شهرمونو معرفی کنیم.

saeedms

New member

وقتي سخن از تبريز مي رود؛ قلم و انديشه نيز در وصف آن عاجز مي نمايد. آري اينجا تبريز است، شهري به قدمت تاريخ و استواري ارك عليشاه، به سرخي عينالي و به كبودي گوي مچيد.

pariya

New member
خوشبحالتوون فاطمه 1990
نایب الزیاره ما هم باشید
التماس دعا...........

saeedms

New member
منده ائلیمین عاشیقییم بولبول شیدا
آشکاردی بو سوئز سینده پنهان اولابولمز
دونیاده گوزل اوئلکه اگر چه سایا گلمز
هش اوئلکه بیزیم آذربایجان اولا بولمز

ariya21

New member
کرمونم که دیگه همتون میشناسینننننن قره قروت هاش حرف نداره

البته پسته کلمپه و قاووت هم داره

جای دیدنی هم که نداره مردمشم که انسان های شریفین و البته مهمان ننواز

بهارک

New member
خرم اباد
ساحل و رانا زحمت معرفیشو کشیدنودر کل جای بدی نیست

estel

Member
ما هم از دیار همان سرزمین موجهای آبی یه روز خوب یه تفریح حسابی و البته همان سرزمین نزدیک به پدیده شاندیز

varia

Well-known member
شوط! از شهرهای شمالی آذربایجان غربی،همجوار با شهرستان ماکو!شهری کوچک ، فاقد خیلی از امکانات.جاهای دیدنی هم تو حوزه استحفاظی خودش نداره ولی با جاهای تاریخی مثله قره کلیسای چالدران،کاخ سردار ماکو،دخمه فرهاد ماکو فاصله چندانی نداره(در حد نیم ساعت) البته خودش یه آبگرم معدنی داره که خیلی برنامه ها واسش ریختن و مهمانسرا،سالن و ... واسش ساختن.

@... zahra

New member
اردبیل
شهر علی دایی
حسین رضازاده
سلیم موذن زاده
وقهرمانان دیگر..............

azin69

New member
من از شهر انزلی هستم.شهری که بیشترین بارندگی در طول سال داره.از جاهای دیدنیش مرداب انزلی.موزه شاه.فانوس دریای .یه جا به نام موج شکن هم داریم که واسه همه ی ما خاطراتی میسازه

gollaleh

New member
شهر من بوکان
عروس کردستان.سومین شهر بزرگ کردنشین....
زبان:کردی سورانی....مذهب:سنی شافعی
شهری که پدر موسیقی کردی(حسن زیرک)، پادشاهان اصیل ترین سازهای کردی ( قاله مه ره و عوسمانه سور)، پدر حیران کردی (علی کردار)، پدر روزنامه نگاری کردی در ایران (ملا محمد قزلجی)، پدر شعر نو کردی (سواره ایلخانی زاده)، پدر داستان نویسی کردی( استاد قزلجی)، بزرگترین کاریکاتوریستان این دیار(سید محمد امین و سید یاسین قریشی) ، نامدارترین مجسمه سازان (عثمان رحمان زاده، خاتوزین و ریبین)، دهها شاعر نامدار معاصر( سید کامل امامی، حقیقی، سیف القضات، مصباح الدیوان، هژار و...) و دهها نویسنده و قلم بدست دیگر از آن برخاسته اند و بیشترین میزان کتابخانه های عمومی در این شهر وجود دارد و فعالین این شهر برای شهرهای دیگر هم کتابخانه صادر می کنند، بیشترین میزان تالیف کتاب میان شهرهای منطقه مربوط به آن است،

جاذبه های تاریخی:غار عمیق قلایچی.مسجدحمامیان.قلعه ی سردار...............
شخصیت های معروف:عبدالرحمن شرفکندی شاعرو نویسنده ومترجم نامدار کردواولین مترجم ایرانی کتاب قانون درطب بوعلی سینا..حسن زیرک خواننده بزرگ کرد...........................
صنایع دستی:قالی بافی.سجاده بافی.پارچه بافی

mahsa.

New member
این تاپیکو بخاطر دوست عزیزمون از اشنویه دوباره بالا میارم.

saye

New member
8195.4.jpg

قلعه رودخان

vifr0hv8zjtot9spjwv0.jpg

باغ محتشم
وای خدای من........اینجا ایرونه...عجب جاییه...مثه دیوار چین میمونه...............!!!!!!!!!!!!!!!!!1

بالا