alireza-ja
New member
بخدا دیگه فک کنم زدن
شما چ رشته ای هستی ک با 36 معجزه روزانه داری؟اینو دیگه راست میگن خداییش من با 36 دعام اینهن معجزه شه روزانه بیارم اگه نه لااقل بین الملل تهران رو بیارم وگرنه از غصه دق میکنم دعا کنید دوستان
شما چ رشته ای هستی ک با 36 معجزه روزانه داری؟
بخدا دیگه فک کنم زدن
خوب چرا دوستمو مجاز کردن؟؟بلاخره یه بین الملل تیپ 3 باید قبول میشد فوقش اون نمی رفت:25r30wi:
تهران دوس دارین؟.:ahi5slcgm04mi8jqqkl
- - - Updated - - -
تهران دوس دارین؟.:ahi5slcgm04mi8jqqkl
بچه ها به نظر من زنگ بزنید.ایسنا تا خبرنگارشون پیگیری کنه.ما که دستمون به اینا نمیرسه
فقط همتون زنگ بزنید که فک نکنن دروغ میگیم
شماره خبرگزاری ایسنا
61972000
ببخشید شما رتبتون چند بود!؟؟ ظرفیت رشتتون چقدر بود!؟؟
رییس نه اینگه استفبال کردم خنده ام گرفت که ما چه حالی داریم و تو چه حالی. خوشبحالت
با عرض معذرت په نه په !
خب من با رتبه 8 از 2 ماه پیش خودم میدونستم قبولم
فقط نمیدونم تهران قبول میشم یا شهید بهشتی؟ آخه تهران فقط 6 تا روزانه میگیره
خب این دیگه چه جورشه؟؟؟
خب مثل آدم میگفتن نتیجه آماده نیست .فردا میزنیم! میخوان شیره بمالن سرمون ؟ که ما نتایج رو مثلا! زود اعلام کردیم؟؟؟
فقط تهران زدم)) محض اطمينان يه دونه ام مشهد
))))
دقیق خاطرم نیس ولی بیوشیمی حدود 500 بود. همه جاها رو هم زدم بینول همه جا. زده پذیرفته نشدید.
ماشالا اشتها).. شهر محل سکونت و رتبه و رشته رو بگو جوابو بدم
برا شماهم پایین همون صفحه نتایج اسم و فامیل میزنه بعدم نوشته پذیرفته نشده اید!؟؟؟
اخه این چه وضع اعلام مردودیته حداقل یه صفحه جدا باز میکردن میگفتن اینجوری دو دل نمونیم....
بلهبرا شماهم پایین همون صفحه نتایج اسم و فامیل میزنه بعدم نوشته پذیرفته نشده اید!؟؟؟
اخه این چه وضع اعلام مردودیته حداقل یه صفحه جدا باز میکردن میگفتن اینجوری دو دل نمونیم....
همه ميگن خوش اشتهام)))
هماتو 25 تهران
خوباشو سوا کن پليز)))
همه ميگن خوش اشتهام)))
هماتو 25 تهران
خوباشو سوا کن پليز)))
بله
تفکر تعقل شعور انسانیت دوست داشتن اقوام توی این سازمان سنجش وجووود نداره. حالا یه صفحه دیگه؟ اینا اصن به این چیزا فکر میکنن؟