شادترين و غم انگيز ترين خاطره زندگيتون

غم انگیزترین :فوت دو تا داداشام و محروم شدن از نعمت داشتن داداش برای همیشه:sad:
شادترین:قبول شدن کنکور کارشناسی در اوج ناباوری بعد ازدست دادن داداشم:riz304:

mehrshad.namdar

New member

روحشون شاد! جطور فوت شدن؟ !

- - - Updated - - -

روحشون شاد! جطور فوت شدن؟ !

mehrshad.namdar

New member
اشکال ندارہ ھمه ما جای داداشتون ھستیم روحشون شاد.خاطرہ خوب من سال دیگه است که ارشد دانشگاہ تهران قبول میشم( اعتماد ب نفس رو داشتید؟:)

fatalist

New member
تا دلتون بخواد اتفاق بد واسم افتاده مثل فوت عموم و پدربزرگم وخیلی چیزا ولی اتفاق خوشحال کننده نداشتم تا حالا ولی اگه هفته دیگه تو کنکور قبول شم این میشه یه اتفاق خیلی خوب واسم

shiva3322

New member
من احساس میکنم ادم هرچی بزرگتر میشه دیدگاهش به زندگی عوض میشه...الان که فکر میکنم می بینم هیچیو به عنوان شادترین و بدترین خاطره تو ذهنم ندارم..هرچند که اتفاق خوب و بد تو زندگیم زیاد بوده...اما اعتقادم این شده که این نیز بگذرد همه چی عادی شده

padide

New member
شادترین لحظه فکرکنم 28 ماه رمضان امسال بود که واقعا از ته ته قلبم خوشحال بودمو احساس سبکی میکردم.ریا نشه ولی سه روز آخرو رفته بودم اعتکاف حرم امام رضا و اون شب، شب آخری بود که اونجا بودم.:rolleyessmileyanim:
بدترین لحظه چند تاست ولی دقیق که فکر میکنم اونی که بیشتر از همه من و ناراحت وافسرده کرد از دست دادن یه نفر برای همیشه بود.

nsj

New member
بدترین خاطره زندگی ام اینه که تو کار رئیسم خیلی اذیتم کرد با رئیسم حرفم شد و اونم نامردی نکرد من رو اخراج کرد واقعا این کارش بی دلیل بود. الانم بلاتکلیفم .

بچه ها برام دعا کنید.

بهترینم ان شاء الله این میشه که برگردم سر کارم.

nuter.93

New member
انشا الله به زودي بركرديد سر كار و خودتون يه روز ريس قابل و سرشناسي بشيد و با زيردستاتون اين كار رو نكنيد تا هميشه خاطره خوب در ذهن بقيه برجاي بزاريد_ امين

bahramian0935

New member
بدترین خاطره زندگی ام اینه که تو کار رئیسم خیلی اذیتم کرد با رئیسم حرفم شد و اونم نامردی نکرد من رو اخراج کرد واقعا این کارش بی دلیل بود. الانم بلاتکلیفم .

بچه ها برام دعا کنید.

بهترینم ان شاء الله این میشه که برگردم سر کارم.

کارتون چی بوده حالا؟من خودم معاون رئیس جمهورم خواستی استخدامت کنم خخخخ
من بهترین خاطرم وقتیه که ازدواج کنم که هنوز نشده وبنابراین تا ده سال دیگه هم خاطره خوش نداریم.خاطره بد هم زیاد داریم که همش بدند

nuter.93

New member
خوب بكيد براتون استين بالا بزنيم دوست خوبم_ جه جور كسي مد نظرتونه_ شايد يه عروسي انجمني هم داشتيم در اينده

diseases

Well-known member
شادترین : تولد دخترم ... از خدا یه دختر خواستم که بهم داد ... :thanks:
غم انگیزترین : سال 78 یه تصادف وحشتناک کردم که بماند ... :sad: یکی هم فوت پدربزرگم بود که جلو روم جون کند و من فقط نگاه کردم ، خیلی دوسش داشتم ... ولی نتونستم براش کاری بکنم ... :dadad4:

mw.ashel

New member

شاد ترین و غم انگیز ترین روزهام در اواخر دوسال گذشته رخ داد که غم انگیز ترینش از دست دادن حافظه کوتاه مدت چند ساله و شادترینش به یاد نیاوردن همه غم و شادی ها و اتفاقاتی که در عرض اون مدت اتفاق افتاده
و فقط یه تصویر مبهم در ذهنمه ولی نتیجه ش این شد که در هر گریه ام یه شادی و در هر شادی ام یه غم نهفته س
:sad:

lidalida

New member
شادترین : تولد دخترم ... از خدا یه دختر خواستم که بهم داد ... :thanks:
غم انگیزترین : سال 78 یه تصادف وحشتناک کردم که بماند ... :sad: یکی هم فوت پدربزرگم بود که جلو روم جون کند و من فقط نگاه کردم ، خیلی دوسش داشتم ... ولی نتونستم براش کاری بکنم ... :dadad4:

خدابیامرزه.روحشون شاد..خیلی سخته..

zErOOn3

Well-known member
slm
خوب بكيد براتون استين بالا بزنيم دوست خوبم_ جه جور كسي مد نظرتونه_ شايد يه عروسي انجمني هم داشتيم در اينده
پیشایش موبارکــ ... دی:
شاد ترین و غم انگیز ترین روزهام در اواخر دوسال گذشته رخ داد که غم انگیز ترینش از دست دادن حافظه کوتاه مدت چند ساله و شادترینش به یاد نیاوردن همه غم و شادی ها و اتفاقاتی که در عرض اون مدت اتفاق افتاده
و فقط یه تصویر مبهم در ذهنمه ولی نتیجه ش این شد که در هر گریه ام یه شادی و در هر شادی ام یه غم نهفته س :sad:

خوش بـــ حالتون... راهی نی مام ایجوری بشیم ؟ (بازوم رفتوم سراغشا :)

- - - Updated - - -

SLM
پیشایش موبارکــ ... دی:
و فقط یه تصویر مبهم در ذهنمه ولی نتیجه ش این شد که در هر گریه ام یه شادی و در هر شادی ام یه غم نهفته س :sad:

- - - Updated - - -

SLM
پیشایش موبارکــ ... دی:

بالا