شرکتهای بازاریابی یا...؟

maxin

Well-known member
سلام دوستان

چن روزپیش یکی از دوستان دوران دبیرستانم ک هنوز باهم تلفنی درارتباط هستیم. بهم زنگ زدگفت:یه کار نیمه وقت برات پیدا کردم اگه مایلی بیای چهار شنبه بیا ببینمت.منم فکرکردم شاید کار عادی باشه خوب بود قبول میکنم دیگه.
حالاامروز رفتم آخرش فهمیدم همون شرکتای هرمیه !!این بار حقشون اینه که بجای گردش پول خرید وفروش کالا روبهانه کنن وبا این مبادلات ظاهری برن جلو.دوستم از دانشگا پیام نور باشون آشنا شده.
من رفتم اونجا چون فک کردم شاید کارشون یه حالت حسابداری چیزی باشه تا فهمیدم این کارانیست خواستم برگردم که با کلی خواهش گفتن اقلا وایس واست توضیح بدیم چیه شمااشتباه متوجه شدی!
هیچی دیگه یه نیم ساعتی توضیح دادن وهزار جور سند ومدرک از فلان وزارت خونه وجاهای مختلف آوردن که ثابت کنن کارشون قانونیه.
اسمش یه همچین چیزایی بود:بازاریابی سالم شرکتها (اسمش دقیقا این نبود ولی فک کنم همچین اسمی باید باشه).
منم خیلی قاطع گفتم نه و برگشتم و کلی پشیمونم که یه ساعتی وقتمو صرف اونا کردم میتونستم بجاش یه چرت بزنم.
.دوستان حواستون باشه اینا پوست عوض کرد والا همون حروم خوران.
درسته اقتصاد داغونی داریم ولی با این کارا هم بیشتر به گند کشیده میشه .
یه مشت آدم حریص ومفت خور یه همچین چیزایی راه انداختن ودارن از بی توجهی ما نهایت استفاده رو میبرن.
جالب اینجاست که دفتر یارو تو مرکز شهر ویکی از پر رفت وآمد ترین خیابوناست!!!
نمیگم چی گفتن که تبلیغشون نشه ولی همینو بدونیدکه این بار با بهانه فروش کالا بدون دلال واونم با قیمت کمتر از کارخونه تولیدی!!!(ینی اینا در مورد ملت چی فکر کردن خدامیدونه) ظاهر شدن.
هیچ گونه اطلاع رسانی هم تو مطبوعات در مورد اینا نمیشه که مردم متوجه بشن.

من در مورد اینا بیشتر ازاین نمی دونم اگه دوستانی هستن که اطلاعات بیشتری در این خصوص دارن همین جابذارن.

آخرین ویرایش:
بالا