بعله ..مقاومت ....من مقاومت ميكنم در برابر شيطان نفس آقايون ...آقايون چطور؟؟مقاومت ميكنن در برابر شيطونشون؟؟...فعلا كه آدما دارن سجده مي زنن در برابر شيطان
حجاب خوبه خيلي هم خوبه ....ولي حجاب همش پوشوندن ظاهر نيست......كه هرچقدرم خودتو بپيچوني توي چادر بازم تو چشم بعضيا ...
صد در صد ...
خیلی ها هستن توی کشورهای دیگه حجاب ندارند ( اما قلبشون حجاب داره ) یعنی هر چیزی رو توش راه نمی دن ... آیا میدونستید که همین سریال هایی شبکه جم و من و تو و... نشون میده .... شبکه های خودشون درست و حسابی نشون نمی ده ... دلیلشم اینه که مردم علاقه ای به دیدن این جور چیزا ندارن... همون چیزی که گفتم قلبشون حجاب داره ...
اما این رو باید بدونید که نمیشه همه رو با یک چوب زد ... بد ها معمولا بیشتر تو چشم هستن ...
در ضمن ما میتونیم خودمون و افکارمون رو کنترل کنیم اما دیگران رو نه.... پس باید جای سو استفاده رو به حدالقل برسونیم... :rolleyessmileyanim:
--------
سوره نور آیه 31
وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُوْلِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۳۱﴾
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بىنيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكردهاند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونهاى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مىدارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد (۳۱)
-----------
خوب مردان متاسفانه از چشم بیمارند ( یعنی با چشم بیشتر وسوسه میشن ) این تو خونشون هست تحقیقات هم همین موضوع رو ثابت میکنه و بیشتر تحت فشار قرار می گیرن . بخاطر همین موضوع خانم هم باید کمک کنن تا غول نفسشون بیدار نشه .... ( ببخشید دیگه نتونستم سر بسته تر از این حرف بزنم ) ولی خانم ها لمسی هستند... پس میشه یه جورایی گفت که مردها ارثا بیشتر می تونن مورد فریب شیطان قرار بگیرن ....
======
حتی به آقایان جوانی که نمی تونن ازدواج کنن گفته شده هفته ای دوبار روزه بگیرن...
من خودم زیست خوندم و کم بیش با فیزیولوژی و بافت شناسی سر وکار دارم درک می کنم همه این چیزها رو ....