زنگ هم بزنیم فوق فوقش می گن ما توی اطلاعیه زدیم تا 13 شهریور اعلام می کنیم ، هنوز که سیزدهم نشده !!!!
بچه ها باید به شماره های جدید زنگ بزنیم ، اگه کسی شماره ای داره از این وزارت خونه کوفتی که به سنجش مرتبط باشه یا رسیدگی کنند بذاره اینجا تا تماس بگیریم .
واقعا که الان یه روزه این همه ادم دارن استرس میکشن ، هیچ کس عین خیالش نیست . دیگه واقعا شورش رو در آوردن
دوستان از همین الان شروع کنید به زنگ زدن به خبرگزاری ها مخصوصا ایسنا
چون هنوز هم که هنوزه من فکر میکنم پورکاظمی فک میکنه ما نتایج رو میبینیم و مسئله حل شده
انقدر زنگ بزنید که همه عالم خبردار شه.چقدر تو سرمون بزنن هیچی نگیم؟؟؟
ایسنا
61972000
داخلی 427
باشگاه خبرنگاران
22012647
خبرگزاری دانشجو
۸۸۳۸۱۵۲۱ | ۸۸۳۸۱۵۲۴
بچه ها لطفا شماره خود سنجش رو هم بذارید
دوستان از همین الان شروع کنید به زنگ زدن به خبرگزاری ها مخصوصا ایسنا
چون هنوز هم که هنوزه من فکر میکنم پورکاظمی فک میکنه ما نتایج رو میبینیم و مسئله حل شده
انقدر زنگ بزنید که همه عالم خبردار شه.چقدر تو سرمون بزنن هیچی نگیم؟؟؟
ایسنا
61972000
داخلی 427
باشگاه خبرنگاران
22012647
خبرگزاری دانشجو
۸۸۳۸۱۵۲۱ | ۸۸۳۸۱۵۲۴
خدا وکیلی تو کارا خونه به کمی کمک کنید به مامان ،تا کمی خسته شوید خوابتون ببرهمن که دیشب رو نتونستم بخوابم. همه ش خواب و بیداری اون قسمتش هم که خوابم میبرد همه ش کابوس بود. امروز مجبورم جایی برم که اونجا اینترنت جواب نمیده، میمیرم تا برگردم خونه. خدا کنه برمیگردم جوابا اومده باشن. انشاالله که همه تون موفق باشید.
چه فایده ای دارد همه را از کار بی کار می کنیدسنجش بر نمیداره.کی به ما اهمیت دادن که این دفعه دوم باشه.تلفنا یا اشغاله یا بر نمیدارن
این کارارو باید بسپریم به خبرنگارا.دیدید که دیروز انقدر زنگ زدیم به ایسنا که جواب گرفتیم و خبرشم رو سایتشون هست.فقط به ایسنا زنگ بزنید.
چه فایده ای دارد همه را از کار بی کار می کنید
مثل اینه که تو ترافیک بگویید همه با هم بوق بزنید
تا راه باز شود اون وقت راه باز میشه؟
من تجربه کردم برای هر چیز که خیلی خیلی خیلی بی تابی کنم سخت تر بدستش می آورمبچه ها میبینید چطور خبر شیرین و خوشحال کننده قبولی تو ارشد و گرفتن نتیجه چند سال تلاشمونو
عین زهر مار بهمون تلخ میکنن.اگه همین الانم نتیجه بیاد حتی زده باشه دانشگاه تهران عکس العمل خاصی از خودم نشون نمیدم.چون دیگه انرژی برام نمونده
من که نمیبخشمشون
ایسنا جواب نمیده که