فردا ببنیم چی میشه حالا .:idea_majidonline:
اوه اوه
بیا یه اسپند برات دود کنیم. چش نخوری یه وقت
فردا ببنیم چی میشه حالا .:idea_majidonline:
امشب کسی خوابش میبره؟
همه فکرمون مشغوله...
خدا خیرشون نده کلی ذوق داشتیم قبول بشیم بریم دنبال ثبت نام....اما الان افسرده یه گوشه نشستیم مایوسانه سنجش رو رفرش میکنیم.....
عمو درد بگیری فردا تا ظهری میزنی جوابارو؟!
اوه اوه
بیا یه اسپند برات دود کنیم. چش نخوری یه وقت
زحمتت میشه بخدا میخوای اصلا ن جوابا بزن ن اطلاعیه ای!!! کشته منو این همه بیخیالیتهمچنین عمو :sadsmiley:قول نمیدوم.. ولی قطعا تا ظهر اگه هم جوابا نیاد یه اطلاعیه میزنم از نگرانی در بیاین
- - - Updated - - -
دستت درد نکنه عمو دسستو بند میکنم توو وزارتخونه.. سربازی که رفتی؟..
زحمتت میشه بخدا میخوای اصلا ن جوابا بزن ن اطلاعیه ای!!! کشته منو این همه بیخیالیت
دوستان کسی به سایت خبری من و تو دسترسی نداره؟؟؟از طریق اونا اقدام کنید شاید نتیجه بده
همچنین عمو :sadsmiley:قول نمیدوم.. ولی قطعا تا ظهر اگه هم جوابا نیاد یه اطلاعیه میزنم از نگرانی در بیاین
- - - Updated - - -
دستت درد نکنه عمو دسستو بند میکنم توو وزارتخونه.. سربازی که رفتی؟..
این لینک مال امروز هستش. نظرات رو هم سریع منتشر میکنن. برید اینجا حرفاتونو بزنید.
نتایج آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی اعلام شد
اینقدر نظر بدید تا بشه خبر اول بخش پر بحث ترین ها. به گوششون حتما میرسه. این خبرگزاری ها دنبال این این سوژه هان.
دوستان همین الان شروع کردن به نمایش دادن نظرات. شروع کنید به نظر نوشتن و تا میتونید نظرات رو لایک کنید. بی نتیجه نمیمونه. تا حالا تعداد خیلی زیادی نظر گذاشتن. هرکدومتون 3 4 تا بزارید با متن های گوناگون.
دوستان کسی به سایت خبری من و تو دسترسی نداره؟؟؟از طریق اونا اقدام کنید شاید نتیجه بده
دوستان به سایت جام جم بریدو در قسمت تماس با ما متن زیر رو وارد کنید :
با سلام
امروز خبری مبنی در اعلام نتایج ارشد پزشکی اعلام گردید که متاسفانه علی رغم اعلام این خبر از طرف سایت سنجش پزشکی، وقتی داوطلبین برای مشاهده نتایج به سایت مراجعه کردند مشاهده شد که سایت مختل شده و فقط نتیجه مردودین ازمون اعلام می گردد . لذا خواهشمند است خبر فوق را منتشر نموده و از سایت سنجش پزشکی توضیحات لازم را بخواهید.
با تشکر
لینک سایت :
جام جم آنلاین
این لینک مال امروز هستش. نظرات رو هم سریع منتشر میکنن. برید اینجا حرفاتونو بزنید.
نتایج آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی اعلام شد
اینقدر نظر بدید تا بشه خبر اول بخش پر بحث ترین ها. به گوششون حتما میرسه. این خبرگزاری ها دنبال این این سوژه هان.
دوستان همین الان شروع کردن به نمایش دادن نظرات. شروع کنید به نظر نوشتن و تا میتونید نظرات رو لایک کنید. بی نتیجه نمیمونه. تا حالا تعداد خیلی زیادی نظر گذاشتن. هرکدومتون 3 4 تا بزارید با متن های گوناگون.
میگم تو همین نظرات یه نفر گفته کسانی که مال حوزه ی تهران هستند تونستن نتایج رو ببینن کسی صحتشو میدونه؟؟ایا کسی بوده از تهران که نتیجه رو دیده باشه؟؟؟؟