شبکه‏‌‌‌های اجتماعی و ترویج بدحجابی

رها45

New member
صحبت از کار فرهنگی شد. کار فرهنگی به این میگن که مردم رو تو انتخاب چیزی که می پوشن یا چیزی که سرشون می کنن یا نمی کنن آزاد بذاری تا خودشون انتخاب کنن.بعد بیایی در کنار اون حجاب و نحوه پوشش درست رو تبلیغ کنی از راه فرهنگی (نه با ون گشت ارشاد) اجازه بدی مردم خودشون تصمیم بگیرن که کدوم رو ترجیح میدن انتخاب کنن نه اینکه بیایی شونصد تا مامور بریزی تو خیابون که کشون کشون دختر مردم رو بچپونن توی ون.اکثر همین افرادی که به قول شما بی حجابن فقط از روی لجبازی دارن این کارو میکنن.شاید اگه این همه سخت گیری نبود وضعیت به ظن شما این قدر بغرنج نمی شد. تو اخبار دایم می شنویم که تو فرانسه یا ترکیه از ورود خانم های با حجاب به مدرسه یا محل کاری جلوگیری میشه و اون رو تو بوق و کرنا می کنیم که ای وای حق شهروندی فلان شد و بیسار شد.خوب ما هم داریم همون کار رو بصورت برعکس انجام میدیم.یعنی این کار ما توجیه داره ولی کار اونا نه؟
امام علی میگه انسان رو از هر چی منع کنی به سوی اون میره اجبار اشتباهه.
اگه تو فرانسه یا ترکیه مردم به سوی حجاب سوق پیدا کردن به خاطر اینه که اونا به اشتباه خودشون پی بردن و فهمیدن که راه رو اشتباه رفتن ولی ماها داریم راه رفته اونا رو دوباره میریم راهی که اخرش بن بست و منجلابه . میدونم منظور شما از این حرفا دفاع از اونا نیست ولی با اشاره شما به این موضوع بهتر دیدم که بگم.یه چیز دیگه حجاب موضوع اجتماعیه نه فردی که اگه فردی اونو رعایت نکنه کل حامعه گرفتار میشه

ba ba barghi

Well-known member
شما فک می کنید اون ور دنیا هیچکس مشکل نداره ؟ هیچ مریض ج..ن..س..ی نیست ؟ همه جا آدم روانی هست ...
وقتی یک بانو بتونه خودش رو با حجاب... از حجوم یک شیطان نفس نجات بده چرا اینکار رو نکنه ؟؟؟
شاید بحث اصلی امنیت روحی و روانی وگاهی جانی خود بانوان هست... برید توی اینترنت سرچ کنید ببینید توی دنیا چه خبره ؟؟؟
اسلام خیلی بلند نظرانه میگه حجابت رو حفظ کن تا روحت حفظ بشه... حالا یه عده ای خودشون رو اسیر میدونن...

تا کی باید بانوان گرامی ؛تاوان شیطان نفس شما آقایون رو بدن ؟؟؟ هوم؟؟خویکم شیطانتون رو کنترل کنین..گیر افتادیماا
:j58r36j3gcr4suxymup

مجید دیجی

مدیر بخش

تا کی باید بانوان گرامی ؛تاوان شیطان نفس شما آقایون رو بدن ؟؟؟ هوم؟؟خویکم شیطانتون رو کنترل کنین..گیر افتادیماا
:j58r36j3gcr4suxymup

سلام
اول که خوشحالم مطالب رو به این خوبی مطالعه کردید...

دوم این جور بیماری ها فقط مربوط به آقایون نیست ... درصدی از اسید پاشی ها در دنیا توسط خانم ها که میتونه ریشه در همین مسائل داشته باشه صورت میگیره ... توی همین ایران خودمون یک مورد اسید پاشی توسط خانمی بر روی خانم دیگر صورت گرفته ... چون طرف فکر می کرده این طرف مقابلش شاید در آینده مورد توجه شوهرش قرار بگیره ....

سوم متاسفانه در دنیای بزرگ و عجیب و غریب امروز انواع این انحرافات توسط خانم ها به خانم و آقایان به آقایان و... وجود داره ( بازگشت قوم لوط نفرین شده ) ... ( من واقعا معذرت می خوام که این مطلب رو نوشتم ... ) ... اما این جور تمایلات شیطانی می تونه خیلی سریع از یک بیمار روحی به یک نفر مستعد یا غیر مستعد تلقین بشه ...
چهارم من همه رو جمع نبستم .... همه جا ممکنه خوب باشه بد هم باشه ....
شما هم لطفا جم نبندید....... ممنون:riz304::riz304:

mahsast

New member
متاسفانه حجااب در کشور اسلامی ما شعاری بیش نیست در کشوری که اسم اسلامی دارد دخترهای باحجاب نمی توانند از ترس تمسخر ارامش روانی داشته باشند باور کنید این مسئله ایست که الان در دانشگاهها معضل شده بی حجاب ها مورد توجه و باحجاب ها محکومند...........

مجید دیجی

مدیر بخش
متاسفانه حجااب در کشور اسلامی ما شعاری بیش نیست در کشوری که اسم اسلامی دارد دخترهای باحجاب نمی توانند از ترس تمسخر ارامش روانی داشته باشند باور کنید این مسئله ایست که الان در دانشگاهها معضل شده بی حجاب ها مورد توجه و باحجاب ها محکومند...........

خوب این نشون دهنده عصر جاهلیت مدرن هست ...
گذشته از اینکه ما یک کشور شیعه هستیم ... باید به اعتقادات دیگران احترام بذاریم ...

مجید دیجی

مدیر بخش
حجاب فقط مخصوص خانم ها نیست...
====
وقتی بیگانگان مردانگی مردان را هدف گرفته اند....

12617545-b.jpg

213272_711.jpg

مجید دیجی

مدیر بخش
الگو های شرقی ، غرب زده بعضی از جوانان........
قضاوت با خودتون..........

bts_1391445675_af_org.jpg

بازم بگید ... مگه خیاطی هست که الگو داشته باشیم ....

کمی فکر کنیم

ba ba barghi

Well-known member
سلام
اول که خوشحالم مطالب رو به این خوبی مطالعه کردید...

دوم این جور بیماری ها فقط مربوط به آقایون نیست ...

چهارم من همه رو جمع نبستم .... همه جا ممکنه خوب باشه بد هم باشه ....
شما هم لطفا جم نبندید....... ممنون:riz304::riz304:

سلام
جمع نبستم کلی گفتم ؛بله این بیماری بین خانم ها هم هست ...منتهای مراتب شدتش تو آقایون بیشتره

برادر من من نمیگم که رسانه های بیگانه نقشی تو بی حجابی ندارن که واضحه که دارن ...ولی ملت چیکار کنن بنظرت؟؟رسانه ی خودمون ضعیف کار میکنه ...وقتی که هیجان انگیز ترین فیلمشون ستایشه مردم مجبور میشن رو بیارن به شبکه های اونور .....علایق و سلایق مردم خیلی فرق کرده ...سی سال گذشته نی نی ها بزرگ شدن ....با یه سلیقه ی کاملا متفاوت با قدیمیا ولی رسانه ی ما برنامه اش تغییر نکرده .....به قولی با تو سر زنونه ...یا سخنرانی ...یا حاجی بدو سیدو کشتن ...جمعه ها هم که قربونش برم برنامه نداره ...مردم میبینن این چیزا رو میرن دنبال یه جایگزین ...

من کلی از تاپیکا تون مطالعه کردم ؛حرفم اینه که ما خانم ها عامل انحراف شما نیستیم برادر من ...این نگاهتون صیحیح نیست ....مثال عینی میزنم برات از خودم

فقط لطف نقل قول نگیر، بعدا خواستم ویرایش بزنم یا حذف کنم راحت باشم ..

یه مثال دیگه هم برات بزنم

یه مراسمی بود توی گلزار شهدا ...شب بود...اکثر خانم های اونجا چادری بودن ....یه آقایی توی جمع خانم ها بود که میومد پشت سرخانم ها می ایستاد به فاصله ی خیلی خیلی نزدیک ...حالا دیه من نمی دونستم دقیق چه غلطی میکرد ...وهرخانمی که متوجه اش میشد ..اون میرفت پشت سرخانم بعدی...و خودشو به اون خانم میچسبوند

من رفتم به نیروی انتظامی حضور در اونجا گفتم ...یاروهه بهم گفت ما تشکر میکنیم از شما که اطلاع دادین ....ولی جمعیت زیاده نمی تونیم کنترل کنیم ..(جمعیت خانم ها کلا سی نفر نمیشد )... یکی نیست بهش بگه مرتیکه ی بیشعور وردار بیا این اشغال رو از جمع خانم ها بنداز بیرون بجای اینکه دید بزنی که کی حجاب داره کی نه ...مگه وظفیه ات حفظ امنیت نیست؟؟

.......
متاسفانه برادر من ؛ رفتار اکثر اقایون باعث شده امنیت از ما گرفته شه ..ما از دست نگاه های آقایون امنیت نداریم ...چه با حجاب باشیم چه بی حجاب ...

شان ما ؛شخصیت ما ؛احترام ما ؛عزت نفس ما بانگاه های کثیف و رفتارهای بی شرمانه ی اکثر آقایون نابود شده

توکوچه و خیابون که هیچ ما تو نت هم امنیت نداریم ...تا میگیم سلام ..میگن عکستو می دیدی ببینمت؟؟قد وزن رنگ مو ،رنگ چشم؟؟؟ ....نگین تو انجمن ما نیست از این آدما ..خواستین آدرس بدم بهتون.

اینارو گفتم که بهتون بگم درمان این بیماری ،حجاب خانم ها نیست....برادر من نگاهتو نگه دار....:)دی جمع نبستم اینبار..اگه جایی هم جمع بستم باهمه نیستم...)

اینا رو به حالت درد دل بخون که تو سینه ی خیلی از خانم ها هست ..نه انتقاد یا مخالفت یا هرچیز دیگه ..

آخرین ویرایش:

پرند62

New member
ای گفتی...دقیقا:smilies-azardl (113

مجید دیجی

مدیر بخش

سلام
اینا رو به حالت درد دل بخون که تو سینه ی خیلی از خانم ها هست ..نه انتقاد یه مخالفت یا هرچیز دیگه ..

خیلی ناراحت شدم
واقعا نمی دونم چرا بعضیا اینجور هستن ... ؟
میتونید مطلبتون رو پاک کنید یا اگه نخواستید بذارید باشه
یه سوال دارم ... مگه توی کربلا چادر از سر اسیران نکشیدند ؟ حضرت زهرا چی کار کرد ؟

شیعه یعنی مقاومت... یه جا مقاومت در برابر بمباران و جنگ ( جنگ 8 ساله خودمون ) یه جا مقابله 72 نفر با 10هزار نفر یه جا هم مقاومت در برابر گوسفندان گرگ صفتی که مثال زدی...

در مورد مثالی که بالا زدید ... برا منم پیش اومده یکباره یکی اس میزنه میگه به من زنگ بزن ... یا اینکه خصوصی شمارش رو میده میگه زنگ بزن یا میگه بیا شمارت رو بده عضو گروه وایبرت کنیم ... این ها همش امتحان اگه من بتونم توی خلوت جلوی نفسم رو بگیرم و در مقابل شیطان زانو نزنم اون مجبور بالاخره جلو من سجده کنه حتی در حالی که گردنش توست امام زمان قطع شده باشه...:ad54ad:
....
خواهرم حجاب خیلی خوبه ... خیلی خوبه ... زن و مرد هم نداره ... یکی رو با خوبیاش مثال می زنن یکی رو هم با ...

.
.
.

چند روز پیش یه دختر خانمی می خواست از پل هوایی رد بشه چون هوا تاریک بود و چندتا نفر آقا بد تیپ و قیافه جلوش بودن جرات نمی کرد که رد بشه ... اما تا من رفتم روی پل اونم اومد ... منم قبول دارم که گاهی سخته ...

اما به نطر من بر اساس تجربیات خدمتتون عرض می کنم ... بی حجاب ها بیشتر مورد توجه اوباش هستند... البته بازم میگم بر اساس دیده و شنیده عرض می کنم...

ba ba barghi

Well-known member
یه سوال دارم ... مگه توی کربلا چادر از سر اسیران نکشیدند ؟ حضرت زينب چی کار کرد ؟

شیعه یعنی مقاومت...
خواهرم حجاب خیلی خوبه ... خیلی خوبه ... زن و مرد هم نداره ... یکی رو با خوبیاش مثال می زنن یکی رو هم با ...
.

بعله ..مقاومت ....من مقاومت ميكنم در برابر شيطان نفس آقايون ...آقايون چطور؟؟مقاومت ميكنن در برابر شيطونشون؟؟...فعلا كه آدما دارن سجده مي زنن در برابر شيطان

حجاب خوبه خيلي هم خوبه ....ولي حجاب همش پوشوندن ظاهر نيست......كه هرچقدرم خودتو بپيچوني توي چادر بازم تو چشم بعضيا ...

آخرین ویرایش:

love virology

New member
هر کس هر جور که دوست داره میتونه زندگی کنه ولی ما اسوهای داریم به اسم امام حسین که هممون دوستش داریم واین فرد به خاطر حفظ دین و امر به معروف ونهی از منکر و نجات ایندگان همه هستی خودشو فدا کرد و به نظرم ماها مدیون این همه خون هستیم اگه سکوت کنیم حداقل میتویم افکار اسلامی رو از نو بیان کنیم و حتی تازهتر بیان کنیم یه طوری که جوون خوشش بیاد اگه همون بار اول که بی حجابی ها داشت یواش یواش تو جامعه باب میشدد جلوشون اونم نه با زور گرفته میشد الان کار به اینجاها کشیده نمیشد با بی حجابی حتی تو یه ختنواده یه دختر یا یه پسر نمیتون امنیت اخلاقی داشته باشه همینطور که الن تو جامعه کنونی میبینیم به اسم فرهنگ و چه چیزا که بهخوردمون ندادن این غربی ها

فرهنگ کلمه غریبی ست در این روزگار باید در کتاب ها دنبالش گشت / این جور سخنان در همه جا شده جز دلخوری و اعصاب خوردی چیزی پیش نیبرده / باید سکوت کرد در این جامعه ... / روزگار خوش

مجید دیجی

مدیر بخش

بعله ..مقاومت ....من مقاومت ميكنم در برابر شيطان نفس آقايون ...آقايون چطور؟؟مقاومت ميكنن در برابر شيطونشون؟؟...فعلا كه آدما دارن سجده مي زنن در برابر شيطان

حجاب خوبه خيلي هم خوبه ....ولي حجاب همش پوشوندن ظاهر نيست......كه هرچقدرم خودتو بپيچوني توي چادر بازم تو چشم بعضيا ...

صد در صد ...
خیلی ها هستن توی کشورهای دیگه حجاب ندارند ( اما قلبشون حجاب داره ) یعنی هر چیزی رو توش راه نمی دن ... آیا میدونستید که همین سریال هایی شبکه جم و من و تو و... نشون میده .... شبکه های خودشون درست و حسابی نشون نمی ده ... دلیلشم اینه که مردم علاقه ای به دیدن این جور چیزا ندارن... همون چیزی که گفتم قلبشون حجاب داره ...
اما این رو باید بدونید که نمیشه همه رو با یک چوب زد ... بد ها معمولا بیشتر تو چشم هستن ...
در ضمن ما میتونیم خودمون و افکارمون رو کنترل کنیم اما دیگران رو نه.... پس باید جای سو استفاده رو به حدالقل برسونیم... :rolleyessmileyanim:
--------

سوره نور آیه 31

وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُوْلِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۳۱﴾

و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بى‏نيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكرده‏اند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونه‏اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مى‏دارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد (۳۱)

-----------

خوب مردان متاسفانه از چشم بیمارند ( یعنی با چشم بیشتر وسوسه میشن ) این تو خونشون هست تحقیقات هم همین موضوع رو ثابت میکنه و بیشتر تحت فشار قرار می گیرن . بخاطر همین موضوع خانم هم باید کمک کنن تا غول نفسشون بیدار نشه .... ( ببخشید دیگه نتونستم سر بسته تر از این حرف بزنم ) ولی خانم ها لمسی هستند... پس میشه یه جورایی گفت که مردها ارثا بیشتر می تونن مورد فریب شیطان قرار بگیرن ....
======
حتی به آقایان جوانی که نمی تونن ازدواج کنن گفته شده هفته ای دوبار روزه بگیرن...
من خودم زیست خوندم و کم بیش با فیزیولوژی و بافت شناسی سر وکار دارم درک می کنم همه این چیزها رو ....

آخرین ویرایش:

رها45

New member
رهبر معظم انقلاب ابان 1389:
فرضا دختری که حجاب کاملی ندارد
اما در شب قدر یا در مجلس دعای کمیل شرکت و به درگاه خدا تضرع کند و یا در راهپمایی 22 بهمن تصویر امام را میگیرد نمی توان گفت بی دین است بلکه نمی داند حجاب اسلامی چیست که باید او را تو جیه کرد باید در باب حجاب کتاب نوشته شود و از طرق مختلف مانند فیلم های تلویزیونی حجاب را تبیین و افراد نا اگاه را ارشاد کرد.

میدونید دوستان واقعیت اینکه ماها فک میکنیم وقتی رو حانیت یه چیزی میگه به نفع خودشونه و احساس میکنیم اگه به حرفاشون گوش بکنیم حرف اونا به کرسی میشنه ولی واقعیت اینکه اونا دارن حر ف خدا رو میگن چه ماها خوشمون بیاد چه نیاد . درسته رسانه های ما برنامه درست درمونی پخش نمیکنن ولی این باعث نمیشه ماها بریم دنبال ماهواره یا چیز هایی مث این .اونا فیلم های خودشونو رو با یه سری مسایل خاص با استفاده از زیبایی های جنسی زیبا میکنن همین اقایونی که بیشترشون اهل فیلم و سریال نیستن میبینیم که طرفدار پرو پا قرص فیلم های فارسی 1 . جم تی وی و غیره شده همه م میدونیم که موضوع به درد بخوری ندارن ولی دارن از جذلبیتهای جنسی استفاده میکنن شاید فیلم هاشون صحنه های انچنانی نداشته ولی موضوع هاشون اون صحنه هارو برا همه القا میکنن. ماها با نگا کردن به اون فقط دین و دنیا و اخرت خودمونو به باد میدیم ماها نیومدیم که تو این دنیا سرگرم بشیم هدف یه چیز دیگه است اگه ماها به دلیل جذلبیت اونا به سراغشون میریم یا با روحانی ها لج میکنیم اخرش کی ضرر میکنه ؟؟؟؟؟؟؟ کی اخرتشو از دست میده؟؟؟؟؟؟؟؟ ماها ایمانمون ضعیفه ...
خدا گفته زنها و مردها چشماشون کنترل کنن و حجابشونو رعایت کنن اینطوریه که جامعه سالم میمونه اگه من با پوشش نامناسب برم بیرون دیگه به عنوان رهای تنها به عنوان یه شهر وند بهم نگا نمیکنن بلکه به عنوان جنس مخالفی که الان میتونه تا حدودی نیازهای بصری منو تامین کنه بهم نگا میکنن/ کاش دستورای خدارو اجرا میکردیم تا میفهمیدیم دنیا چقد قشنگ میشه. این تجربه رو خودم داشته یه سالی برا اعتکاف رفته بودم مسجد بین ما و اقایون یه پرده کشیده بودن و ما سه روز در ارامش کامل اونجا بودیم با اینکه فاصله مون تا اقایون یه پرده بود من از شماها میپرسم اگه اون پرده نبود ماها میتونستیم با ارامش به کارامون برسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر جا که حدود خداوند رو زیز پا گذاشتیم دودش تو چشم خودمونه رفته. همون غربی که همه ستایشش میکنیم و ارزو داریم یه روزی ما هم مث اونا ازاد باشیم داره به قهقرا میره اونجا دیگه ادما از روابط که خدا براشون به صورت حلال تعیین کرده لذت نمیبرن منظورم این نیست که به همسراشون خیانت میکننن که البته این هم برا خودش معظلی شده منظورم اینکه اونا دیگه از ارتباط با همجنسشون لذت نمیبرن و در بعضی مواقع با حیواناتو اشیا و غیره ببخشید که رک میگم حتی تو یه کشور غربی یه عده ادمارو به فجیع ترین شکل میکشتن و ماشتن تا جسدشون نیمه فاسد بشه بعد با اون ارتباط برقرار میکردن اینها نتیجه رها بودنه اینها نتیجه افسار گسیخته بودنه دیگه انتخاب با خودمونه در دین اجباری نیست ولی مایی که اسمخودمونو مسلمان و شیعه گذاشتیم باید به قوانین دیتنمون احترام بزاریمو بهشون عمل کنیم.

بالا