غم انگیزترین :فوت دو تا داداشام و محروم شدن از نعمت داشتن داداش برای همیشه:sad:
شادترین:قبول شدن کنکور کارشناسی در اوج ناباوری بعد ازدست دادن داداشم:riz304:
غم انگیزترین :فوت دو تا داداشام و محروم شدن از نعمت داشتن داداش برای همیشه:sad:
شادترین:قبول شدن کنکور کارشناسی در اوج ناباوری بعد ازدست دادن داداشم:riz304:
ممنون دوست عزیز....تصاااااااااااااااادف:sad:روحشون شاد! جطور فوت شدن؟ !
- - - Updated - - -
روحشون شاد! جطور فوت شدن؟ !
اشکال ندارہ ھمه ما جای داداشتون ھستیم روحشون شاد.خاطرہ خوب من سال دیگه است که ارشد دانشگاہ تهران قبول میشم( اعتماد ب نفس رو داشتید؟![]()
بدترین خاطره زندگی ام اینه که تو کار رئیسم خیلی اذیتم کرد با رئیسم حرفم شد و اونم نامردی نکرد من رو اخراج کرد واقعا این کارش بی دلیل بود. الانم بلاتکلیفم .
بچه ها برام دعا کنید.
بهترینم ان شاء الله این میشه که برگردم سر کارم.
شادترین : تولد دخترم ... از خدا یه دختر خواستم که بهم داد ... :thanks:
غم انگیزترین : سال 78 یه تصادف وحشتناک کردم که بماند ... :sad: یکی هم فوت پدربزرگم بود که جلو روم جون کند و من فقط نگاه کردم ، خیلی دوسش داشتم ... ولی نتونستم براش کاری بکنم ... :dadad4:
خدابیامرزه.روحشون شاد..خیلی سخته..
پیشایش موبارکــ ... دی:خوب بكيد براتون استين بالا بزنيم دوست خوبم_ جه جور كسي مد نظرتونه_ شايد يه عروسي انجمني هم داشتيم در اينده
شاد ترین و غم انگیز ترین روزهام در اواخر دوسال گذشته رخ داد که غم انگیز ترینش از دست دادن حافظه کوتاه مدت چند ساله و شادترینش به یاد نیاوردن همه غم و شادی ها و اتفاقاتی که در عرض اون مدت اتفاق افتاده
و فقط یه تصویر مبهم در ذهنمه ولی نتیجه ش این شد که در هر گریه ام یه شادی و در هر شادی ام یه غم نهفته س :sad:
پیشایش موبارکــ ... دی:خوب بكيد براتون استين بالا بزنيم دوست خوبم_ جه جور كسي مد نظرتونه_ شايد يه عروسي انجمني هم داشتيم در اينده
شاد ترین و غم انگیز ترین روزهام در اواخر دوسال گذشته رخ داد که غم انگیز ترینش از دست دادن حافظه کوتاه مدت چند ساله و شادترینش به یاد نیاوردن همه غم و شادی ها و اتفاقاتی که در عرض اون مدت اتفاق افتاده
و فقط یه تصویر مبهم در ذهنمه ولی نتیجه ش این شد که در هر گریه ام یه شادی و در هر شادی ام یه غم نهفته س :sad: