شده فکر کنی خیلی قهرمانی!!!?

ROJO

New member
تابحال پیش اومده یه کار انجام بدی بعد بگی من چقد باحالم در حدی که عمیقأ احساس Hero بودن بهت دست بده:a2d3:

اول خوودم میگم 2تا خاطره دارم :))

یه گنجشک زیر بوته ها پیدا کردم که یه کم زخمی و بی حال بود و من خیلی راحت گرفتم بردمش خونه. بهش اب دادم و چند دقیقه بعد پرواز کرد ، منم در پوست خودم نمیگنجیدم:rolleyessmileyanim:

وقتی دوم دبستان بودم، 2-3تا از بچه های پنجمی بودن که ماها رو اذیت و مسخره میکردن، یکیشون یه بار نقاشیمو از دستم گرفت که ببینه بعد دقیقا انداخت زیرپا لگدش کرد:New (6):، عاقا گذشت و یه روز ما داشتیم تو حیاط مدرسه وسطی بازی میکردیم و این طرف نشسته بود به مسخره کردن،خلاصه همینکه توپ به من خورد کلی خندید، منم رفتم جلو یه دونه خوابوندم تو گوشش!خیلی حال کردم انگار از زن تناردیه انتقام گرفته باشم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult نمیدونم اون لحظه چطور دستم به صورتش رسید فقط میدونم که بد زدمش، اگه دیگه سمت ما اومد همون بود نیومدم همون! :)) ;)

ROJO

New member
ههههه خیلی عجیبه 01 مگه میشه نداشته باشی، من زیاد دارم حالا 2تاشو گفتم یا اینکه من خیلی زندگی پر هیجانی داشتم هوووم:ph34r-smiley::riz481:

mexin

Well-known member
تابحال پیش اومده یه کار انجام بدی بعد بگی من چقد باحالم در حدی که عمیقأ احساس Hero بودن بهت دست بده:a2d3:

یه گنجشک زیر بوته ها پیدا کردم که یه کم زخمی و بی حال بود و من خیلی راحت گرفتم بردمش خونه. بهش اب دادم و چند دقیقه بعد پرواز کرد ، منم در پوست خودم نمیگنجیدم:

وقتی دوم دبستان بودم، 2-3تا از بچه های پنجمی بودن که ماها رو اذیت و مسخره میکردن، یکیشون یه بار نقاشیمو از دستم گرفت که ببینه بعد دقیقا انداخت زیرپا لگدش کرد:New (6):، عاقا گذشت و یه روز ما داشتیم تو حیاط مدرسه وسطی بازی میکردیم و این طرف نشسته بود به مسخره کردن،خلاصه همینکه توپ به من خورد کلی خندید، منم رفتم جلو یه دونه خوابوندم تو گوشش!خیلی حال کردم انگار از زن تناردیه انتقام گرفته باشم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult نمیدونم اون لحظه چطور دستم به صورتش رسید فقط میدونم که بد زدمش، اگه دیگه سمت ما اومد همون بود نیومدم همون! :)) ;)

ای قهرمان! ای پهلوان! ای سیلی زننده!! ای کمک کننده! کلمات دارن کم میاین دیگه چی بگیم...........:bunnyearsmiley:
آفرین

maxin

Well-known member

یه گنجشک زیر بوته ها پیدا کردم که یه کم زخمی و بی حال بود و من خیلی راحت گرفتم بردمش خونه. بهش اب دادم و چند دقیقه بعد پرواز کرد ، منم در پوست خودم نمیگنجیدم:rolleyessmileyanim:

کوزت قهرمان ....... ببخشید روجوی قهرمان خوب زدی تو دک وپوزش کاش یه جف پام میرفتی تو حلقش که دیگه مدرسشم عوض می کرد!!

ROJO

New member
هاهاها باشه اویزه گوشم میکنم نصایح دوستانو

شهاب

New member
آره شده.آقا یه بار من یه جا مانع فلزی بود فکر کردم راحت میتونم از روش بپرم.اومدم بپرم.پریدن همانا و ترق محکم پای ما خوردن به مانع همان.پامم که کبود شد!

sepideeee

New member

ای کاش سوالو برعکس می کردی .. می گفتی : تا حالا شده فکر کنی قهرمان نیستی ؟؟؟؟ :New (6):

ROJO

New member

سلام ...

یــادــش نمیـــاد بنــده خــدا ... شایــد داشتـه باشــ...

خــــــــــوش بــ حالتـــون ... قــدرشـــو کــ می دونیــن حتمـــا ؟!!!!

:bunnyearsmiley:

دوزش دالم:rolleyessmileyanim::riz481:

بالا