یکی از دوستای من قول داده که بعد این که قبولی قطعی بیاد کمکمون میکنه البته من باهاش در ارتباطم ولی گفت که میاد ت سایت به همه کمک می کنه
دوستت کلاس هم رفته؟
یکی از دوستای من قول داده که بعد این که قبولی قطعی بیاد کمکمون میکنه البته من باهاش در ارتباطم ولی گفت که میاد ت سایت به همه کمک می کنه
سلام من شک ندارم همه مون موفق میشیم ظرفیتام زیاد میشه:4d564ad6:منم گری میخونم برا اناتومی سروگردن میخونم.خوشحالم که بالاخره یه نفر اعلام آمادگی کرد:smiliess (3):من دارم درسنامه و رفرنسرو با هم میخونم البته نه اینکه کل رفرنس رو بخونم فقط اون قسمتایی که تو درسنامه اومده کاملشو از کتاب میخونم و بقیه مبحثا رو که تو درسنامه نیومده فقط یه روخوانی میکنم تا مطلب بیاد دستم...کتابای اسنل رو هم میخونم..دو تا از بچه های دانشکدمون که سال بالایی من بودن تو دوره چهارم این آزمون قبول شدن..اونام همین کارو میکردن و از بین دروس فقط آناتومی و فیزیولوژی رو از رفرنس خوندن بقیه رو فقط درسنامه خوندن هیچ کلاسیم ثبت نام نکرده بودن فقط خودشون خوندن...ایشاالله که مام بتونیم مثه اونا موفق باشیم:smiliess (8):
سلام منم هستم البته همراهش برا ارشدم میخونم.منم فقط اناتومی رفرنس می خونم از سرو گردن شروع کردم.دوستلن کسی هست از تبریز که بخواد تو این ازمون شرکت کنه؟باهم بخونیم... بجه ها فیزلوزی اخه رفرنساش خیلی سنگینه اخه...........................
باشه مرسی.ایشاللا هممون قبول شیم.
اون دوست من کلاس نرفته من خودم خبر دارم
عزیزم دوستای منم که قبول شدن مدرک زبان ندادناین دوست شما مدرک زبانش رو هم موقع ثبت نام داشته یا نه؟
سلام دوستان من متقاضی شرکت درازمون امسال هستم اما میخوام مطمئن باشم که طرح اجباری نیس اخه من فقط همین امسال میتونم شرکت کنم:sadsmiley:
نه عزیزم مطمئن باش طرح رفتن اجباری نیست .من خودم شخصا رفتم تهران و از مسئولش پرسیدم و دیگه اینکه اگه شرایط شرکت در آزمونو واسه دوره ششم خونده باشی گفتن حتی کسانی که طرحشونو شروع کردن، بعد از قبولی در آزمون باید مرخصی از طرح بگیرن !!!طرح منم اجباریه دوستم .خیالت راحت باشه:smilies-azardl (113
ممنون ازراهنماییت دوستم:thanks: اما گویا امسال بچه ها اکثرا ازنتیجه راضی نبودن این نگران کننده ست
درود بیکران
شرایط پذیرش چجوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرایط سنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معدل لیسانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معدل دیپلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا به این چندتا سوال جواب بدید