سلام خسته نباشید میشه منابع مناسب برا دروس و بگید؟
سلام،کی از خبر لغو آزمون خبر قابل اطمینان داره؟آخه ظاهرا یه عده به بهانه تقلب در آزمون باعث شدن که به احتمال قوی آزمون از امسال حذف بشه هر کی خبر داره منم ئاز این نگرانی در بیاره.:smiliess (12):[/QUOسلام.من زنگ زدم دانشگاه تهران پرسیدم و گفتن هنوز اصلا معلوم نیست و چیزی بهشون ابلاغ نشده و خبری بشه خودشون اعلام میکنن...
یعنی امسال هنوز معلوم نیس برگزار میشه یا نه؟؟؟
دقیقا منم از ارشد استریت گذشتم.... الانم دقیقا همونچیزی که واسه ارامشت بهش فک میکنی منم فک میکنم ولی حتی اگه یه نفر با پارتی رفته باشه نمیگذرمسلام اون موقع ها که تصمیم گرفته بودم تو این ازمون شرکت کنم وقتی حرفای شمارو تو انجمن خوندم گفتم نه مگه میشه کسی بخونه وقبول نشه؟؟؟؟با چنان انرژی درس میخوندم که فقط خدامیدونه همه درسا رو از رو رفرنس خونده بودم با خلاصه نویسی فقط برا اناتومی 6و7 تا کتاب خونده بودم طوری که درسنامه ها برام مسخره میومد.سرجلسه هم ب نظرم بد ندادم نمیگم اون ضریب یکا سخت بود ولی براهمه اینطوری بود اما حالا اسمم نیست اصلا باورم نمیشد!!!!!!!!!!!حالا میفهمم چه اشتباه بزرگی کردم ارشدم ندادم !!!!!!!حالا هم کارنامه بی کارنامه! حالا هم فقط این بهم ارامش میده حتما اون 20 نفر ازمن بهتر بودن!!!!!!!!!!!!!!!!