسک کشتم وقتی منو میبینن خودشون رو میزنن به مردن!!!!

BBT

New member
والا منم دخترم هر شبم با سوسکا زندگی مسالمت آمیز دارم، انقد سوسک کشتم وقتی منو میبینن خودشون رو میزنن به مردن!!!!

ینی الان یه لحظه دلم برای سوسکاتون سوخت
نمیترسن اونا ازت:motat:

k-b

New member
ینی الان یه لحظه دلم برای سوسکاتون سوخت
نمیترسن اونا ازت:motat:
بی بی تی دیشب یکیشون رو کشتم خیلی خاکی بود فکر کنم بیچاره از سر کار اومده بود میخاسته بره پیش زن و بچش که اجل مهلتش نداد!!!

bahar9368

New member
بی بی تی دیشب یکیشون رو کشتم خیلی خاکی بود فکر کنم بیچاره از سر کار اومده بود میخاسته بره پیش زن و بچش که اجل مهلتش نداد!!!

منم دیروز بود داداشم از سوسکه ترسید من کشتمش بعد بهش میگم حداقل جنازشو ببر بیرون .اونم انجام نداد .خودم بردمش قبرستون :25r30wi::25r30wi:

sara77

New member
الان اتفاقی چشم به این تاپیک افتاد
میگم شما هنوز دارین شوخی میکنین(شوخی با دخترای گل انجمن)خخخخخخخخخ دیگه بسه عاغا زیادی شوخی شد

شفيع

Well-known member
والا من خواهرمو چن روز قبل ديدم كه ز فاصله چند متري داشت به سوسك نيگا ميكرد و جرات نداشت بره جلو گفتم خواهر گيرم خطرناك باشه بنظرت تو تو شكمش جاي ميشي؟!بابا نميدونم اين دخترها چرا همش از سوسك ميترسن

ZIYA1366

New member
من Like عكس سوسكه شدم ولي اين سوسكه حتمأ يه جنتلمن يا ليدي هستش خيلي تميز بود ...
اونايي كه از سوسك ميترسين تصور كنين داريد يجا ساندويج ميخورين بعد يه نصفه هاي راه ميبينين يه جيز لزج جندش آور ﻻي كاهو هستش اونوقت كه نكاه ميكنين ميبينين فقط بايين تنه ي سوسكه ننه مرده هستش ، اين يعني باﻻ تنشو خوردين . نوش جان .

ZIYA1366

New member
278233_474.jpg

اینم واسه شروع :whistle:

1000000000000ⁿ like dariiiiiiiiiiiii

شادی 25

New member
من Like عكس سوسكه شدم ولي اين سوسكه حتمأ يه جنتلمن يا ليدي هستش خيلي تميز بود ...
اونايي كه از سوسك ميترسين تصور كنين داريد يجا ساندويج ميخورين بعد يه نصفه هاي راه ميبينين يه جيز لزج جندش آور ﻻي كاهو هستش اونوقت كه نكاه ميكنين ميبينين فقط بايين تنه ي سوسكه ننه مرده هستش ، اين يعني باﻻ تنشو خوردين . نوش جان .
فکر کنم خودت چند بار تجربه کردی با این آب و تاب تعریف می کنی.:wacsmiley:

شادی 25

New member
دیدی وقتی دمشو می بریم. دمه جدا واسه خودش حرکت میکنه؟ مهمونی میره؟ غذا میخوره؟
کلا زندگی مستقلی داره.
بهش افتخار میکنم.

بالا